Ainsworth Gaming's Royal Swan: Potpuna recenzija

Ainsworth Gaming Technology

2021-09-19

Katrin Becker

Priča o princezi koja se može transformirati u ljupkog labuda je inspiracija za Ainsworthova Kraljevski labud. Od estetike do besplatnih okretaja, tema se provlači kroz igru. Okruženje ima kraljevski dojam, a orkestralni zvučni zapis i očaravajući zvučni efekti pomažu upotpuniti izgled.

Ainsworth Gaming's Royal Swan: Potpuna recenzija

Royal Swan's 5x3 bubnjevi i 50 aktivnih linija pružaju igračima prilično prostrano igralište za rad. Postoje neke nagrade koje se čine standardnim, kao što je do 1000x veća oklada putem uobičajenih kombinacija tijekom besplatnih okretaja, ali postoje i fiksni jackpotovi koji se mogu aktivirati. Dugoročno, međutim, nisam obožavatelj njegovog RTP-a od 94,77 posto; oduzima mnogo šarma igri.

Značajke utora

Među posebnostima su Wilds i besplatni okreti, kao i dodaci za potonje. Quad Shot Bonus je značajka koja vam pomaže u dobivanju skupnih jackpota u igri. Možete osvojiti 10 besplatnih okretaja tako da scatter simbol postavite na najmanje tri bubnja.

Za sljedeću rundu odabire se nasumična posebna značajka u kojoj se 2 do 5 simbola visoke vrijednosti pretvaraju u Royal Swan Wilds na srednja tri bubnja. Nadalje, divlji simbol može se pojaviti na 5. kolutu na bilo kojem mjestu. Dobivanje 2+ dodatna scattera donijet će vam dodatna 3 besplatna okretanja.

Krilati hram je simbol raspršenja, a ako se tri ili više prikažu na bubnjevima, dobit ćete 10 besplatnih okretaja. Na tri srednja bubnja, 2 do 5 dobro plaćenih simbola pretvorit će se u wilds u sljedećem krugu. Wild se može pojaviti bilo gdje na petom kolu, a dobivanje dva ili više scattera nagrađuje vas s dodatna tri besplatna okretanja.

Dizajn i tema kraljevskog labuda

Ako vas zanimaju samo koncept i grafika, slot igra Royal Swan ima dovoljno jedinstvenu priču koju vrijedi pogledati samo zbog toga. Gornji simboli su dobro osmišljeni, sa slikama labuda s krunom, krilatog hrama, princeze, labudovog bisera, ukrasne ribe, lotosovog cvijeća i harfe, kao i uobičajenih šest kraljevskih kraljeva sumnjive privlačnosti. Ainsworth, programer s opsežnim vezama s kopnenim sektorom, smatrao je da je to dovoljno pristojan dizajn da je završio u nekim od njihovih online slotovima.

Jackpotovi i bonusi

Uz Quad Shot Jackpot seriju možete osvojiti Minor, Major, Maxi i Mini jackpot! Da biste ih aktivirali, morate dobiti simbol Quad Shot Bonus. Osvojit ćete jedan od četiri fiksna jackpota, ovisno o tome je li simbol visoke ili niske vrijednosti, kao i ima li wild-ova na bubnjevima. Ako pogodite Major Jackpot, možete osvojiti do 250 puta više od svoje oklade.

Slot automat Royal Swan je možda bio dobar izbor za igrače ako je imao RTP od 96 posto ili veći, što ga stavlja u rang s konkurentima. Uživao sam u njegovim značajkama do neke točke, iako se uglavnom bavite istim divljim i besplatnim okretajima, dok Quad Shot ponekad može biti uzbudljiv. Zbog RTP-a od 94,77 posto, trenutno nema šanse, osim ako ne zamijeti neopreznog igrača.

Najnovije vijesti

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga
2023-09-14

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Vijesti