Jungle Stripes Najnovije izdanje Betsofta

Betsoft

2021-09-13

Katrin Becker

Ovo ljeto, Betsoft objavit će Jungle Stripes, novi slot za džunglu. Ovaj slot s temom džungle ima tigra kao primarni lik i može se pohvaliti visokokvalitetnim dizajnom i komičnim slikama. U igri su razne ikone s temom tigra, kao i cvijeće, kandže, zlatne gljive i lišće, što su simboli koji se visoko plaćaju.

Jungle Stripes Najnovije izdanje Betsofta

Postoje konvencionalni simboli kartica od Q, K i A za one koji plaćaju manje. Igra je smještena usred bujne džungle, s pet bubnjeva, tri reda i deset aktivnih isplatnih linija. Ova igra ima 97.03 RTP. Maksimalni mogući dobici su 500 puta veći od oklade, odnosno 50.000 dolara. Od $0,1 do $100, oklade se mogu staviti. Tu je tigar iz džungle koji se ponaša kao divlji, raspršivanje mjesečine, ponovno okretanje i dodatne vrtnje, kao i tigar iz džungle koji se ponaša kao divlji.

O igrici

U Jungle Stripes, tigar nije samo kralj, već i DIVLJA. Može se proširiti da ispuni cijeli bubanj kada se pojavi na bubnjevima 2, 3 i 4, zaključavajući se na mjesto za BESPLATNE RESPINE i velike jackpotove. Dobitak je tvoj kada se tigar nasmiješi. Osim za Moonglow, wild se može koristiti za zamjenu bilo kojeg drugog simbola. SCATTER je Mjesečev sjaj. BONUS ROUND se pokreće kada se tri mjeseca u usponu pojave na kolutima 2, 3 i 4. Oni transformiraju pozadinu u noć i aktiviraju BONUS RUDU. Dobit ćeš 10 BESPLATNI ZAVRTI i bolju priliku za pobjedu s sve većim ponovnim okretanjem sticky wilds.

Pričekajte rijetke simbole Moonglow, koji djeluju kao scatteri, dok svijetla priroda tropske džungle daje ton! Džungla je postala fascinantno mjesto za fantastičnu akciju i velike pobjede, sa sjajnim lotosovim cvjetovima i šarenim gljivama koje rastu iz kristalnih stijena!

Smještena u živopisnu džunglu, radnja se pomiče iz dana u noć, s visokovrijednim simbolima kao što su sjajne orhideje, zlatne gljive, bubamare i tigrove kandže; međutim, otkriće crno-zlatne prugaste zvijeri je mjesto gdje se nalaze prave ogromne nagrade. Nadalje, igrač prima svoj prvi izračun dobitka, zbog čega se svi preostali koluti ponovno prikvače, potencijalno pružajući drugi izračun dobitka. Slijed se ponavlja ako igrač dobije još jedan Wild. Kralj tigrova će igrače dočekati sa širokim osmijehom kada pobjede.

Fantastične animacije

500x jackpot je jedini element koji može smetati igračima, ali zbog srednje volatilnosti, ovaj slot ima puno veće šanse za generiranje dobitnih kombinacija od ostalih igara.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti