Paysafe Card

Dostupan u više od 50 zemalja i 30 valuta, Paysafecard je jednostavan i siguran unaprijed plaćeni način online plaćanja koji korisniku omogućuje polaganje ili podizanje novca kod tisuća online trgovaca širom svijeta, uključujući kockarnice.

Radi neovisno o bilo kojem bankovnom računu, kreditnoj kartici ili osobnim podacima. Paysafe kartica je jednostavno 16-znamenkasti PIN koji se može koristiti za plaćanje bilo gdje na mreži. Paysafe kartica bilo kojeg iznosa može se kupiti online na web stranici partnera Paysafe kartice ili preko lokalnih prodavača.

Ovdje su navedeni nazivi web-mjesta za kockanje i kockarnice koje dopuštaju Paysafe karticu kao način plaćanja, kao i bonuse koji se mogu iskoristiti tijekom registracije.

Paysafe Card
Pregled Paysafecarda

Pregled Paysafecarda

Paysafecard je eCash način plaćanja koji djeluje pod imenom Prepaid Services Company Ltd. i reguliran je od strane Financial Services Authority (FSA) u Ujedinjenom Kraljevstvu. Osnovan 2000. godine sa sjedištem u Beču, Paysafecard je globalni tržišni lider u ovom području. Paysafe Group ima urede u mnogim dijelovima Europe, Sjeverne Amerike i Azije.

Mnoga najbolje ocijenjena online kockarnice nude Paysafecard depozite, a popularna kockarnica kao što su JackpotCity, Spin i Europa Casino sjajni su primjeri za to.

Paysafecardove usluge dostupne su i na mobilnim telefonima, a aplikaciju trebate samo preuzeti i instalirati iz trgovine aplikacija na svom telefonu. Mobilna aplikacija dostupna je za mobilne telefone sa sustavom Android i iOS. Optimizirano za desktop, tablet i mobitel.

Pregled Paysafecarda
Što je Paysafecard?

Što je Paysafecard?

Paysafecard je rješenje za online plaćanje nadaleko prepoznat po svom unaprijed plaćeni bonovi. Možete kupiti ove prepaid kartice kako bi online plaćanja bila praktičnija i sigurnija. Prilikom plaćanja Paysafecard-om nema potrebe davati nikakve podatke o vašoj banci ili kreditnoj kartici, jer je novac unaprijed pohranjen na kartici.

Budući da ne morate dijeliti svoje osobne podatke, nema straha od financijskih prijetnji. Privatnost i sigurnost dva su najznačajnija razloga zašto je Paysafecard toliko popularan u svijetu.

Paysafecard sadrži različite iznose vrijednosti za kupnju. Paysafecard možete kupiti u mnogim dostupnim fizičkim maloprodajnim trgovinama u Europi u vrijednosti od 10, 25, 50, 100, 125, 150 i 175 eura. Ili internetske web stranice koje nude Paysafe bonove za kartice.

Kako biste kupili Paysafecard, najprije odaberite iznos. Odabrani iznos postat će stvarna vrijednost kartice. Tvrtka će tada kupcu dati 16-znamenkasti pin za korištenje kartice prilikom online plaćanja.

Što je Paysafecard?
Paysafecard vaučeri i kartice

Paysafecard vaučeri i kartice

Paysafecard se distribuira kao papirnati vaučer ili kao fizička kartica. Tako je moguća i kupnja paysafecard bonova s online portala. Elektronički prepaid vaučer najpopularniji je proizvod tvrtke.

Potrebno je samo odabrati vrijednost vašeg vaučera i izvršiti uplatu. Međutim, budući da morate izvršiti plaćanje putem interneta, možda će vam za kupnju biti potrebna druga metoda internetskog bankarstva ili kreditna ili debitna kartica.

