Betano potpisao drugo nogometno partnerstvo u Brazilu s Flumineseom

Novosti

2021-08-26

Eddy Cheung

Betano je tehnološka tvrtka za sport i igre, a njeno najnovije proširenje pokriva Latinsku Ameriku; posebno, Fluminese FC.

Betano potpisao drugo nogometno partnerstvo u Brazilu s Flumineseom

Cilj ovog partnerstva je jačanje svijesti o brendu Kaizen Gaming, što će se manifestirati na različite načine. Logo Kaizen Gaminga pojavit će se na majicama igrača Fluminesea tijekom nogometnih utakmica, što je značajan marketinški iskorak.

Važno je da postoji snažan element poboljšanja društvene odgovornosti u cijeloj zemlji; ovaj osjećaj je podržao CMO Kaizen Gaming Panos Konstantopoulos.

Betano je još u svibnju potpisao ugovor s Atletico Minierom, a njihovo proširenje na Fluminese potvrđuje njihovu poziciju u zemlji Brazila. U konačnici, tvrtka će biti bolje pozicionirana da se uključi u prodornije i strateške marketinške napore.

Komentari Fluminesea

Predsjednik Fluminesea, Mario Bittencourt, izrazio je oduševljenje partnerstvom: "Posebno sam sretan što Betano razumije veličinu našeg kluba, a siguran sam da ćemo zajedno proslaviti mnoge pobjede i priznanja. Želimo dobrodošlicu Betanu u našu obitelj ,"

Što je holističkije, Brazil se zalaže za opuštenije i manje strože tržište kockanja. Kao najveća zemlja u Južnoj Americi, Brazil još uvijek naporno radi na razvoju i pregovaranju o ravnoteži unutar industrije kockanja. S obzirom na prostor koji zemlja zauzima, kockarnica u Brazilu moglo bi biti mnogo. Međutim, uz težnju za društveno odgovornijim i nagon za ponovnim ulaganjem u sport, zdravstvo i obrazovanje, predloženo je povećanje poreza za tvrtke u području sportskog klađenja.

Ono što to u konačnici pokazuje jest da je Brazil trenutno u stanju promjene i razvoja u pogledu svojih industrija kockanja i klađenja. S obzirom da zemlja još uvijek fino ugađa svoju poziciju, mnogim bi korisnicima moglo biti dobro da razmotre internetske kockarnice i digitalno klađenje. Ova je opcija postala istaknuta u prošloj godini nakon pandemije koronavirusa, budući da je sve više korisnika zaglavljeno kod kuće i izvan fizičkih trgovina. Došlo je do značajnog povećanja broja registracija korisnika za online kockarnice, a lakoća ulaska u industriju nikada nije bila lakša. Ono što je najuzbudljivije je da su industrije kockanja zapravo imale koristi od promjene profila potrošača nakon COVID-a; to jest, u digitalnijem svijetu, neka od najboljih online kockarnica doživjela su meteorski porast prodaje i korištenja.

Zaključak

S obzirom na širenje Betano-a u Latinskoj Americi, kockarnice u Brazilu mogu biti perspektiva na obzoru, a nagon online kockarnica može samo pomoći u promicanju industrije. Zanimljivo je da će težnja za društveno odgovornijim širenjem novca diljem regije postaviti neka jedinstvena pitanja za svijet klađenja. Budući da veliki vlasnici tvrtki u sportskoj industriji priznaju da su partnerstva s kladioničarskim organizacijama pozitivna, suočeni smo s obećavajućim znakom za prostor. Kao rezultat toga, vjerojatno ćemo vidjeti da će kao što je Betano i neke od drugih najboljih kockarnica i opcija za klađenje još više rasti u bliskoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti