Vijesti

June 6, 2022

Kako igrati Dragon Poker [Vodič za početnike]

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Bilo je procvat poker igara s azijskom tematikom u novije vrijeme. Dok su neki izazvali pomiješane osjećaje, drugima se sviđa Dragon Poker Texas Hold'em bili su toplo primljeni u većini četvrti. Dakle, ako želite igrati legendarni Dragon Poker najbolja online kasina, pročitaj post do kraja. Naučit ćete sve, od špilova i pravila do sporednih oklada i strategija.

Kako igrati Dragon Poker [Vodič za početnike]

Što je Dragon Poker?

Znate li izmišljenu igru pokera u Mali kreator mitova knjiga Roberta Asprina? Da, to je Dragon Poker za vas. Međutim, ovaj vodič će spomenuti dio verzije u ovoj knjizi i raspravljati više o stvarnoj kasino igri. 

Dragon Poker je apsurdno složena varijanta pokera. S jedne strane, održava se ista osnovna pravila kao i klasični stud poker. S druge strane, kartice lica i boje imaju različita imena. Ova igra također poprima potpuno novu dimenziju, zahvaljujući Uvjetni modifikatori. Ova značajka omogućuje igračima da mijenjaju pravila igre na temelju položaja stolice, broja igrača itd.

Nažalost, Asprinova knjiga ne govori puno o ovoj poker varijanti. No, to ipak nije spriječilo obožavatelje i programere igara da osmisle svoja pravila. 

Dragon poker špilovi i nazivi karata

Prije svega, Dragon Poker koristi standard 52 špila karata. Još jedna sličnost s stud pokerom je boja karata, uključujući dijamante, srca, pik i tref. Poput asova u tradicionalnoj igri pokera, karta koja predstavlja ovu nominalnu vrijednost može biti najniža ili najviša.

Ali tu prestaju sličnosti. Špil ima 7 karata zmajeva, 7 karata feniksa, 8 karata tigra, 9 karata panda i 10 karata majmuna. Osim toga, naći ćete 12 karata Zeca. Od 7 karata zmajeva, 3 su Vatreni zmajevi, 3 vodeni zmajevi, a 1 je zlatni zmaj, također divlji. Prema tablici isplata, Vatreni i Vodeni Zmajevi imaju istu vrijednost.

Kako igrati Dragon Poker

Znate li zašto se Dragon Poker ponekad naziva Dragon Poker Texas Hold'em? Pa, Dragon Poker i Texas Hold'em imaju donekle slična pravila igre. Dakle, ako ste majstor u igranju Texas Hold'ema, nećete imati problema s početkom igranja Dragon Pokera. 

Imajući to na umu, igra počinje kada djelitelj podijeli 3 karte igračima i jednak broj sebi. Zatim igrači mogu odabrati odustati ili povisiti. Ali za razliku od Texas Hold'ema gdje je povišica dva puta veća od ante oklade, u ovom slučaju je jednaka ante okladi. 

Sada djelitelj i igrač pokazuju svoje karte kako bi saznali dobitne ruke. U ovoj igri, trojka je najveća vrijednost ruke, a slijede par i pojedinačna. Zapamtite, Zmaj je karta najveće vrijednosti, a Zec je karta najniže vrijednosti.

U međuvremenu, stvaranje bolje ruke od djeliteljeve daje igračima jednaku isplatu na ante okladu i okladu za podizanje ili igranje. Ako djelitelj stvori bolju ruku, gubite okladu i počinje nova runda.

Dragon Poker bonus igre

Igrači Dragon Pokera također mogu postaviti dvije sporedne oklade uz glavnu okladu. Prvo, možete igrati opcionalnu 3 Cards Bonus igru. Ovdje, spuštanje 3 Dragon karte daje vam impresivnu isplatu 40:1, s 3 Phoenix kartice imaju isplatu 30:1. Također možete dobiti isplatu 15:1 na 3 Tiger kartice. 

Osim toga, dvije karte na karticama Dragon, Phoenix i Tiger imaju isplate 4:1, 2:1 i 2:1. Imajte na umu da ova oklada uključuje samo karte zmaja, feniksa i tigra. Međutim, dobivanje trojke na svim kartama daje vam isplatu 10:1. 

Još jedna dodatna opklada u Dragon Pokeru je Dragon Bonus igra. Dobivanje tri karte Vatrenog zmaja i tri karte Vodenog zmaja daje vam isplatu od 1000:1, najveću u ovoj igri pokera. Također možete predvidjeti dvije zmajeve karte i zlatnog zmaja kako biste uživali u isplati 7:1 i 5:1. Konačno, stvaranjem tri zmajeve karte, uključujući i jednog Zlatnog zmaja, čeka se isplata 200:1. 

Dragon Poker House Edge

Prednost u ovoj poker varijanti nije najprijateljskija, s obzirom na ono što druge igre nude. Naići ćete na prednost od 3,7% u osnovnoj igri, a bonus od 3 karte odmah slijedi s 5%. Budući da je oklada s najvećom isplatom u ovoj igri, Dragon bonus ima najveću prednost od 14,4%. Ali opet, 1000x maksimalna nagrada može promijeniti život s maksimalnom opkladom.

Zaključak

Vidite, nema ništa pretjerano složeno u Dragon Pokeru. Ako ste čest igrač pokera, trebali biste uživati u glatkoj plovidbi u ovoj igri nakon što pažljivo pročitate tablicu isplata. Ali kao što je rečeno na početku, pronalaženje ove igre u najboljim online kockarnicama može potrajati. Dakle, uradi svoju zadaću!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ožujsko ludilo dostiglo novi vrhunac: ESPN-ov turnirski izazov oborio rekord
2024-03-23

Ožujsko ludilo dostiglo novi vrhunac: ESPN-ov turnirski izazov oborio rekord

Vijesti