Registracija računa

Proces registracije na paysafecard računu relativno je jednostavan, jer za njega trebate izvesti samo nekoliko jednostavnih koraka. Koraci za dobivanje paysafecard računa navedeni su u nastavku:

 • Osobni podatci - Nakon što odaberete opciju prijave na web stranici paysafecard, pojavit će se web stranica na kojoj morate unijeti svoje podatke (adresu e-pošte, broj mobitela, datum rođenja i ime), podatke o adresi (država, grad, poštanski broj i ime ulice). Nakon što unesete ove podatke, kliknite na gumb 'Nastavi'.
 • Potvrda podataka - Zatim će se pojaviti još jedna stranica na kojoj trebate potvrditi podatke koje ste naveli. Osim toga, također morate dati pristanak na paysafecard dodavanjem desne oznake na određenom polju. Također možete odabrati da imate paysafecard bilten. Zatim morate odabrati gumb 'Registriraj se sada'.
 • Podaci__Verifikacija - Kada je proces potvrde podataka dovršen, paysafecard će potvrditi vaš broj mobitela i adresu e-pošte. Tekstualna poruka s kodom za potvrdu bit će poslana na vaš mobitel, a veza za potvrdu bit će poslana na adresu e-pošte koju ste dali.

Kada se ovaj proces provjere dovrši, imat ćete svoj paysafecard račun.

Uvjeti korištenja

Legitimna dob za otvaranje Paysafecard računa je 18 godina. Međutim, maloljetnici koji imaju 16 ili više godina također mogu dobiti Paysafecard Master Card. Moraju potvrditi svoj identitet i moraju imati dopuštenje roditelja ili zakonskih skrbnika. Postoji još nekoliko ograničenja za korisnike koji koriste usluge Paysafecard:

Najviši prenosivi iznos za jednu transakciju je 1 €.

 • Osoba mora imati najmanje 18 godina da bi bila vlasnik Classic paysafecard kartice.
 • Osoba može imati jedan paysafecard račun.
 • Za sva plaćanja u različitim valutama bit će primjenjiva naknada za mjenjačnicu.
Paysafecard vaučeri i kartice
Kako kupiti Paysafecard?

Kako kupiti Paysafecard?

Paysafecard možete kupiti online na dva različita načina. Prvi je kupnja paysafecard bonova koji su dostupni u različitim vrijednostima. Ove vaučere možete kupiti s različitih fizičkih lokacija za pravi novac. Možete kupiti paysafecard vaučer u vrijednosti od 10, 25, 50, 100, 125, 150 i 175 eura.

Nakon što kupite vaučer, dobit ćete 16-znamenkasti kod. Čim dobijete kod, spremni ste za online i offline plaćanja. Osim toga, možete posjetiti i web-stranice koje imaju pravo prodavati paysafecard vaučere putem interneta. Za kupnju Paysafecard online morate:

 1. Prijavite se na My Paysafecard račun.
 2. Nakon što se prijavite na My Paysafecard račun, morate naručiti prepaid Master Card koju možete nadopuniti putem svog računa i izvršiti plaćanja online i offline.
 3. Svoju Master Card možete nadopuniti s do 1.500 € dnevno, a maksimalni saldo kartice može biti € 4.000.

Paysafecard je vrlo popularan način depozita. Jedan od glavnih razloga njegove popularnosti je taj što korisnik ne mora otkrivati financijske podatke kada koristi ovaj način plaćanja. Ako kupujete unaprijed plaćene bonove od offline trgovaca, možete ih kupiti gotovinom. Na taj način nema potrebe da koristite bankovni račun.

Međutim, ako kupujete vaučere s online platformi ili nadopunjujete svoju Mastercard, trebate izvršiti transakciju s drugim načinima plaćanja. Za to će vam trebati bankovni račun. Dopunjavanje Mastercard kartice podliježe naknadi, koja iznosi 4% iznosa dopune. Na Mastercard se može prenijeti maksimalno 1.500 € dnevno.

Kako nadopuniti Paysafecard?

