Nova izdanja Microgaminga [listopad 2020.]

Microgaming

2020-10-18

Microgaming je jedan od najvećih, ako ne i najveći online igricapružatelja usluga na temelju njihovih mreža i broja njihovih davatelja igara koji im plasiraju svoje igre. Svaki mjesec uvijek smišljaju nova izdanja igara izravno od njih ili preko svojih partnera.

Nova izdanja Microgaminga [listopad 2020.]

Osim progresivnog utora s temom safarija i lova na džunglu s markom, Microgaming je najavio svoj listopadski niz igara, koji vidi veliki izbor igara iz brzorastućeg raspona neovisnih studija za razvoj igara spremnih za izlazak na tržišta.

6. listopada:

Slingshot Studios je 6. listopada objavio da je African Legends dio profitabilne igre s progresivnim jackpotom u mreži kolekcija Isle of Man s 243 isplatne linije, a također dolazi zajedno sa tragom divljih eksplozija. Slingshot Studios ima 244 isplatne linije. Mehanizam Spinning Reels igre s jackpotom, postavljen protiv spektakularnih afričkih ravnica, vidi kamene simbole kako pucaju dok se strašna stvorenja napravljena od kamena obrušavaju na bubnjeve, što kulminira Wild Blastom koji čini nekoliko dobitnih kombinacija zamislivim iz jednog okretanja.

Uzbudljivi jackpot Wow Major, koji je drugi od najviše klase Microgamingovog WowPot progresivnog jackpota, također je uključen. 0 Novo redizajnirani jackpot slot već je isplatio preko 16.000.000 EUR.

13. listopada:

Sljedeći razvoj je Just ForThe Win's Western Gold, koji je lansiran 13. listopada s velikim uspjehom. Samo za The Win's Western Gold. Igrači mogu krenuti u ovu turneju po divljem zapadu i pronaći će igru s konjima s velikom volatilnošću s 40 isplatnih linija, golden wilds i dodatni izazov za grickanje noktiju s mogućnošću nevjerojatnih pobjeda.

Ovdje je navedeno sedam ključnih znakova, kao što su šerifski šešir, bič, prekrižene ruke, par kaubojskih čizama, jedna srebrna poluga, dvostruke srebrne poluge, trostruke srebrne poluge i trostruke srebrne sedmerke. To je zlatni znak w koji zamjenjuje sve do sada opisane simbole pomažući igračima da usavrše dobitne kombinacije. Šerifov amblem je Scatter, od kojih tri pokreću tri besplatna okretanja na glavna tri kraka. Scatteri se skupljaju tijekom besplatnih okretaja. Možete resetirati način besplatnih okretaja ako dobijete dovoljno ovih disperzija.

15. listopada:

Sljedećeg 15. listopada, Pulse 8 Studios će dodati još jedan jedinstveni naslov, 777 Royal Wheel, Microgaming mreži. Nevjerojatan 5x3, klasik online casino-tip utor F etures respins i divlje, nasumično aktivirano vreteno koje se može umnožiti do 24 puta više od divljeg. Postoje redoviti simboli s jednom crtom, dvostrukim crticama, pet simbola za karte u raznim bojama, tri sedam, jedna crvena sedam i dvije crvene sedam. Postoje dva simbola.

20. listopada:

Tarzan i Jewels of Opar, baziran na popularnoj knjizi Edgara Ricea Burroughsa iz 1918., bit će lansiran 20. listopada, ovo je brendirani slot koji je za avanturu napravio Gameburger Studios, podružnica Microgaminga. Slijedeći klasični Microgaming Tarzan Slot, igra visoke volatilnosti vidi igrače koji putuju u izgubljeni Opar u potrazi za vrijednim radostima i resursima u mreži s 5 kotača i 20 isplatnih linija.

Uzvratni razbacani jackpotovi igre su značajke koje su omogućile osvajanje do 5000 puta veće od vaše oklade. U međuvremenu, čarobni dodatni kotač rotacije svećenice La će napraviti do 30 dodatnih krugova u deset puta kako bi ostvario epske pobjede!

27. listopada:

Ova visoka volatilnost utor , Wanted Outlaws, bit će lako dostupan sa All41studiosa 27. listopada 2020. Igra 5x5 bobina drugi je naslov mehaničkih Noblewaya koje je studio stvorio. Ovo je vožnja zapadnom ulicom grada na granici u igri koja osigurava 3125 načina da zaradite novčane poticaje do 200 puta veće od ukupnog iznosa koji ste kladili na sve vrtnje i nagrade putem posebnih Wanted plakata.

Najnovije vijesti

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga
2023-09-14

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Vijesti