Vijesti

November 7, 2019

Hit Rate Slots: što trebate uzeti u obzir

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Stopa pogodaka važan je parametar za svakog igrača na automatima. Ovaj članak nastoji baciti više svjetla na koncept stope pogodaka u online automatima.

Hit Rate Slots: što trebate uzeti u obzir

Uzimajući u obzir stopu pogodaka u slotovima

Stopa pogodaka u slotovima je vjerojatnost da se igrač zaustavi na dobitnoj kombinaciji. Jednostavniji način da se to izrazi je da će se slot isplatiti 50 posto vremena ako ima stopu pogodaka ili učestalost od 50 posto.

Stopa pogodaka, međutim, ne određuje koliko igrač može osvojiti. Slot može imati visoku stopu pogodaka, ali na kraju plaća svotu koja je manja od igračeva uloga, posebno za dobitke od simbola niže vrijednosti. Igrač stoga ne bi trebao birati mjesto na temelju stope pogodaka.

Volatilnost i stopa pogodaka

Volatilnost je gotovo slična stopi pogodaka, ali volatilnost pokazuje puno više u pogledu prirode isplata. Uobičajeno, automati koji imaju nisku volatilnost imaju veće stope pogodaka s niskim isplatama za pogodak. Slotovi koji imaju veliku volatilnost nagrađuju igrače s puno više, ali imaju niske stope pogodaka.

Dobra ideja za maksimiziranje šansi i iznosa za pobjedu je pronaći slot koji može ponuditi visoke isplate i ima pristojnu stopu pogodaka. Igrač se može odlučiti za slot koji ima nisku volatilnost ako je spreman tolerirati nekoliko ne-dobitnih okretaja i imati priliku za veliki dobitak.

Učestalost bonusa

Stopa bonus pogodaka još je jedan bitan čimbenik koji treba uzeti u obzir za igrača koji pokušava poboljšati svoju strategiju. Igrač bi trebao saznati očekivanu učestalost dobivanja bonusa za slot koji nudi bonus runde. To je zato što frekvencija bonusa, za razliku od učestalosti pogodaka, može utjecati na igračev iznos dobitka.

Za većinu kockarnica, bonus runde obično dolaze s velikim izgledima za veće dobitke. To je više slučaj ako učestalost bonusa uključuje besplatne vrtnje koje imaju dodatne značajke kao što su množitelji ili naslagani wilds. Različite online usluge mogu pomoći igraču da odredi učestalost bonusa online automata.

Ostali čimbenici koje treba uzeti u obzir pri odabiru slotova

Jedan od ostalih čimbenika koji treba uzeti u obzir je minimalni ulog potreban za igru. Budžet koji igrač ima za igranje slotova može utjecati na odluku. Radi praktičnosti, igrač se može odlučiti za utore koji omogućuju podešavanje broja aktivnih isplatnih linija.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je da to postane RTP. RTP je iznos novca koji utor vraća igraču tijekom vremena. Informacije se obično odnose na uvjete i odredbe utora. Odabir utora koji imaju RTP pomaže igraču da poveća svoje šanse za profitom od utora.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje
2024-04-06

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje

Vijesti