Plaćanje paysafecardom jednako je zgodno kao i kupnja paysafecard bonova i dopuna paysafecard Master Card. Međutim, kako vaučeri i Mastercard nisu isto, morate ih nabaviti na dvije različite metode. Obje metode su navedene u nastavku, korak po korak.

Upotrijebite značajku pretraživanja i pronađite obližnja lokalna prodajna mjesta za kupnju vaučera.

Kupite paysafecard bonove, dostupni su u različitim iznosima između 10 i 175 eura. Sve dodatne naknade ovise o prodavaču.

Sada u potpunosti ispunjavate uvjete za plaćanje na internetskim platformama unosom 16-znamenkastog PIN-a paysafecarda koji ste dobili.

Kako kupiti Paysafecard?
Kako izvršiti plaćanja putem Paysafecard Mastercard?

Kako izvršiti plaćanja putem Paysafecard Mastercard?

Također možete izvršiti plaćanje putem MasterCard, ali morate se prijaviti za karticu putem svog paysafecard računa. Ako imate prepaid Mastercard, možete je dopuniti na sljedeći način:

 1. Prvo se prijavite na svoj paysafecard račun.
 2. Opcija, Paysafecard Master Card, nalazi se na lijevom izborniku. Kliknite na njega.
 3. Unesite iznos kojim želite nadopuniti karticu i potvrdite svoj zahtjev.
Kako izvršiti plaćanja putem Paysafecard Mastercard?
Trošak prijenosa novca

Trošak prijenosa novca

Za prijenos novca korisnici ne moraju naplaćivati nikakve naknade jer je platni sustav besplatan za transakcije. Međutim, druge naknade poput 7. mjeseca naplaćivat će se 10 SAR mjesečno za korištenje paysafecard vaučera. Trošak će se odbiti od postojećeg stanja kartice.

Vlasnici Master kartice trebaju osigurati 90 € kao godišnju naknadu. Za isplate i plaćanja u stranoj valuti bit će potrebna naknada od 3%. Korištenjem vaučera, najveći prenosivi iznos za jednu transakciju je 1 €. Koristeći Master Card, možete izvršiti transakcije do 1000 € dnevno.

Trošak prijenosa novca
Pozadina Paysafecarda

Pozadina Paysafecarda

Tvrtka je osnovana u Beču, Austrija, 2000. godine. Četiri prijatelja po imenu Armin Sageder, Michael Muller, Reinhard Eilmsteiner i Michael Altrichter udružili su se kako bi stvorili pogodnije rješenje za online financijske transakcije i osnovana je Paysafe kartica.

U ovoj početnoj fazi to je bila dionička korporacija pod imenom Paysafecard Wertka. Međutim, u sljedećim je godinama doživio velike promjene u svojoj infrastrukturi.

Sada je postala jedna od najpouzdanijih i široko prihvaćenih tvrtki koja se koristi za online kupnju i polaganje novca na druge trgovačke račune.

Intenzitet pružene pogodnosti, sigurnosti i brzine u transakcijama pozicionirao je tvrtku među vodeće poslovanje u industriji plaćanja putem interneta. Paysafecard sada cilja na veće vjetrove s više od 245 kvalificiranih zaposlenika. Trenutni izvršni direktor paysafecarda je Udo Muller.

Pozadina Paysafecarda
Gdje možete koristiti Paysafecard?

Gdje možete koristiti Paysafecard?

Paysafecard svojim unaprijed plaćenim vaučerima opslužuje više od 50 različitih zemalja i 17 valuta diljem svijeta. Kuponi dostupni u tim zemljama su povezani s lokalnim valutama. Najpopularnije zemlje u kojima se paysafecard obično koristi su Grčka, the Češka Republika i Finska.

Primjećujući to prvi put, može se činiti da ovi bonovi nisu toliko primamljivi jer ne dolaze s većom vrijednošću. No, činjenica je da je Paysafecard jako stručan u sektoru online kupnje.

