Kako igrati Baccarat

Vijesti

2022-09-05

Igra Baccarat je u biti ista bez obzira igrate li je online ili u VIP sobi u tom casino resortu. Ideja je predvidjeti pobjedničku ruku između igrača i bankarovih ruku. Guranje/izjednačenje također je moguć scenarij. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, u nastavku je prikazano kako funkcioniraju baccarat karte i kako nositi Baccarat!

Kako igrati Baccarat

Kako igrati Baccarat

Kada igrate baccarat online, započnite tako što ćete pronaći prazan stol prije nego što djelitelju pokažete novac. Upamtite da vam djelitelj ne može ništa uzeti iz ruke. Dakle, kada budete spremni, bacite svoj novac na stol i dobit ćete žetone za igru da počnete igrati. 

Sada je vrijeme da odaberete poziciju za klađenje. Kao što je rečeno na početku, možete se kladiti na poziciju bankara ili igrača. Imajte na umu da trgovac kućama nije nužno bankar, a vi igrač. Ovo su samo nazivi za strane.

Cilj igre

Cilj igre je doći blizu 9 s kartama koje ste dobili bez propadanja. Ukratko, ako bankar ili igrač ima 8 ili 9 (također se naziva prirodnim), ne izvlače se više karte i dotična strana pobjeđuje. Djelitelj će zatim pokupiti sve karte i počinje nova runda. 

Kravata u Baccaratu

Također je vrijedno napomenuti da ako je ukupan zbroj za obje strane isti, igra završava neriješeno. Jednostavno rečeno, ni bankar ni igrač neće izgubiti ili dobiti okladu. 

Za više o kako igrati barracarat

Pravilo treće karte u glavnim okladama na Baccarat

Prije nego što dublje zaronimo u igru baccarat, dolazi blagi podsjetnik da pravila baccarata diktiraju gdje igračeva strana počinje. Dakle, ako odaberete stranu igrača i stvorite naturalnu, igra završava i počinje druga runda. Igračeva kombinacija također vrijedi ako je ukupni broj bodova 7 ili 6. Ali ako je ukupni broj bodova igrača između 0 i 5, izvlači se druga karta osim ako bankarska strana nema naturalnu.

Što je s bankarovim pravilima treće kartice? Ovdje stvari postaju složenije, jer bankar ide zadnji. Ako je bankarova ruka 0, 1 ili 2, dijeli se druga karta osim ako igračeva strana ne pokazuje natural. Također, bankar dobiva dodatnu kartu ako je igračeva treća karta 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ili 9. One stoje ako je igračeva treća karta 8. Nije da sve strane dobivaju najviše 3 karte. 

Ispod je potpuni pregled pravila treće kartice bankara:

 • 0-1-2: bankar izvlači kartu bez obzira na igračevu treću kartu. 
 • 3: bankar izvlači kartu ako je igračeva treća karta 8.
 • 4: bankar izvlači ako igrač dobije dodatnih 2-3-4-5-6-7.
 • 5: bankar izvlači ako igrač dobije dodatnih 4-5-6-7.
 • 6: bankar izvlači ako igrač dobije dodatnih 6-7.
 • 7: bankar stoji.

'Zločestih' 5% kućne provizije

Najbolja stvar kod igranja baccarat-a je to što igra nudi jednu od najslađih prednosti kuće. Ako se kladite na strani bankara, uživate u niskoj prednosti od 1,09%. S druge strane, igračeva strana dostiže maksimum od 1,24%, pri čemu je oklada na izjednačenje najveća od 14,36%. Stoga se klonite oklade na izjednačenje ako želite preživjeti u baccaratu.

Ali zašto igrači preferiraju igračevu stranu unatoč višoj prednosti kuće? Prvo, bankarska strana ima učestalost pogodaka od 50,6% u usporedbi s igračevim 49,3% ako isključite neriješeno. Iako nema značajne razlike, 5% provizije na kuću na sve dobitke oklada bankara čini ga neprivlačnim. Provizija može biti veća ili niža, ovisno o kasinu. I, naravno, čak i male marže poput razlike od 0,10% mogu dugoročno utjecati na vaš bankroll.

Za daljnje čitanje, ovdje je a Baccarat vodič koji će vam pomoći da pobjeđujete dosljednije

Najčešće sporedne oklade na Baccarat

Osim što igru čine zanimljivijom, sporedne oklade na baccarat također je čine korisnijom za igranje. Opće je poznato da većina sporednih oklada dolazi s većim koeficijentima. Dakle, bez lenčarenja, ispod su neke uobičajene sporedne oklade na baccarat:

 • Sve crno ili crveno: ova standardna sporedna oklada se odnosi na predviđanje da će strana koju odaberete imati samo crvene kartone (herc i karo) ili crne karte (pik i tref). Isplata je 22:1 odnosno 24:1.
 • Bonus za sreću: Ako točno predvidite da će pobjednička ruka bankara imati 6, uživat ćete u masivnoj isplati od 18:1. 
 • Kraljevska utakmica: Ova je oklada uobičajena u kockarnicama na zemlji. Predviđanje da će početna ruka imati kralja i damu daje vam isplatu 75:1. 
 • Super 6: Ako pobjednička bankarska strana stvori ukupno 6, isplata je 12:1. 
 • Duplo 8: Kao što naziv sugerira, ova sporedna oklada pobjeđuje ako predvidite da će obje početne ruke imati 8. Isplata je 15:1. 
 • Dragon bonus: U ovoj okladi morat ćete predvidjeti da će prirodni pobijediti s određenom razlikom. Imajte na umu da što je marža veća, to je veća isplata. Također, oklada je gubitna ako iznosi tri boda ili manje. 
 • Zmaj 7: Ako bankarska ruka pobijedi s tri karte vrijedne 7, ova vam oklada daje isplatu od 40:1. 
 • Savršen par: Ponekad možete imati par sličnih rangova. Ako se to dogodi, isplata je 25:1 ako je ista boja ili 5:1 različite boje.

Zaključak

Nema ništa komplicirano u igranju baccarata. To je zapravo jedna od rijetkih igara za čije igranje nije potrebno posebno znanje. Ali uvijek zapamtite da je to igra zasnovana na sreći. Dakle, igrajte za zabavu i uz bankroll.

Najnovije vijesti

Mogu li online kasina suspendirati igrače zbog previše dobitaka?
2023-10-01

Mogu li online kasina suspendirati igrače zbog previše dobitaka?

Vijesti