NetEnt

September 5, 2021

NetEnt's Divine Fortune Megaways: Potpuna recenzija

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Igranje u online kasinu svodi se na uzbudljiv užitak, a NetEnt želi da svi koji igraju igre to čine iz pravih razloga: da se dobro provedu. Promicanje odgovornog igranja ključna je komponenta naše misije.

NetEnt's Divine Fortune Megaways: Potpuna recenzija

Divine Fortune Megaways™ dobio je lansiranje proizvoda godine na prestižnoj dodjeli nagrada Global Gaming Awards: London 2021., što ga čini jednom od najuspješnijih NetEntovih igara 2020. Poput originalne Divine Fortune, slot sa 6 bubnjeva i s mitskom tematikom bio je na prvom mjestu. -svirao na ljestvicama u Europi i Sjedinjenim Državama te je u prošloj godini pobijedio još devet najvećih izdanja u industriji.

Divine Fortune Megaways doživio je veliki komercijalni uspjeh na svim našim tržištima i sretni smo što su suci Global Gaming Awards to prepoznali. S obzirom na to koliko je fantastičnih naslova objavljeno u prethodnih 12 mjeseci, biti izabran za lansiranje proizvoda godine velika je čast.

Kako igrati

Pomoću birača LEVEL odaberite razinu oklade. Odabir VRIJEDNOSTI KOVANICE koristi se za postavljanje vrijednosti novčića. Broj kovanica dostupnih za okladu prikazan je u KOVANCI. MAX BET koristi maksimalne linije oklade i trenutnu vrijednost novčića kada igra na najvišoj razini oklade. MAX BET mora se kliknuti dvaput za igranje runde na željenoj razini kada se igra na nižoj razini oklade.

Princip igre je jednostavan. Tablica isplata određuje dobitne kombinacije i uplate. Isplaćuje se samo najveći dobitak po liniji oklade, a dobici moraju biti redoslijed s lijeva na desno da bi se isplatili. Osim dobitaka tijekom igre Jackpot Bonus, svi dobici od novčića isplaćuju se isključivo na linijama oklada.

Značajke igre

Ne postoje nagrade za pogađanje koja je značajka najuočljivija! Nasumični modifikator bubnja u MegaWays slotovima mijenja visinu simbola na svakom kolutu sa svakim okretanjem. Kao rezultat toga, količina mogućnosti za pobjedu mijenja se svaki put kada igrač pritisne tipku za okretanje, čineći iskustvo igre vrlo nepredvidivim i pružajući igračima priliku za velike pobjede.

Dobici MegaWaysa zarađuju se podudaranjem simbola na bilo kojoj poziciji na tri ili više susjednih bubnja, počevši od krajnjeg lijevog do krajnjeg desnog kotača. Broj MegaWaya množi se s količinom simbola na svakom od bubnja tijekom svakog okretanja. Na raspolaganju je ukupno 117649 MegaWaya. Brojač MegaWays prikazuje ukupan broj MegaWays tijekom okretanja.

Re-Spin of Falling Wilds

I u glavnoj igri iu besplatnim vrtljajima, nakon što se Wild simbol pojavi na bubnjevima i svi dobici oklade se dodijele za to okretanje, svaki Wild simbol pomiče se za jednu poziciju na bubnjevima i odobrava se ponovno okretanje Falling Wilds.

Značajka: Wild on Wild

Dođite zajedno, divlje! Značajka Wild on Wild aktivira se kada Wild simbol sleti na mjesto koje zauzima Falling Wild simbol u glavnoj igri ili tijekom besplatnih okretaja. Wild simbol se širi kako bi ispunio cijeli kolut kada je uključena značajka Wild on Wild.

Besplatni okreti aktiviraju se kada se četiri ili više simbola besplatnih okretaja pojave bilo gdje na bubnjevima u glavnoj igri, čak i tijekom ponovnih okretaja Falling Wilds. Proširujući Wilds i tri zasebna simbola Bonus Win obiluju besplatnim okretajima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u
2024-05-31

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u

Vijesti