1xBet

July 27, 2021

Bonanza za isplatu od 2 milijuna dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Svi znaju dječju bajku o Ali Babi i četrdeset lopova. Pronašao je ostavu blaga i dobro ga iskoristio za dobrobit svoje obitelji. Mnogi od nas su sanjali o trenutnom bogatstvu i završetku bajke. 

Bonanza za isplatu od 2 milijuna dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

U današnjoj stvarnosti, nema potrebe putovati u Arabiju i pretraživati špilje s blagom. Međutim, 2021 još uvijek možete postati bogati preko noći klađenjem na 1xBet. 44-godišnji stanovnik Almatyja Mukhazhan odvažio se na taj put do bogatstva. Član 1xBet-a od 2019., Mukhazhan je napravio nevjerojatno predviđanje koje se obistinilo. Njegova impresivna prognoza bila je nevjerojatno točna i vrijedna detalja ovdje. 

Prava radost za promatranje

Igrač je stavio oklade na jednoj od vodećih svjetskih kladionica, 1xBet u ukupnom iznosu od 100 tisuća tenge (238 dolara). Mukhazhan je točno predvidio ishod opklade na akumulator od 44 događaja, skupljajući nevjerojatnih 876.682.300 tenge, što je ekvivalentno preko 2 milijuna dolara! Ovakva nevjerojatna dobitna nagrada nesumnjivo će privući i motivirati igrače da se klade s 1xBet. 


Bonanza za isplatu od 2 milijuna dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

U nedavnom intervjuu Mukhazhan je spomenuo da se kladi isključivo na nogomet. To je zato što je i sam nogometaš. Dakle, upoznat je s pravilima igre, a rezultati to potvrđuju. Odabrao je 1xBet zbog raznih opcija klađenja, a sloboda klađenja na bilo koji način je nenadmašna.

Postoje neograničene opcije klađenja na akumulator, superiorni koeficijenti, a možete se čak i kladiti na istu momčad koja igra na različitim turnirima. Voli slobodu izbora, što je razlog zašto preferira 1xBet. 

Bonanza za isplatu od 2 milijuna dolara za 1xBet igrača iz akumulatora od 44 događaja

Nastavio je da voli velike akumulatorske oklade jer dobici mogu biti znatni. Ipak, bio je na ivici tijekom posljednjih nekoliko mečeva, znajući koliko je blizu pobjede. Ustvrdio je da je s tri-četiri preostale utakmice ishod sasvim moguć i tada se živci pokrenu! 

Posljednja utakmica bila je noću, a kad se sve posložilo, jedva je vjerovao vlastitim očima. Trebalo je neko vrijeme da utone; isprva je bilo nadrealno i nije mogao vjerovati. Međutim, konačno je probudio svoju ženu da joj pokaže što se upravo dogodilo. Bio je oduševljen što se novčana nagrada u tren oka pojavila na njegovom računu. Stanje mu je u trenu s nula na 2 milijuna dolara. 

Primjetno, odabir akumulatora nije bio onaj s najvećim koeficijentom; najveća je bila 1,48. Najviše se oklada odnosilo na europska natjecanja i vodeće nogometne favorite europskih prvenstava. Ustrajna taktika velikodušno je nagradila prognostičara. Mukhazhan je rekao da će svoj dobitak potrošiti u dobrotvorne svrhe jer njegova supruga upravlja dobrotvornom organizacijom za beskućnike u Almatyju. 

Prvo što namjerava je pomoći onima kojima je potrebna. Zadovoljstvo ovakvog dobrog djela je nemjerljivo, a novčana pomoć već se pruža otplatom dugova u lokalnim veterinarskim ambulantama, što je velika radost. Mogućnost pomoći zamjenjuje samu pobjedu kada vidite ljude kako plaču od sreće zbog onoga što se događa.

Što Mukhazhan namjerava učiniti sa svojim 1xBet dobicima?

Naravno, ne može svatko toliko pomoći; međutim, Mukhazhan vodi uspješan posao i ne mora kupovati luksuzne automobile ili skupe nekretnine.

Dobitak leži u poruci, želji da se pomogne onima kojima je potrebna. Prema riječima pobjednika, ako u to uđete s pozitivnim namjerama da podijelite dobitak s potrebitima, to bi mogao biti recept za uspjeh. Na kraju se sve savršeno posložilo, u Kazahstanu se pojavio novi milijunaš!

Ovo nije prvi put da igrači 1xBet osvajaju astronomske nagrade. Početkom 2020. još jedan stanovnik Almatyja osvojio je isplatu od 9 milijuna tenge na 1xBet-u. Ipak, sadašnjih 876 milijuna postavilo je novi rekord, najveću isplatnu nagradu u povijesti za online klađenje u Kazahstanu i CIS-u. 

Mukhazhanova pobjeda još jednom potvrđuje vodeći status 1xBeta među svjetskim kladionicama. Stoga ostvarite svoje snove uz bajku koja završava na 1xBet-u.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mogu li online kasina izbaciti igrača?
2023-12-13

Mogu li online kasina izbaciti igrača?

Vijesti