Igrajte Mini Baccarat danas - osvojite pravi novac

Mini Baccarat je manja verzija Baccarata i vrlo je jednostavan za igranje. To je drevna igra za koju igrači misle da ju je teško razumjeti, ali zapravo nije. Jednom kada igrač upozna osnovna pravila i strategije mini-bakarata, postaje prilično jednostavno.

Ako igrači žele saznati više o igri, onda su na pravom mjestu. U ovom ćemo članku raspravljati o svemu o mini baccaratu online. Dakle, počnimo odmah.

Igrajte Mini Baccarat danas - osvojite pravi novac
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Pravila za mini baccarat

Za igranje Mini Baccarata koristi se osam špilova karata, a može sudjelovati najviše sedam igrača odjednom. Djelitelj prvo miješa karte; zatim se preslažu i stavljaju u posudu koja se zove cipela. Igra ne nudi izbor za crtanje ili stajanje.

Usporedba ukupnih karata igračeve ruke i bankarove ruke u mini baccaratu je sve što postoji. Osim toga, igrači se mogu kladiti na neriješeno. Cilj je da igrači dođu što bliže devetci. Štoviše, svaka kombinacija karata od ukupno 10 računa se kao nula, uključujući karte s licem i desetke. Tijekom brojanja karata, as se računa kao jedan, dvojka se računa kao dva itd.

Igrači bi trebali upamtiti da se treća karta odabire slijedeći pravila u tablici ako nijedna ruka ne osvoji prirodnu kartu nakon prvog dijeljenja.

Mini Baccarat oklade

Postoje tri načina za klađenje u Mini Baccaratu, a oni se mogu staviti samo prije nego što djelitelj više ne proglasi uloge i karte se dijele. Tri oklade su sljedeće:

 • Bankarova ruka: Ako bankarova kombinacija ima veći ukupni broj bodova od igračeve ruke, bankarova kombinacija je dobitnik oklade.
 • Ruka igrača: Ako igračeva ruka ima veći ukupni broj bodova od bankarove ruke, dobit će ulog na igračevu ruku.
 • Kravata: Ako su ukupni zbroji bodova jednaki, neriješeno je, a izjednačeni rezultati se isplaćuju 8 prema 1.

Sve pobjedničke bankovne ruke imaju naknadu od 5% uz dobitne oklade koje se isplaćuju jednakim novcem.

Pravila vezana uz oklade koja su vrijedna pažnje su sljedeća:

 • Osim ako bankar nema prirodnih 8 ili 9, IGRAČ uvijek povlači 0,1,2,3,4,5. Uvijek stoji na 6, 7, 8 i 9.
 • Igra završava kada igrač ima 8 ili 9.
 • Osim ako igrač nema prirodnih 8 ili 9, bankar uvijek povlači na 0, 1 ili 2. Na 7,8,9, bankar uvijek stoji.
 • Igra završava ako bankar ima 8 ili 9.
 • Nijedno partnerstvo ne smije doseći granicu stola.

Mini Baccarat ruke i parovi

Mini Baccarat ruke već smo raspravili gore. Sada pogledajmo Bankov par i Igračev par na primjeru:

 • Ako prve dvije karte igrača imaju istu vrijednost, poput dame i dame ili petice i petice, dobitna je oklada na par igrača.
 • Ako su prve dvije bankovne karte iste vrijednosti, na primjer, kralj i kralj ili dvojka i dvojka, oklada na par bankara je pobjednička.

Razlike između Mini Baccarata i Originalnog Baccarata

Kao što je ranije rečeno, Mini Baccarat je manja verzija originalna igra, Baccarat. Sada da vidimo koje su glavne razlike. Ulozi i količina špila u cipeli ključne su razlike između dvije igre. Mini baccarat ima manje karata i niže uloge. Često se igra sa šest karata, dok full-baccarat verzija koristi osam špilova. The rub kuće automatski se smanjuje kada se smanji broj špilova.

Zbog toga je igra lakša za korištenje nego ikad. Štoviše, neka manja ograničenja vrijede i za mini-verziju igre; obično kuće postavljaju donju okladu od 2 USD i maksimalnu okladu od 500 USD.

Dok igrate u pravom kasinu, te su razlike očitije. Micro-baccarat stol je stvarno manji od baccarat stola. Dok veći stol može primiti do 14 igrača, manji stol može primiti samo između sedam i devet igrača.

Igrači mini-baccarata ne podižu svoje karte. Samo jedan igrač služi kao bankar kada sudionici žele igrati mini-baccarat besplatno. Nasuprot tome, za baccarat stolom, igrači se isključuju kao bankari. Stoga možemo zaključiti da je igranje mini-baccarata u online kasinima povoljnije od igranja originalne verzije.

Igranje Mini Baccarata za pravi novac

Mini Baccarat se može igrati online za pravi novac. Igrači samo trebaju odabrati pružatelja usluge popis najboljih online kasina prema ljestvici online kasina. Nakon toga samo trebaju napraviti račun, uplatite prvi iznos, a onda će biti spremni igrati za pravi novac.

Mini Baccarat strategije

Sada kada igrači znaju koja su glavna pravila, sljedeća stvar s kojom se trebaju upoznati su strategije Mini Baccarata. Nažalost, ne postoji posebna strategija jer se igra temelji na čistoj sreći. Neriješena oklada nikada nije pametan potez, jer bankarova ruka ima smanjenu prednost kuće. Štoviše, na dobitke se naplaćuje naknada od 5%.

Igranje Mini-Baccarata besplatno

Mini Baccarat je igra čiste sreće, tako da igrači mogu igrati besplatnu verziju prije igranja za pravi novac kako bi bolje razumjeli igru. Gotovo svaki online kasino će ponuditi demo verziju koju igrači mogu igrati.

Mini Baccarat pojmovnik

Mini Baccarat pojmovnik igrači moraju naučiti jer će moći duboko uroniti u igru.

 • Dragon bonus: Omiljena Baccarat sporedna oklada koja omogućuje igračima da se klade ne samo na igrača ili bankara, već i na broj bodova s kojima će pobjednička ruka uništiti protivničku ruku.
 • Razvrstavanje rubova: Metoda koja omogućuje određivanje vrijednosti kartice na temelju malih varijacija u uzorku na poleđini kartice uzrokovanih procesom proizvodnje.
 • Ladica za odbacivanje: Karte se stavljaju u ladicu za odbacivanje kada su odbačene iz bilo kojeg razloga, kao što je "spaljivanje" prije dijeljenja.
 • Izrezati: Kada su karte promiješane, špil se dijeli na dva pomoću tehnike koja se zove rezanje.
 • Krupije: Francuski za djelitelja je krupije.
 • Cheval: Francuski za poprijeko je Cheval. Cheval oklada, koja ovisi o vrsti igre, je uspješna ako oba aktivna igrača dobiju svoje oklade. Ako jedan igrač pobijedi, a drugi izgubi, ovo je zastoj, a oklada Cheval je i dalje na snazi. Ako oba igrača izgube, oklada je izgubljena.
 • Kartica: Francuska verzija riječi "Udari me" kada se od djelitelja traži još jedna karta.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je mini-baccarat?

Mini-baccarat je drevna igra na sreću koja se igra na malom stolu. Ova se igra također može igrati u online kasinu.

Koja je glavna razlika između baccarata i mini-baccarata?

Mini baccarat ima manje ograničenja i koristi šest špilova, dok baccarat koristi osam.

Kako igrati mini-baccarat online?

Mini-baccarat se može igrati online u bilo kojem pouzdanom online kasinu stvaranjem računa i uplatom prve uplate. Štoviše, Mini-baccarat se također može igrati besplatno, igrajući demo verziju.

Koje su strategije mini-baccarata?

U mini-baccaratu nema strategija jer se igra isključivo temelji na sreći. Međutim, igrači bi trebali zapamtiti da bankar ima najveće izglede. Stoga je povremeno mudro staviti okladu Banker. Izjednačenu okladu također treba izbjegavati. To je zbog značajne prednosti kuće kod neriješene oklade, koja je iznad 14%.

Je li pojmovnik u mini baccaratu važno naučiti?

Da, pojmovnike u mini baccaratu je svakako važno naučiti jer se uglavnom koriste tijekom igranja igre.

Kako mogu igrati mini baccarat besplatno?

Većina internetskih kockarnica nudi demo verziju svih igara, tako da igrači prvo mogu igrati bilo koju igru besplatno.

Kako mogu igrati mini baccarat za novac?

Čim igrač završi s izradom računa, mora izvršiti polog. Nakon toga će moći igrati mini baccarat za novac.

Na koliko načina postoji klađenje u mini baccaratu?

Postoje tri načina za klađenje u mini-baccaratu. Oni su sljedeći:

 • Bankarska ruka
 • Ruka igrača
 • Kravata

Što je bankovni par?

Bankarski par znači da će bankarska ruka pobijediti ako je ruka bankara veća od ruke igrača.

Koliko se plaća kravata?

Neriješeni rezultat plaća 8 prema 1 oklade.