Slots Magic Pregledajte 2024 - Promotions & Offers

Slots MagicResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $100 + 50 besplatnih vrtnji
Višejezični
Odjeljak za struganje
Ponuđene posebne nagrade
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Višejezični
Odjeljak za struganje
Ponuđene posebne nagrade
Slots Magic is not available in your country. Please try:
Promotions & Offers

Promotions & Offers

Svi novi igrači na Slots Magic dobit će vrlo izdašan 100% bonus dobrodošlice do 50 USD. Povrh toga, igrači će dobiti 15 besplatnih okretaja za igranje na odabranim slotovima. Da biste primili ovu ponudu, morate koristiti kod MAGIC50 kada napravite svoj prvi depozit.

Slots Magic je velikodušan i sa svojim postojećim igračima. Ako ste jedan od njih, dobit ćete 100% bonus na depozit nakon što uplatite 50 USD ili više. Sve što trebate učiniti je koristiti kod Y520. Povrh toga, dobit ćete besplatne vrtnje tijekom cijele godine.

Dakle, svaki četvrtak ili petak dobit ćete 10 besplatnih okretaja za sljedeća 52 tjedna. A nagrade ne staju ovdje, postoje redovite nagradne igre i predlažemo da pripazite na web stranicu kako biste osvojili`ništa mi ne nedostaje.

Slots Magic također ima VIP klub za svoje stalne klijente gdje ćete zaraditi bodove svaki put kada igrate i napredovati kroz razine. Postoji 6 razina, bronca, srebro, zlato, platina, dijamant i crveni dijamant, a što je viša razina to su nagrade bolje.

Kako zatražiti ponudu za prijavu?

Nakon što kreirate svoj račun na Slots Magic i izvršite svoj prvi depozit, možete zatražiti bonus dobrodošlice. Minimalni depozit koji trebate uplatiti da biste ispunili uvjete za ovu ponudu je 10 USD. Don`Ne zaboravite da ćete morati koristiti bonus kod da biste dobili ponudu dobrodošlice.

Bonus kod je MAGIC, a za uplatu sredstava na svoj račun možete koristiti mnogo različitih načina plaćanja. Bonus sredstva će se automatski prenijeti nakon što napravite svoj prvi depozit.

Od srpnja 2020. paket dobrodošlice je povećan na 100 USD, tako da ako uplatite najveći depozit, imat ćete 200 USD na svom saldu za igranje. Također ćete dobiti 50 besplatnih okretaja za igranje na Book of Dead.

Kada igrate sa svojim bonus sredstvima, nije vam dopušteno stavljati oklade veće od $5, odnosno 10% bonusa.

Bonus sredstva se moraju odigrati 30 puta prije nego što možete podići svoj dobitak. Imate 30 dana da ispunite uvjete za klađenje. Besplatne vrtnje potrebno je uložiti 60 puta, također unutar 30 dana. Ako ne ispunite uvjete za klađenje ili krajnji rok, dobit će vam isteći.