Gdje možete koristiti Paysafecard?
Prihvaćene valute na Paysafecard

Prihvaćene valute na Paysafecard

Tvrtka posluje u mnogim regijama svijeta, tako da prihvaća više valuta. Korisnici mogu koristiti ovu karticu u valutama poput australskog dolara, kanadskog dolara, bugarskog leva, hrvatske kune, novozelandskog dolara i mnogim drugim valutama.

Kako je Paysafe kartica u početku bila samo vaučer za plaćanje, pomoću nje su se mogli uplatiti, no korisnici su morali odabrati drugu bankovnu metodu za podizanje iznosa. Međutim, s novom uslugom isplate pod nazivom Payout, korisnici sada mogu vršiti isplate putem svog Paysafecard računa.

Ovaj proces povlačenja je pokrenut i trenutno je 30 trgovaca aktivno s ovom opcijom, a ovu mogućnost možete dobiti u više od 20 različitih zemalja. Međutim, ako živite u zemlji u kojoj ova metoda još nije pokrenuta, morate koristiti druge opcije povlačenja.

Prihvaćene valute na Paysafecard
Prednosti i nedostaci korištenja Paysafecarda

Prednosti i nedostaci korištenja Paysafecarda

Sam naziv Paysafe kartica označava da se radi o kartici sa sigurnim plaćanjem. Dakle, možete shvatiti da je sigurnost aspekt u koji ova tvrtka ulaže opsežan fokus. Ovaj način plaćanja je iznimno siguran i usporedivo brži od ostalih načina plaćanja dostupnih u online kockarnicama.

I zato je to vrlo teško locirati platformu za online kockanje koja na svojoj stranici plaćanja ne nudi opciju Paysafe kartice. I online kasina su također uključila ovu bankovnu opciju promatrajući ogromnu popularnost Paysafe kartice.

Međutim, Paysafe kartica nije potpuno slobodna od nedostataka. U sljedećem odjeljku raspravljat ćemo o svim impresivnim i ne tako impresivnim aspektima Paysafe kartice kako bismo vam dali dovoljno osnova za procjenu.

Pogodnost

Sustav online plaćanja mora biti prikladan za korištenje; inače, neće biti razloga za korištenje. Zadovoljavajuća udobnost također će vam biti na usluzi kada koristite paysafe karticu. Paysafecard opslužuje 50 različitih zemalja s lokalnim valutama.

Tvrtka nudi kvalitetnu korisničku uslugu za korisnike putem opcija live chata, e-pošte. Osim toga, odjeljak FAQ na njihovoj web stranici često se pokaže kao zgodan. Međutim, isplata putem Paysafe kartice možda neće biti moguća ako u vašoj regiji ne postoji prihvaćena metoda isplate, što može biti potencijalni nedostatak.

Sigurnost

S Paysafe karticom sigurnost je najbolja. Paysafecard pruža zaštitu najviše razine jer su vaši financijski podaci poput bankovnih podataka i podataka o kreditnoj/debitnoj kartici potpuno anonimni. Osim toga, sve online platforme koje žele ponuditi Paysafe kartice kao opciju plaćanja prolaze određene provjere kako bi se osigurali sigurnosni standardi.

Također, Paysafe kartica služi svojim korisnicima u skladu s Vijećem standarda za sigurnost industrije platnih kartica (PCI SSC). Međutim, ako se izgubi Paysafe kartica Mastercard, gubi se i sav novac u njoj. To može biti potencijalna prijevara, ali nitko ne može pristupiti vašim bankovnim podacima pomoću te kartice.

Ubrzati

Još jedna primamljiva značajka Paysafe kartice je njena besprijekorna brzina. Kada ste već kliknuli na gumb za reprodukciju, iznos se odmah šalje on-line subjektu kojem želite da se pošalje. Iznos obično stigne na tu platformu u roku od nekoliko minuta. Ako se iznos ne može obraditi iz bilo kojeg neobičnog razloga, bit će vam vraćen u roku od nekoliko minuta.

