Vijesti

January 16, 2020

9 ludih i istinitih priča o klađenju koje su se stvarno dogodile

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Jeste li ikada čuli za pljačke kasina, dobitke i gubitke koji izgledaju nevjerojatno? Evo 10 priča koje su se stvarno dogodile u kockarnicama i kockarskim platformama.

9 ludih i istinitih priča o klađenju koje su se stvarno dogodile

S vremena na vrijeme, ljudi postižu veliki uspjeh, dok drugi gube klađenje na sreću. Istina je reći da kockanje može promijeniti čovjekov život.

Sljedećih deset priča neke su od najluđih u svijetu kockanja.

1. Ethereum Exit Rip-Off

Online kockar otišao je s golemim bogatstvom nakon što je pobijedio Fomo3D, popularnu Ethereum igru. Uspio si je osigurati golemih 3 milijuna dolara. Prevladao je težak podvig online kockanja. Bio je to izniman trud koji mu je pomogao da nadmudri i ljude i botove.

2. Talent Michaela Jordana je izgubljen

Kockarsko ponašanje Michaela Jordana dovelo je do toga da ga je NBA povukao u mirovinu. Kladio se na sve, čak i na utovar prtljage u zračnim lukama, a jednom je izgubio 300.000 dolara kladeći se na golf.

3. Pastor za pljačku kasina

Gregory Bolusan, pastor iz Las Vegasa, naoružan pištoljem i ruksakom ukrao je 29.000 i 30.000 dolara prije nego što je uhićen.

4. Pljačka dok se kocka

Kerry Johnson opljačkao je banku 2016. u Zapadnoj Virginiji tijekom pauze za kockanje. Uhvaćen je zbog videosnimke na kojoj se vidi kako prije pljačke napušta prostor za kockanje.

5. 60K na ruletu

Jake Cody, vrhunski britanski poker igrač, kladio se na svoj dobitak od poker prvenstva, blizu 59.992 dolara, i pobijedio, udvostručivši svoj novac.

6. Slijedeći savjet djevojke zaradio je 1300 dolara od pukih centi

Kevin Maselli poslušao je savjet svoje djevojke i prokockao 0,14 dolara na okladu 1000 prema 1 na NCAA igre. Zaista nije mogao vjerovati kad je saznao da je osvojio 1.345,78 dolara. Novcem namjerava kupiti prsten za prosidbu za svoju djevojku.

7. Luđa priča o ulaganju 5 dolara i povratu od milijun dolara

Kladivši se 5$ na poker s tri karte "6 Card Bonus Bet", Harold McDowell nije mogao vjerovati u svoju sreću. Pogodio je Royal Straight Flush of Diamonds sa šest karata i osvojio $1,000,000. Njegova supruga je također prethodnog dana bila proglašena slobodnom od raka.

8. Gubitak koji mijenja život tijekom online igre ruleta

Ovisnik o kockanju priznao je da je izgubio 155.270 dolara u online igrici ruleta u roku od 26 minuta.

9. Kajanje za kockare

Jedan Australac izgubio je 400.000 dolara kockajući se u jednom danu, što je nazvao lošim odlukama zbog medicinske reakcije na njegove tablete protiv bolova.

Ovo su samo neke od najpopularnijih priča na svijetu. Većina je šokantna, dok su druge fascinantne. Međutim, dobro je pronaći odgovarajuću perspektivu za gledanje priča. Oni nude mnogo smjernica o tome što učiniti, a što ne raditi kada je u pitanju kockanje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje
2024-04-06

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje

Vijesti