Pragmatic Play

March 15, 2021

Pragmatična igra doseže nebesa s vratima Olimpa

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 24. veljače 2021 Pragmatična igra objavio još jedan zabavni video utor u svom najnovijem izdanju, igrači će krenuti na izlet na planinu Olympus, mitski dom Zeusa. Stoga, pripremite se otkriti iznenađenja koja vam se spremaju u ovom video utoru s grčkom tematikom.

Pragmatična igra doseže nebesa s vratima Olimpa

Pregled igre

Prije svega, ovaj video slot se temelji na 6 bubnjeva, 5 redaka i nula isplatnih linija. Umjesto toga, ima sustav "Plati bilo gdje", što znači da igrači mogu dobiti odgovarajuće kombinacije bilo gdje, bez obzira na položaje simbola. Sada je to prava inovacija.

Na prvom ekranu vidjet ćete prekrasnu pozornicu u blizini Zeusovog dvorca. Vidjet ćete visoke, zlatne stupove oko dvorca s plamenom na vrhu. Na desnoj strani vidjet ćete lebdećeg Zeusa spremnog za napad s vijcima i dodavanje množitelja.

Međutim, krajolik izgledno neznatno tijekom Besplatni okreti način rada. zlatni stupovi sada će imati plavu vatru dok se tople boje u osnovi igre mijenjaju u svijetloplavu. To znači da je igra postala malo ozbiljnija.

Značajke igre

Možete dobiti najmanje 4 Scatter simbola i otključati značajku besplatnih okretaja. Ovdje ćete osvojiti do 15 besplatnih okretaja, koji mogu pretvoriti nemoguće u mogućnosti. Da bi dodao šlag na tortu, Zeus je dodao simbol ukupnog množitelja koji se pojavljuje na lijevoj strani zaslona. U ovom slučaju, simbol množitelja koji se pojavljuje na pobjedničkim vrtljajima se dodaje "ukupnom množitelju". Također se ukupna vrijednost množitelja primjenjuje na sve dobitke u rundi besplatnih okretaja.

Besplatni okreti su važni po strani; igrači će također dobiti značajku Tumble. Kao što ime sugerira, ova značajka se odnosi na to kako simboli padaju na bubnjeve. U ovom video utoru igrači mogu napraviti više dobitnih kombinacija s jednim okretom za razliku od drugih Pragmatic Play online automata kao što su Mysterious Egypt i The Hand of Midas.

U međuvremenu, simboli koji stvaraju značajku Tumble nestat će nakon pobjede i brzo će se zamijeniti novim instancama odozgo. Stoga igrači mogu stvoriti potpuno nove dobitne kombinacije. Upamtite da se prevrtanje nastavlja sve dok više nema dobitaka od pada.

Način Ante Bet

Iznenađujuće, Gates of Olympus igračima omogućuje odabir množitelja za rad. Na primjer, zadani množitelj oklade 20x omogućuje igračima kupnju besplatnih okretaja za do 100x ukupnog duga. S druge strane, množitelj oklada 25x povećava vaše šanse za pokretanje besplatnih okretaja tako što daje dodatne scattere.

Nažalost, značajka Buy Free Spins nije dostupna u ovom načinu rada. Uz ovu značajku, igrači mogu odmah pokrenuti besplatne igre za 100x veći ulog. Vidjet ćete nasumični broj raspršivanja nakon samo jednom okretanja koluta. Ovo, zauzvrat, otključava ovu dugo očekivanu značajku.

RTP i iznos oklade

Za početak, Gates of Olympus ima zadanu stopu RTP-a od 96,5% uz povećanu volatilnost koja mu daje ocjenu 5/5 na Pragmatic Play. Međutim, potencijal igre se snažno smanjuje s 21.100x na samo 5000x. To je pokazatelj da su prijašnje kritike na račun pretjeranog potencijala programera doprle do kuće.

Vrata Zeusovog doma možete otvoriti ulaganjem između 0,20 i 100 eura. Međutim, ovo nisu jedine dostupne opcije. Kliknite gumbe (-) i (+) pri dnu zaslona da biste otvorili izbornik za klađenje. Osim podešavanja oklade, možete postaviti i denominaciju novčića. Vrijednost novčića kreće se od 0,01 do 0,50 eura.

Vrata Olimpa: Konačna presuda

Igrajte ovu igru ako želite u potpunosti uživati u moći Zeusa. Igra ima višestruke množitelje, besplatne vrtnje, prilagodljive opcije klađenja i prosječni RTP. Sve u svemu, Pragmatic Play je napravio izvrstan posao podešavanjem gameplaya, dajući Gates of Olympus potpuno novi i nestabilniji osjećaj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u
2024-05-31

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u

Vijesti