Ugled

Od 2000. godine Paysafe kartica posluje u prvom redu u industriji. Bez dobrog ugleda među korisnicima, to nikada ne bi bilo moguće. Tvrtka je u skladu s PCI Compliance, nudi učinkovite usluge, korisničku podršku i praktičnost. To ga je učinilo jednim od najpouzdanijih i najučinkovitijih pružatelja platnih sustava u mnogim zemljama svijeta.

Međutim, kako korisnici mogu plaćati samo 16-znamenkastim PIN-om, a ne kreditnom karticom, ljudi koji nemaju spreman gotovinu mogu se suočiti s poteškoćama.

Trošak

Korisnici mogu vršiti online plaćanja na svim lokalnim i globalnim platformama bez naplate Paysafe karticom. Dakle, sve je to prikladno i isplativo. No, ni to nije lišeno posebnih optužbi. Postoji naknada za održavanje koja počinje nakon 6. mjeseca korištenja.

Mjesečna naknada za održavanje naplaćivat će se od sedmog mjeseca, a 10 SAR ili 3 USD će se oduzimati svaki mjesec od preostalog stanja vašeg vaučera. Osim toga, postoji naknada za konverziju ako transakcija uključuje valutne transakcije. Postoji Paysafe kartica pretvarač stranih valuta gdje možete pratiti tečajeve valuta.

Casino Reload Bonus

Mnoge platforme za online kockanje često nude različite bonuse za ponovno punjenje na Paysafe karticama. I, svaki online igrač zna, nema ničeg uzbudljivijeg od primanja unosnih bonusa za ponovno učitavanje sa strane kasina.

Međutim, online bonusi za ponovno punjenje nisu uvijek dostupni i mogu ovisiti o iznosu koji uplatite i igri koju odaberete igrati. Ako to neće izazvati nezadovoljstvo kod igrača, bonusi za ponovno punjenje koji dolaze s Paysafe karticom su fascinantni.

Služba za korisnike

Paysafecard korisnička podrška počinje od detaljnog odjeljka FAQ koji se nalazi na njihovoj web stranici. Odjeljak FAQ sadrži detaljne odgovore za svaku vrstu uobičajenih problema vezanih uz Paysafe kartice. Možete ih kontaktirati putem opcije live chata ako su vam potrebne potpuno razvijene usluge tima za korisničku podršku. Ova je opcija dostupna na njihovoj službenoj web stranici.

Učinkovit tim za podršku je tu da riješi vaš problem što je prije moguće. Korisnici također mogu koristiti društvene mreže kao što su Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn i YouTube kako bi zatražili pomoć od tima za podršku. Međutim, loš dio je, još uvijek, ne postoji mogućnost za chat uživo.

Prednosti i nedostaci korištenja Paysafecarda
Opcije korisničke podrške Paysafecarda

Opcije korisničke podrške Paysafecarda

Paysafecard, jedan od najuglednijih pružatelja usluga online financijskog plaćanja, trenutno nudi svoje usluge u 50 različitih zemalja diljem svijeta. Kao jedna od najboljih u industriji, tvrtka također nudi učinkovitu korisničku podršku kroz dvije različite dodirne točke.

Međutim, vrijeme potrebno za ove dvije metode također je različito. Putem live chata, korisnici mogu iskoristiti trenutnu pomoć tima za podršku, ali moraju čekati još malo na e-poštu. Osim toga, paysafecardova podrška dostupna je i putem društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i YouTube.

E-mail/kontakt obrazac

Obrazac za kontakt možete ispuniti nakon što posjetite stranicu korisničke podrške paysafecarda. Da biste podigli ulaznicu, trebate odabrati opciju paysafecard, zapisati svoj upit u odjeljku za poruke, unijeti svoju adresu e-pošte i telefonski broj te pritisnuti gumb za slanje. Za odgovor će biti potrebno 2 do tri radna dana.

Osim toga, možete slati i e-poštu timu korisničke podrške. Njihova službena poštanska adresa je info@paysafecard.com.

Chat uživo

Usluga chata uživo dostupna je korisnicima kojima je hitna potrebna podrška. Opciju za chat uživo možete pronaći na lijevoj strani pri dnu zaslona računala. Tim za korisničku podršku je tu da vam pruži trenutnu pomoć putem opcije chata uživo.

Podrška telefonskim pozivima nije dostupna korisnicima paysafecarda. Međutim, opcija live chata dovoljna je da ponudi potrebnu uslugu u potrebnom vremenu. Korisnici obično traže pomoć od paysafecard tima za korisničku podršku u vezi s pitanjima kao što su:

 • Ne mogu se prijaviti na svoj paysafecard račun. Što da radim sada?
 • Zašto se moja plaćanja odbijaju?
 • Zaboravio sam svoju lozinku i svoj ID za prijavu. Što da radim sada?
 • Imam paysafecard račun. Kako ga mogu ponovno aktivirati?
 • Kako mogu promijeniti svoj paysafecard korisnički ID?
 • Izgubio sam paysafecard Mastercard. Što da radim sada?
 • Kako uplatiti depozit s Paysafecard računa
Opcije korisničke podrške Paysafecarda
Isplata s Paysafecarda

Isplata s Paysafecarda

Za podizanje novca s paysafecard morate imati Paysafecard račun. U mom Paysafecard računu koristite "Isplata" za primanje novca od drugih online trgovaca. Nakon što primite novac na svoj paysafecard račun, možete podići gotovinu na bankomatu sa svojom karticom.

Imajte na umu da je limit podizanja gotovine 400 € po danu. U slučaju bilo kakvog povrata, novac ćete dobiti natrag na svoj My Paysafecard račun u roku od 15 radnih dana.

Isplata s Paysafecarda
Podrška za Paysafecard

Podrška za Paysafecard

Paysafecard služba za podršku vrlo je aktivna u njihovom chatu uživo. Osoblje za podršku je dovoljno iskusno i stručno da svojim korisnicima pomogne u svim vrstama poteškoća.

Chat uživo jedina je opcija trenutne korisničke službe za dobivanje pomoći i pomoći. Tvrtka ne nudi korisničku podršku putem telefona pa stoga na web stranici paysafecarda nema dostupnih brojeva za kontakt.

Korisnici također mogu prikupiti ulaznice za rješavanje svojih upita, jer za to postoji određena stranica službena web stranica paysafecarda.

Odjeljak FAQ također može biti koristan za korisnike ako su im potrebni odgovori na opća pitanja. Korisnici koji traže odgovore koji se odnose na sigurnost, plaćanje, račune i probleme s isplatom mogu pretraživati svoja pitanja na kartici za pretraživanje i dobiti trenutne odgovore.

Podrška za Paysafecard
Sigurnost u kockanju

Sigurnost u kockanju

Ako vi ili netko koga poznajete trebate pomoć zbog problema s kockanjem, posjetite ove web stranice u nastavku:

Sigurnost u kockanju

Faq

Sve što trebate znati o kockarnicama

Koje su valute koje paysafecard prihvaća?

Kao jedan od najboljih pružatelja usluga financijskog plaćanja, paysafecard prihvaća većinu glavnih valuta kao što su AUD, CAD, CZK, EGP, EUR, INR, JPY, NZD, NOK i mnoge druge.

U kojim zemljama paysafecard ne pruža svoje usluge?

Postoji nekoliko zemalja u kojima paysafecard ne nudi svoje usluge. Nekoliko od tih zemalja su Armenija, Alžir, Bjelorusija, Kambodža, Gana, Irak, Jordon, Laos i Mjanmar.

Mogu li platiti paysafecard putem PayPal-a?

Moguće je plaćanje paysafecard putem PayPal-a, ali je ova usluga ograničena unutar nekoliko zemalja. Korisnici iz Finske, Francuske, Belgije, Irske, Italije i nekoliko drugih imaju pravo na ovu vrstu plaćanja.