Yggdrasil partneri ReelPlay u El Dorado Infinity Reels

Yggdrasil Gaming

2021-04-04

Eddy Cheung

Ako se voliš igrati utore na mreži, sigurno ste naišli na igru ili dvije koje vam nudi Yggdrasil. Pa, Yggdrasilova biblioteka igara upravo je postala puno veća nakon što je ovaj programer softvera najavio uvođenje El Dorado Infinity Reels 4. ožujka 2021. Uz ovu klasičnu ReelPlay inovaciju, posjetit ćete legendarni Grad zlata i iskopati nezamisliva blaga. Dakle, jeste li spremni?

Yggdrasil partneri ReelPlay u El Dorado Infinity Reels

Slot plot

Prije svega, El Dorado Infinity Reels je zabavni video slot koji je razvio ReelPlay Studio na popularnoj YGS Masters platformi. Kao i sve porcije kuhane u studiju, ova igra ima jedinstvenu 3D grafiku, složenu mehaniku utora, cool animacije i, naravno, neodoljive bonus značajke. Igračima nudi više razina rizika s nagradama u rasponu od malih čestih nagrada do kolosalnih x6.250 maksimalnog dobitka.

Uz to, okretanje kotača El Dorado Infinity Reels na vašem omiljenom Yggdrasil kasinu će vas teleportirati u legendarni Grad zlata za koji se priča da leži skriven duboko u Amazoni. Ova igra pruža izvrsnu fuziju magije Asteka, Inka, Muisca i Maya preko mreže El Dorado Infinity Reels. Općenito, cijela je vibracija autentično arkadna s nekim elegantnim simbolima koluta i plemenskom pozadinom.

Akcija i značajke igre

Kao i mnogi drugi Yggdrasil naslovi, ova igra održava tradiciju 3-reel by 3-red setup. Ovo se može proširiti na 3x4 ako dobijete pobjedničke simbole na krajnjim desnim bubnjevima. No, tu se ipak ne zaustavlja. Svaki put kada igrač dobije dobitnu kombinaciju, kolut koji se nalazi krajnje desno se širi i dodaje još jedan. To se nastavlja unedogled, pa tako i naziv igre "Infinity Reels"

U međuvremenu, x1 množitelj se dodaje nakon svakog okretanja bonus bubnja. Kao što je rečeno, dodatni bubnjevi se mogu nastaviti sve dok više nijedna dobitna kombinacija ne sleti na bubnjeve. To čini značajku dodatnih bubnjeva prilično unosnom, jer vaš potencijal za pobjedu može biti golem. Zapamtite, međutim, da sreća igra veliku ulogu, baš kao i u većini online automata.

Brzo napredujući, značajka besplatnih okretaja aktivira se nakon što se Scatter simboli (ikone hrama) ispuste na dobitnu kombinaciju. Ova značajka nagrađuje igrače do 10 bonus okretaja. Ali u svemu tome postoji jedinstveni obrat. Igrači se mogu odlučiti za igru, kockanje ili pohranu Besplatni okreti. Ali s druge strane, morate sletjeti s najmanje 5 simbola hrama da biste osvojili bonus vrtnje.

U međuvremenu, igrači trebaju žestoku trku kako bi dobili ekskluzivna prava na zlatni El Dorado Infinity jackpot. Možete sudjelovati u natjecanju za jackpot tako što ćete prevrnuti dovoljno okretaja da dođete do 15. dodatne nagrade s bubnjem. Zauzvrat ćete dobiti nagradu od 888x od vaše izvorne opklade. I to je uz vaše već pohranjene bonus dobitke na bubnju.

El Dorado Infinity Reels oklade i RTP

Osim elegantnog arkadnog osjećaja, ovo online casino igra također nudi prosječnu stopu RTP-a od 96,51% do 96,54%. Iako ovo nije najbolje vani, još uvijek je dovoljno dobro da jamči te česte male pobjede. Što se tiče razina klađenja, igrači mogu odabrati veličine okretaja između 0,20 i 40 eura. Zadanu okladu od 1 € možete promijeniti odabirom druge razine od 13 dostupnih opcija. Kod maksimalnih oklada dobici igrača mogu doseći 250.000 €, dok minimalne oklade mogu donijeti čak 1.250 €.

El Dorado Infinity Reels: Konačna presuda

Ako želite uživati u brojnim fascinantnim značajkama i beskrajnim mogućnostima dobitka, igrajte El Dorado Infinity Reels. Posebno, jedinstveni mehanizam bonus bubnja omogućuje igračima da postignu više nego što su mogli zamisliti. Od sada je ova igra dostupna za igranje u mnogim online kockarnicama koje podržavaju Yggdrasil sadržaj.

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti