Thunderkick Najavljuje novi slot

Thunderkick

2020-11-27

Thunderkick napreduje sa svojim razvojem u seriji Crystal Quest, a sada planiraju pokrenuti još jednu seriju pod nazivom Arcane Tower nakon igre pod nazivom Deep Jungle. Ovaj nastavak, s namjerom da pogodi čarobni toranj, ima istog glavnog lika, Gemmu. Dodaje uobičajenu izvrsnu grafiku i na kraju ima ogroman potencijal, ali i veliku volatilnost i zabavu poput prve igre.

Thunderkick Najavljuje novi slot

Ovo novo igre je predviđeno za lansiranje 9. prosinca 2020. Ovdje ćemo istaknuti glavni aspekt igara kojima se možemo radovati.

Pobjednička prilika ugrađena u novu Crystal Quest Thunderkick: Arcane Tower

Predvidite ovo utor imati visoku volatilnost, ali za većinu će to biti iznimno unosno, a samo za nekolicinu bi bilo opasno. Međutim, RTP je u redu, na 96,17%, što je otprilike ono što biste predvidjeli.

Arcane Tower pruža široku paletu oklada po okretanju, a matematički model generira usporedive statistike kao i prije, ali je došlo do malog poboljšanja u svemu, isključujući potencijal. RTP je ovaj put doživio poboljšanje s 96,14 posto na 96,17 posto, dok je Gemma i dalje iznimno nepredvidljiva kao i prije, možda čak i tehnički gledano, ali nedovoljno da napravi značajnu razliku.

Crystal Quest: Značajke utora Arcane Tower

Lavine će biti poznate većini igrača. Zovu se kaskadni koluti u drugim slotovima, među raznim drugim nazivima. Oni će se vrtjeti oko eliminacije pobjedničkih simbola i dopuštanja drugima da dođu na dostupna mjesta. To može dovesti do novih valova pobjeda i nastavka lavina, sve u jednom plaćenom okretu koji može samo nastaviti isporučivati nove kombinacije na ovaj način.

The Grid - Crystal Quest: Arcane Tower

U trenutku kada se početni zaslon učita, pojavljuju se sumnje da je gotovo slična prvoj igri s zalogom besplatnog okretanja i beskonačnim množiteljem. Odatle se prebacujete na prostor za igru gdje je postavka vrlo Thunderkick, što znači mrežu 6x4, koristeći 4096 načina za pobjedu, isto kao i prije.

Povezani koluti, gdje će se do 6 susjednih bubnja sinkronizirati pri početnom okretanju, jedan je nasumični dodatak. Svaki povezani kolut postaje klon jedan drugog na identičan način. U središtu lanca Avalanche ovaj atribut ne postoji.

Scatter, koji daje 12 besplatnih okretaja s 3 na bubnjevima, pomalo je turobna ikona škrinje s blagom. Bilo koja dva nagrađuju tri dodatna besplatna okretanja tijekom prikazane značajke, a svako raspršivanje nakon dva dodaje po 2 okretaja bez ograničenja koliko će ih biti.

Teme i dizajn

Vizija isprva ne izgleda nimalo kao Arcane Tower. Zaslon je uokviren nekim starim drvećem, svijećama i knjigama, ali u daljini se može vidjeti toranj dok simboli padaju na svaki okret ili eksplodiraju s mreže s komponentom Avalanche. Arcane Tower konceptualno nema ništa o Deep Jungle.

Crystal Quest: Arcane Tower će nam pokazati Gemmu kao glavnog lika, prikazujući igru s čarobnom tematikom, kakvu biste mogli očekivati od fantastičnog svemira. Sadržaj je u redu, ali se ne razlikuje od ostalih utora koji se bave sličnim pričama. To je animirani predložak. To će uključivati pojednostavljene W lude ikone, škrinje s blagom, Crvene čarobnjake, kristalnog heroja, plus 6 ljubičastih, plavih, crvenih, zelenih, plavih i žutih kristala za ikone.

Zaključak - Crystal Quest: Arcane Tower

Gledan kao potpuno opremljen naslov, ovaj Thunderkick materijal u Crystal Quest: Arcane Tower je još kvalitetniji, vrlo pristupačan. Ima samouvjereni, animirani izgled koji studio radi jako dobro, poboljšan glatkom grafikom, a kada se ikone sudare na svoje mjesto, ili pobjednici eksplodiraju iz okvira, ugodni zvučni efekti škripaju.

Kada se međusobno poigravaju, funkcionalnost je također fantastična, što pridonosi onome što može biti uzbudljiv vrhunac. Ukratko, ako želite zapaljeni slot kao igrač, Crystal Quest: Arcane Tower bi bez sumnje bio idealan za vas.

Najnovije vijesti

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga
2023-09-14

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Vijesti