Craps Review | Igrajte i osvajajte Craps Online

Vijesti

2021-05-22

Eddy Cheung

Craps spada među najzabavnije igre za igranje na bilo kojem katu kasina. Ova stolna igra igra se pomoću dvije kocke i više žetona, a sudjeluje do dvadeset igrača. No zahvaljujući tehnologiji, igrači sada mogu iskusiti uzbuđenje igranja craps-a bilo gdje, bilo kada koristeći online craps. Dakle, ovaj post s recenzijom crapsa će pogledati kako igrati i pobijediti u ovoj zabavnoj igri.

Craps Review | Igrajte i osvajajte Craps Online

Što je Craps?

Craps je stolna igra koja se igra u krugovima s igračima koji se izmjenjuju pucati i bacati kockice. Glavni cilj je predvidjeti vrijednost kockice koju će strijelac baciti. Igra počinje s igračima koji se klade na prvo bacanje kocke, koje se ponekad naziva i "Izađi bacanje". Ovdje igrači odlučuju hoće li kockica pogoditi 11 ili 7 (Prolazni oklad) ili 2, 3 ili 12 (Ne položi okladu).

Runda klađenja prestaje ako je ukupna vrijednost kocke 11 ili 7 (prirodno) ili 1, 3 ili 12 (craps). Ako je vrijednost kocke 10, 9, 8, 7, 6, 5 ili 4, vrijednost postaje 'Bod' koja započinje sljedeću fazu.

Izgled tablice Craps

Prije stavljanja craps oklade vaš omiljeni online casino, važno je naučiti nekoliko stvari o izgledu tablice. Srećom, većina trgovaca uživo će vam to rado objasniti.

Standardni stol za craps ima dvije strane s lijeve i desne strane sa sličnim uzorkom. Zanimljivo je da nema razlike u igranju igranja na obje strane. Umjesto toga, dizajn čini besprijekornim za više igrača da koriste sličan stol. Također olakšava pit bossovima upravljanje stolom tijekom užurbanih sesija igranja.

Ispod su druge uobičajene oklade koje možete staviti na craps stol, osim oklade za prolaz i okladu bez prolaza:

  • dođi – Ova oklada je prilično slična okladi za prolaz. Međutim, ne može se napraviti tijekom Come Out Roll-a. Ako igrač baci 7 ili 11, Come oklada će se odmah isplatiti. A ako se baci 12, 3 ili 2, oklada Come gubi. Ako se radi o drugom broju, automatski postaje točka. Ponovno bacanje broja bodova prije pucanja 7 također vam može donijeti okladu Come.

  • Ne dolazi – Kao što naziv sugerira, oklada Don't Come suprotna je okladi Come. Jedina sličnost je što se oboje ne mogu napraviti u Come Out Rollu. Uz to, igrači se mogu kladiti ili strijelac baca 12, 3 ili 2 u okladi Ne dolazi. A ako se ubaci drugi broj, on postaje Točka. Očito ćete se nadati 7.

  • Polje – U ovoj vrsti oklade igrači predviđaju hoće li strijelac dati 11, 10, 9, 8, 4 ili 3. Dobra stvar kod oklade The Field je da možete udvostručiti ili utrostručiti svoj novac ako se kladite na kockice pogoditi 12 ili 2.

Online Craps House Edge

U craps-u, trebali biste očekivati da ćete pronaći različite prednosti kuće za različite oklade. Na primjer, oklade Pass and Come imaju prednost od 1,41%, dok su oklade Don't Pass i Don't Come pogodnije za kockare sa 1,36%. Iznenađujuće, klađenje na 4 ili 10, 5 ili 9, te 6 ili 8 ima prednost od nule. Općenito, igra craps nudi igračima jednu od najunosnijih prilika za laku zaradu.

Zaključak

Nakon što pročitate ovaj post s recenzijom craps-a, vaša bi prva oklada na craps trebala biti udaljena jedan klik. Ali prije toga, uzmite si vremena i naučite o prednostima, izgledima i isplatama. To vam omogućuje primjenu najbolje strategije klađenja, ovisno o zahtjevima igre. Konačno, i najvažnije, igrajte online craps igru koristeći bankroll.

Najnovije vijesti

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic
2023-09-28

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic

Vijesti