Thunderkick's Big Fin Bay konačno počinje uživo

Thunderkick

2021-04-18

Eddy Cheung

Počinje odbrojavanje do Big Fin Baya. Thunderkick konačno je najavio da će igra izaći 31. ožujka 2021. Iako potraga za marlinom nije šala, ova igra vam olakšava, zahvaljujući značajci Mystery Wild i Expanding Wilds, da vas uputi u pravom smjeru. Dakle, jeste li spremni uhvatiti ga?

Thunderkick's Big Fin Bay konačno počinje uživo

Pregled utora

Big Fin Bay je sa 6 kolutova utor s 5040 načina za pobjedu koji mogu doseći čak 117,649. Igra vas teleportira u uvalu između dva ribarska sela. Postoji više bijelih kuća na vrhu litica s obje strane, a igra se odvija u sredini. Ukratko, dizajn igre je uglađen, jednostavan i u stilu crtića.

Krećući se naprijed, vidjet ćete nekoliko simbola, uključujući Wild (Zlatni Marlin), Scatter (Anchors), Royals (9 do A), četiri vrste riba i Ribara. Prilikom svakog okretanja, dobit ćete 2-3-4-5-6-7 simbola na njima. Položaji kolutova se mijenjaju pri svakom okretanju. Time se mijenjaju šanse za dobivanje pobjedničkog puta, iako broj dobitnih puteva ostaje isti.

Značajke utora

Big Fin Bay dolazi s neobičnim rasporedom s dva do sedam simbola koji se nalaze na šest kolutova. Ali ovo je samo za osnovnu igru. Format se može proširiti na 6x7 bubnjeva i 117, 649 načina za pobjedu u načinu besplatnog okretanja.

Wild Marlin je najvažniji simbol igre. To je središnje za bonus runde i najljepše trenutke osnovne igre. Spuštanje Wild logotipa na bilo koji kolut zamjenjuje bilo koji simbol koji plaća, povećavajući vaše šanse za osvajanje veće nagrade. Zapamtite da njegova zamjenska sposobnost samo pomaže u stvaranju novih dobitnih kombinacija.

Osim Wild Marlina, dobit ćete i značajku Mystery Wilds. Ovdje se simbol treba pojaviti samo jednom na bubnjevima kako bi se jedan do tri učestala kotača promijenio u pune wild. Međutim, Scatteri ne slijeću nigdje na bubnjeve ako je ova značajka aktivna.

U međuvremenu, spuštanje više od tri Scatter simbola aktivira a besplatnih okretaja bonus runda. U tom slučaju dobit ćete do šest bonus okretaja na svakom kolutu uz Scatter. To znači ukupno 36 besplatnih okretaja.

Zanimljivo je da također možete pokrenuti Respin svaki put kada sleti Wild simbol. Tijekom Respin sesije dodaje se dodatni Wild za stvaranje dodatnih načina plaćanja. Kao da to nije dovoljno, bubnjevi ostaju prošireni tijekom sesije besplatnih okretaja. Na kraju, igrači mogu maksimalno dobiti sedam simbola, dodajući tri bonus runde u procesu. Ako svi bubnjevi dosegnu punu visinu od sedam simbola, 117, 649 načina za pobjedu postaje aktivni.

Volatilnost Big Fin Baya i RTP

Unatoč mirnoj plavoj vodi, ovaj je model sa 6 namotaja relativno visoko hlapljiv. Proizvodi solidan RTP od 96,14%. Što se tiče raspona klađenja, igra počinje od €/$ 0,10 do €/$ 100. To je čini savršenom igrom za male i srednje veličine proračuna. U međuvremenu, igra donosi izvrsne nagrade, koje mogu dostići 15.040x početni ulog. I da, dugoročna plaća je prilično dobra, zahvaljujući prosječnom RTP-u od 96,14%.

Big Fin Bay: Konačna presuda

Thunderkick je još jednom dokazao da je majstor modela sa 6 kolutova koji se plaća na sve strane. Big Fin Bay nudi izvrsne Wild simbole koji djeluju kao množitelji s vrućim besplatnim vrtnjama koje možete iskoristiti.

Međutim, važno je zapamtiti da je ovo igra visoke volatilnosti. To znači da pobjeda može biti neuobičajena. Ali kad dođe, sigurno je da je to razumna svota. Također, mala minimalna oklada će vas duže zadržati u igri i iskušavanju sreće.

Konačno, ovu igru možete igrati na većini Thunderkick online kasina. Kao što se i očekivalo, igra je ocijenjena HTML5, što znači da je dostupna i putem mobilnih uređaja.

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti