Thunderkick's Crystal Quest: Frostlands je ovdje za strastvene istraživače

Thunderkick

2021-06-07

Eddy Cheung

Crystal Quest Frostlands debitirao je na vašem omiljenom online casino 22. travnja 2021. Za one koji ne znaju, najnoviji je nastavak od Thunderkick's Crystal Quest serijal, koji je objavljen 14. rujna 2020. Najnoviji nastavak temelji se na 6x4 mreži s impresivnih 4096 načina za pobjedu. Također, igra ima više izazova i značajki koje će vam pomoći da osvojite glavnu nagradu od 15.000x početne oklade.

Thunderkick's Crystal Quest: Frostlands je ovdje za strastvene istraživače

Crystal Quest Frostlands: Pregled

Ako ste već igrali Crystal Quest: Arcane Tower ili Crystal Quest: Deep jungle, tada ćete znati što možete očekivati ovdje. Osim promjene krajolika i nekoliko zamjena značajki, programer je uglavnom sve zadržao kako je bilo. U ovoj igri, hrabra avanturistica, Gemma, odlazi u ledeni i jeziv krajolik u pokušaju da preuzme svoju nagradu, Smrznuti elementalni kristal. Vidjet ćete snijeg kako visi na drveću s puno leda. Jednostavno rečeno, cjelokupni dizajn igre nudi osjećaj visoke specifikacije, baš kao i kod prva dva izdanja.

U međuvremenu, na kolutima se nalazi do osam simbola dragog kamenja uz Feral Commandera (najviše plaćeni simbol) i Yetija. Ako ubacite šest simbola na susjedne bubnjeve, dobit ćete do 5x svoj početni ulog. Glavnu bonus značajku također možete aktivirati tako što ćete iskrcati škrinju s blagom. Osim toga, iskrcavanje wild u pobjedničkoj kombinaciji može zamijeniti sve standardne simbole. Sve u svemu, igra je divna bez obzira igrate li na tabletu, pametnom telefonu ili računalu.

Crystal Quest Frostlands: Bonus značajke

Lavina

Kao i njegovi prethodnici, Deep Jungle i Arcane Tower, Frostlands koristi značajku Avalanche. Ovdje simboli koji čine pobjedničku kombinaciju pucaju s novim koji se spuštaju kako bi ih zamijenili. Kao rezultat, dobit ćete novu i vjerojatno bolju kombinaciju isplate. Zanimljivo je da se ova značajka ponavlja sve dok imate potpuno novu dobitnu kombinaciju.

Multiplikator

U ovoj igri, svako okretanje osnovne igre počinje standardnim množiteljem 1x. Multiplikator se povećava za jednu jedinicu za svaku pobjedu u Avalancheu. Ako Avalanche ne uspije, množitelj se vraća na 1x. Međutim, množitelj raste tijekom besplatnih rundi okretanja. Mjerač na lijevoj strani koluta obavijestit će vas o veličini množitelja.

Masivni simboli

Osim scattera i divljeg, svaki drugi simbol može se pojaviti u velikim formatima 3x3 i 2x2. Ovo je ekvivalentno 9 ili 4 standardne ikone. Tijekom pada Avalanche ovi simboli mogu pasti na dno, zgnječiti već dostupne simbole. Imajte na umu da ova značajka nije dostupna u prvim ratama.

Besplatni okreti

Igrači moraju iskrcati do tri raspršene škrinje s blagom u jednom okretu kako bi aktivirali rundu besplatnog okretanja. Dobit ćete do 12 dodatnih okretaja, dok sletanje bilo kojeg bonusa raspršenog simbola daje vam 3 dodatna okretanja. Također, svako neuspješno okretanje stvara Wild Explosion, uklanjajući okomite i horizontalne simbole. To otvara prostor za nove simbole i mogućnost formiranja pobjede.

Crystal Quest Frostlands: RTP, Variance i Paytable

Prije svega, možete stvoriti dobitnu kombinaciju spuštanjem više od tri podudarne ikone na susjedne bubnjeve, počevši s lijeve strane. Ipak, Frostlands ima prosječni RTP od 96,16%. Međutim, razlika u igri je malo strma, što znači da ćete morati biti strpljivi za pobjedu. Ali kada dođe, možete dobiti čak 15 000x od početne oklade. Igrači mogu uložiti minimalno 10p i maksimalno 100£.

Crystal Quest Frostlands: Završne misli

S obzirom na prve nastavke serije Crystal Quest, ova igra obećava da će biti ugodna i unosna. Dizajn video utora je pravi, a značajke igranja nude igračima višestruke mogućnosti za pobjedu. Ako dodate maksimalnu isplatu od 15.000x, Frostlands se može pohvaliti pristojnom isplatom.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti