Microgaming

November 18, 2021

Microgamingov Mega Moolah Jackpot osvojen po peti put

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Kada je u pitanju svijet online casino jackpotova, malo tko može parirati Microgamingovom Mega Moolahu. Ova progresivna jackpot mreža do danas je isplatila više od 1,4 milijarde eura, a samo ove godine dodijeljeno je 103 milijuna eura.

Microgamingov Mega Moolah Jackpot osvojen po peti put

Ovaj put, 4. lipnja, estonski igrač (ime, naravno, zadržano) osvojio je nevjerojatnih 6,6 milijuna eura igrajući na Optibet.com u vlasništvu Entaina. Ovo je peti put da je ovaj jackpot aktiviran najbolja online kasina. To je također 100. put da je dobiven progresivni jackpot od njegovog lansiranja.

Službene izjave

Prema riječima izvršnog direktora Microgaminga, Johna Colemana, tvrtka je oduševljena što svjedoči još jednom ogromnom dobitku jackpota ove godine. On je u ime tvrtke čestitao igraču i online kasinu. G. Coleman je zaključio rekavši da je ovo značajna prekretnica za Microgamingovu progresivnu jackpot mrežu.

S druge strane, CPO u Optibetu, Chris Davis, rekao je da je kockarska stranica bila oduševljena viješću da je jedan od njenih igrača osvojio legendarni Mega Moolah jackpot. Rekao je da je ovo prvi Mega jackpot koji je postignut na Optibet.com. Čestitamo sretnom igraču!

Rekapitulacija ostalih dobitaka Microgaminga 2021

Dana 27. travnja 2021., legendarni Mega Moolah postavio je potpuno novi rekord isplate nakon što je belgijski igrač osvojio ogromnih 19,43 milijuna eura u Napoleon Sports & Casinu. Osmeroznamenkasta nagrada označila je najveći Mega Moolah jackpot dobitak ikada. Nadalje, ova pobjeda znači da je Mega Moolah sada po drugi put oborio rekord za najveću isplatu na online automatima.

Zanimljivo, ova pobjeda dolazi čak i prije nego što se slegne prašina oko pobjede igrača iz Ujedinjenog Kraljevstva u WowPotu tvrtke Microgaming 14. travnja 2021. Jackpot je osvojen u kasinu 32Red s okladom od samo 80p. Nagrada? Nevjerojatnih 17.529.047,11 €. Da, ovo je najveći WowPot dobitak ikada.

Odmah nakon pobjede, još jedan belgijski igrač iz Napoleon Sports & Casina pogodio je WowPot od 2 milijuna eura 19. travnja 2021. Zanimljivo je primijetiti da se Microgamingov WowPot resetira na početnu početnu vrijednost od 2 milijuna eura nakon što je pogođen. Sve u svemu, bilo je to nekoliko radnih mjeseci za Microgaming i sretnih za dotične igrače.

Recenzija automata Mega Moolah

Do ove točke sigurno ste već istraživali o legendarnom jackpotu Mega Moolah, zar ne? Pa, evo nekoliko stvari koje treba znati. Prvo, Mega Moolah je 5x3 online automat s 25 fiksnih isplatnih linija. Drugo, u ovoj igri možete formirati dobitnu kombinaciju ispadanjem tri ili više sličnih simbola na isplatnoj liniji počevši slijeva nadesno.

Na valjcima ćete primijetiti šarene simbole A-10 i vrhunske divlje životinje. Simboli životinja uključuju bivola, slona, ​​žirafu, kudu i zebru. Slon je ikona koja najviše plaća, a igračima daje 0,24x, 2x, 10x, 30x početni ulog nakon što ispadnu 2, 3, 4 ili 5 iste vrste.

U međuvremenu, simbol lava predstavlja divljinu, koja se plaća 0,6x. 5x, 60x ili 600x početni ulog nakon što se postigne 2, 3, 4 ili 5. Kao što se i očekivalo, wild zamjenjuje bilo koji standardni simbol na isplatnoj liniji. Još bolje, dobivanje wild-a uz dobitnu kombinaciju standardnih simbola daje vašoj isplati 2x povećanje množitelja.

Ali glavna prodajna točka Mega Moolaha su dostupni jackpotovi. U Jackpot Bonus igri možete osvojiti Mega, Major, Minor ili Mini nagradu. Dobit ćete milijun funti za Mega jackpot, dok vam Mega jackpot daje 10.000 funti. Minor i Mini potovi daju £100 odnosno £10.

Na kraju, ovu jackpot igru ​​možete igrati sa samo 25 penija i maksimalno 6,25 funti po vrtnji. To je igra niske varijance s učestalošću pogodaka od 46,36% i niskim RTP-om od 93,42%. Dakle, jeste li spremni zatražiti nagradu? Trebao bi biti!

Najnovije vijesti

Revolucioniranje online kasina: mobilno igranje, povećani izgledi, poboljšana sigurnost i 3D animacija
2023-11-24

Revolucioniranje online kasina: mobilno igranje, povećani izgledi, poboljšana sigurnost i 3D animacija

Vijesti