Što nude Desktop i mobilni automati

Vijesti

2019-09-11

Eddy Cheung

Online slot igre u početku su bile dostupne računalima u predvorjima za preuzimanje. Zatim su se pojavile igre s slotovima za stolna računala koje su se streamale pomoću flash tehnologije, što nije zahtijevalo preuzimanje. Konačno, igrači sada mogu igrati svoje omiljene slot igre sa svojih mobilnih uređaja. Vrijedi napomenuti da obje vrste igara izgledaju i osjećaju se drugačije.

Što nude Desktop i mobilni automati

Većina ljubitelja automata željela bi znati koja je slot igra, mobilna ili stolna, bolja od druge? Pa, ne postoji pogrešan ili ispravan odgovor što se tiče bitke između stolnih i mobilnih slotova. Svatko tko čita ovaj članak nedvojbeno će cijeniti da svaka opcija igranja ima svoje posebne prednosti i nedostatke.

Desktop vs Mobile Slots

Igrači slotova već godinama igraju automat igre sa svojih računala. Desktop igre su osobito privlačne mnogima jer su napunjene tisućama varijanti utora. Zahvaljujući napretku u tehnologiji, ventilator utora ne mora brinuti o aspektima kao što su rušenje aplikacija, sporo vrijeme učitavanja ili pregrijavanje uređaja.

Mobilne igre u prošlosti su bile povezane s nekoliko operativnih ograničenja, od kojih je većina sada riješena. To znači da mobilni igrači mogu imati najbolje od oba svijeta, u smislu uživanja u širokom spektru igara i praktičnog igranja. Štoviše, mobilno igranje igara obično je puno diskretnije.

Razlike u igri

Osim razlika u korištenim gadgetima, postoje i suptilne varijacije kada je riječ o tome kako se igraju slotovi za desktop i mobilne uređaje. Također postoje neke temeljne sličnosti u načinu na koji se igraju slot igre. Igranje na računalu ili mobilnom uređaju je u većini aspekata slično, osim veličine zaslona.

Osim igranja igrica, igrači mobilnih slotova se potiču da osiguraju da je njihov pametni telefon potpuno napunjen. To ne bi bilo zabrinjavajuće kada igrate na desktopu. Također, mobilni igrači koji koriste mobilne podatke trebali bi biti oprezni zbog mogućnosti nepredviđenih računa. Varijacije u veličinama zaslona mogu biti različite, ali grafika je izvanredna.

Popularne automatske igre: mobilne i stolne

Neke značajke ističu igre, dok druge štete ugledu igre. Vrijeme učitavanja, na primjer, od posebnog je interesa za sve igrače slotova. Na temelju vremena učitavanja, igrači slotova mogu isprobati Book of Dead, Starburst ili Vikings Go Berzerk na svojim ručnim uređajima.

Za igrače koji preferiraju iskustvo igranja na stolnom računalu ili one koji bi prihvatili priliku da uživaju u najboljem i mobilnom i stolnom računalu, čeka ih mnogo opcija. Gledajući ocjene drugih igrača na automatima, ove tri desktop igre s slotovima, Jammin' Jars, Bonanza i Mega Moolah Slots se iznimno dobro mjere.

Najnovije vijesti

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic
2023-09-28

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic

Vijesti