Volt

Volt je privatna korporacija koja nudi platforme za digitalno online plaćanje. Tom Greenwood stvorio je tvrtku 2019. godine, a trenutno se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Obrađuje plaćanja bankovnim prijenosom na bezrizičan, siguran i siguran način.

U Europi Volt pruža pristup plaćanjima Open Banking. Voltova inteligentna platforma tumači i operacionalizira infrastrukturu plaćanja u stvarnom vremenu. Infrastruktura rezultira vrlo prilagodljivim i skalabilnim rješenjima. Ova rješenja trgovcima i pružateljima usluga plaćanja pružaju jedinstveno iskustvo. Preko 5000 banaka u Velikoj Britaniji i EU povezano je putem njihove platforme.

Kako napraviti depozit s VoltomKako se povući s Voltom
Kako napraviti depozit s Voltom

Kako napraviti depozit s Voltom

Za uplatu u online kasinu, igrač odabire Pay by Bank Direct powered by Volt. Nakon toga će upisati svoju prijavu ili adresu e-pošte. Polog se traži putem aplikacije za mobilno bankarstvo. Igrači primaju obavijest nakon što im je odobreno plaćanje na račun online kasina.

Ovaj način plaćanja ima prednosti brzine i lakoće. Kovanice dopuštenja mogu se koristiti za razne sesije, a korisnik plaćanja ne mora svaki put odobravati svaku transakciju. Kazino igrač odabire iznos, učestalost i rok za ponavljajući nalog za plaćanje, a postupak odobrenja je isti kao i prije.

Voltova Open Banking Payments često su sigurnija od kartičnih transakcija. Nema prijevare u vezi s kockanjem s kreditnom ili debitnom karticom, niti se podaci o kartici nikada ne prosljeđuju niti otkrivaju. Zbog ovih prednosti, Volt je jedno od najpriznatijih rješenja za digitalno bankarstvo u mnogim pouzdanim online kockarnicama.

Volt ne nameće nikakve naknade korisnicima kada otvore i vode račun kod njih. Međutim, oni mogu biti podložni naknadama za transakcije izvršene na njihovom računu ili korištenjem debitne kartice. Korisnici bi uvijek trebali pročitati uvjete računa kako bi vidjeli da li je potrebno platiti bilo kakve troškove u njihovoj nadležnosti.

Kako napraviti depozit s Voltom
Kako se povući s Voltom

Kako se povući s Voltom

Postupak podizanja novca iz online kasina pomoću Volta je jednostavan. Povlačenje sredstava bit će lako za igrače sve dok je to tehnika koja se koristi za depozite. Prijavite se na račun online kasina i provjerite postoji li dostupan barem minimalni iznos za povlačenje. Nakon toga, igrač će izabrati svoju Volt karticu među dostupnim mogućnostima. Depoziti na Votl račun su gotovi nakon potvrde transakcije.

Njihov davatelj mrežnih usluga može naplatiti korisnicima ako koriste tehnološku opremu za pristup svojim računima. Oni su u potpunosti odgovorni za te optužbe. Kao rezultat toga, trebali bi pitati davatelja mrežnih usluga sva pitanja o cijenama. Možda će im trebati dvofaktorska provjera autentičnosti za različite stvari koje korisnici rade s njima kako bi zaštitili svoj volt račun.

Ograničenja pri korištenju Volt

Volt korisnicima omogućuje podizanje ili prijenos do 20.000 USD dnevno na račune, a do 5.000 USD po danu NPP out. Dnevno ograničenje isplate ne odnosi se na prijenose preko Volt računa.

Neke od ključnih prednosti ove usluge uključuju mnogo kraće novčane cikluse zbog brzih plaćanja koja osiguravaju trenutni novčani tok i hiperoptimizirane konverzije, što naravno rezultira većim prihodima i manjim brojem odustajanja. Zbog ovih prednosti, Volt je jedan od dobro poznatih opcija digitalnog bankarstva za plaćanje u online kasinu.

Koja su vremena obrade?

Volt transakcije se obrađuju trenutno. Međutim, pristup Volt računu ponekad može biti prekinut. To može biti zbog redovitog održavanja. Rijetko imaju sigurnosni problem koji zahtijeva istragu. Volt često obavještava svoje potrošače o planiranom održavanju e-poštom, SMS-om, aplikacijom Volt ili aplikacijom Volt Partner. Međutim, možda neće biti u mogućnosti dati unaprijed obavijest o hitnim popravcima.

Korisnici su dužni prijaviti svaku pogrešnu uplatu što je prije moguće nakon saznanja za pogrešku. Što se prije podnese prijava, veće su šanse za uspješan oporavak. Ako korisnik prijavi netočnu uplatu, tvrtka će to odmah ispitati. Međutim, na taj način korisnik pristaje podijeliti te podatke s drugim financijskim institucijama kako bi dobio povrat novca. Volt neće poduzeti daljnje radnje ako se čini da plaćanje nije izvršeno greškom ili da se nije dogodilo. Ako se čini da je uplata bila pogrešna, zatražit će od banke ili druge financijske institucije da vrati novac.

Kako se povući s Voltom