Thunderkick izdaje nekoliko potpuno novih slotova koji šokiraju konkurenciju

Thunderkick

2021-08-24

Eddy Cheung

Konkurencija za igrače je žestoka u brzorastućem svijetu online kockarnica. Kao rezultat toga, proizvođači igara moraju biti na nogama kako bi ostali konkurentni. Thunderkick je jedna takva tvrtka, koja je upravo postigla prekretnicu proizvodnjom 50 nevjerojatno uzbudljivih online automata. Ovo nije mali napor, s obzirom na prisutnost velikih imena kao što su Microgaming, Yggdrasil, Play's GO, NetEnt i druga u poslu.

Thunderkick izdaje nekoliko potpuno novih slotova koji šokiraju konkurenciju

Nekoliko popularnih igara koje su nedavno objavili detaljno su razmotrene u nastavku:

Crystal Quest: Frostlands

Crystal Quest: Frostlands je treći nastavak u seriji Crystal Quest, koji je započeo Crystal Quest: Deep Jungle i završio s Crystal Quest: Arcane Tower. U igri ćete pomagati Gemmi dok putuje surovim i ledenim krajolicima Frostlands.

Vaša misija? Da biste preuzeli Kristal smrznutih elemenata, pobijedite opasni teren, nemilosrdnog Divljeg zapovjednika i zastrašujućeg Yetija. Ovaj video slot ima mrežu 6x4 i do 4096 različitih šansi za pobjedu. Igrači mogu dobiti do 15.000 puta više od početne oklade.

Bogovi rocka

Ako volite rock tematiku online slotovima, morat ćete više čekati da ne igrate Gods of Rock na vaš omiljeni online casino. Ova igra, kao i većina Thunderkick video slotova, ima visoku volatilnost, ali visok RTP od 96,10 posto. Kada igraju ovu igru za pravi novac, igrači imaju potencijal pomnožiti svoj ulog za 5000 puta. U ovoj igri postoji pet bubnjeva i dvadeset isplatnih linija.

Brijačnica neobrezana

Barber Shop Uncut je još jedan od programera za video slotove iz 2017. koji su ostali popularni među video slot igrama. U ovoj igri se koristi pet bubnjeva i do 40 isplatnih linija. Iako ovdje nema besplatnog šišanja, jedno okretanje od 100 USD može utrostručiti vaše ulaganje do 2355x. To je više nego dovoljno novca za slavnu frizuru u gradu.

Barun Bloodmore i Grimizni dvorac

Thunderkick se vratio s novim izdanjem za 2021. U igri se koristi mreža 5x3 s 25 fiksnih linija. U ovoj igri igrači mogu postaviti pet, četiri ili tri podudarna simbola preko mreže s lijeva na desno kako bi formirali dobitnu kombinaciju.

Jackpot vrijedi 25 000 puta više od vaše početne opklade. S jednom okretanjem igre možete otići od 2,5 milijuna dolara bogatijeg ako ovaj iznos pomnožite s maksimalnom opkladom od 100 dolara.

Bunar čudesa

Well of Wonders online automat je sjajan primjer Thunderkickovog napretka. Ova igra, koja je objavljena 2017. godine, još uvijek je popularan favorit u većini online kockarnica. Ima konfiguraciju sa 7 bubnjeva s do sedam isplatnih linija i vizualno lijepom grafikom.

Besplatni okreti, s druge strane, primjetno ih nema. Međutim, igra to kompenzira množiteljima koji mogu umnožiti vaš dobitak do 2280 puta više od vaše početne oklade. Sakupite tri od osam dostupnih kamenčića kako biste formirali dobitnu kombinaciju.

Za uzbudljivija nova izdanja Thunderkicka svakako pratite njihovu web stranicu!

Najnovije vijesti

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga
2023-09-14

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Vijesti