Microgaming predstavlja Zlatni Jurassic Park bogat značajkama

Microgaming

2022-04-15

Katrin Becker

Brendirani video utori ovih dana postaju pravi hit. Microgaming, posebno je briljirao u ovom odjelu s izdanjima poput videoslota Jurassic Park iz 2014. Pa, pripremite se za još jednu zabavnu dino avanturu s Jurassic Park: Gold, objavljenom 14. veljače 2022. 

Microgaming predstavlja Zlatni Jurassic Park bogat značajkama

Poput originalnog izdanja, Microgaming se udružuje s digitalnim platformama i Universal Gamesom kako bi odveli igrače na divlju turneju zajedno s moćnim dinosaurima i golemim jackpotovima.

Jurassic Park Gold Pregled

Ovaj online slot baziran je na filmskom serijalu Jurassic Park iz 1993., baš kao što naziv govori. Igra je smještena duboko u mirnu džunglu s cvrkutom ptica u pozadini. Glavni likovi filma pojavljuju se kao simboli, s dinosaurima koji se vrzmaju kroz mrežu. Ukratko, u ovoj igri ćete igrati u impresivnom filmskom svijetu.

Imajući to na umu, Jurassic Park Gold se igra na mreži 5x4 s do 40 fiksnih isplatnih linija. Sada to znači da igrači imaju nekoliko načina za stvaranje dobitne kombinacije. Govoreći o dobitnoj kombinaciji, igrači moraju dobiti najmanje tri odgovarajuće ikone. 

Što se tiče simbola, T-Rex, Spinosaurus, Raptor, Dilosaurus i Pteranodon su ikone koje najmanje plaćaju, a igračima dodjeljuju 0,2x do 2x ulog. Vrhunske ikone su Alan Grant, Ian Malcolm, John Hammond, Sarah Harding i Ellie Sattler. Alan Grant je najplaćeniji simbol, koji igračima daje 1,5, 5 i 10x za slijetanje 3, 4 i 5. 

Brzi pokret naprijed, wild je logotip igre. Kao što se i očekivalo, zamjenjuje sve standardne ikone kada sleti i ima vrijednosti množitelja od 2x ili 5x. Narančasti komarac (Wildstorm) je raspršivanje, koji pokreće besplatne vrtnje za slijetanje najmanje tri. Još jedna stvar, plava Powerball može sletjeti na bilo koji bubanj, pokrećući jackpotove tijekom značajke Link & Win.

Značajke Zlatnog bonusa Jurassic Parka

Kao i druge igre Stormcraft Studios, Jurassic Park Gold nema nedostatak značajki bonusa. U nastavku je pregled:

Poveži i pobijedi

Možete aktivirati značajku Link & Win plus tri bonus okretanja s najmanje šest Powerballa. Ljepljive Powerball ikone imaju gotovinsku vrijednost ili jackpot s okretanjima koja se vraćaju na tri kad god dobijete novu ikonu. Također, sakupljanje 30, 25, 20 i 15 otključava redove 8, 7, 6 i 5.

Jackpotovi

Kao što je ranije rečeno, jackpotove možete osvojiti tijekom Link & Win bonus igre. Svaka Powerball koju prikupite otkriva veliku, manju ili mini igru jackpota, s vrijednostima množitelja od 100x, 30x i 15x. Ako skupite Powerballs na svim pozicijama, možete pokrenuti masivni 8000x Mega jackpot.

Besplatni okreti

Sakupljanje najmanje tri scattera može pokrenuti značajku besplatnih okretaja. Ali to nije afera s bonusom za suhe kosti. To je zato što možete otključati do četiri značajke bonus okretanja nakon određenog broja okidača besplatnih okretaja. 

Oni uključuju Dilophosaurus, Velociraptor i Spinosaurus, koji daju 12, 9, odnosno 6 besplatnih pokretača. Također se može pojaviti množitelj divljeg dobitka od 2x, 5x ili 8x, pri čemu je maksimalni dobitak na svakom bonus okretu od 3.600x do 4.000x.

Također možete otključati značajku besplatnog okretanja Tyrannosaurus Rexa, otključanu ako je sakupljač raspršenog materijala pun ili skuplja 15 scattera. Zauzvrat, jedno okretanje je nagrađeno značajkom Wild Storm. Maksimalna pobjeda? 5000x.

Wild Chase

Kada divlja ikona sleti tijekom značajke besplatnih okretaja, aktivira položaj za slijetanje. Zatim, ako još jedna divlja ikona sleti na označenu poziciju, ona se širi kako bi pokrila preostale dijelove tijekom određenog okretanja. Aktiviranjem svih pozicija igrači dobivaju do četiri bonus vrtnje. 

Međutim, imajte na umu da se divlje pozicije ne aktiviraju samo na bilo kojem drugom kolutu ili rundi besplatnog okretanja. Na primjer, pozicije se mogu aktivirati samo na 3. bubnju tijekom besplatnih okretaja Dilophosaurus. U Velociraptoru to mogu biti samo koluti 2 ili 3 i koluti 2, 3 ili 4 u Spinosaurusu.

Promjenljivost zlata u Jurassic Parku, RTP i ograničenja oklada

Igrači mogu ući u tematski park s kloniranim dinosaurima za samo 0,20 dolara i čak 30 dolara. Također, stopa povrata igre je pogodna za igrače od 96%, što je ravni prosjek. Ali birajte svoje korake mudro jer je varijanta velika. Drugim riječima, ne očekujte česte velike dobitke. Ali ako skupite sve Powerballs tijekom Link & Win bonus igre, 8000x Mega jackpot je vaš za čuvanje.

Zlatna konačna ocjena Jurskog parka

Ova igra visoko kotira u gotovo svim aspektima. 3D vizuali i impresivni zvučni zapisi odmah će vas teleportirati u 1993., kada je originalni film bio veliki hit. 

Također, ova online slot igra puna je povoljnih bonus značajki, uključujući 8.000x Mega jackpot i multiplikatorske oznake. 

S druge strane, varijacija u igri je jako vruća, iako se to očekuje od jackpot igre. Ali sve u svemu, Microgaming savršeno sažima ludost za dinosaurima velikim pobjedama. Trebao bi to voljeti!

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti