Outlook 2021 i njegov učinak na kockanje na mreži

Bitcoin

2021-07-21

Eddy Cheung

Nakon snažnog rasta u 2020., izgledi za Bitcoin 2021. bili su donekle obećavajući. A nije ni digitalni novčić, jer je u travnju ove godine dosegnuo najvišu razinu od oko 65 tisuća dolara.

Outlook 2021 i njegov učinak na kockanje na mreži

No, od pada 19. svibnja, cijena Bitcoina je naglo pala za 30% na 30 tisuća dolara. Dakle, koji je razlog za pad tržišta? Hoće li kockanje kriptovalutama preživjeti ovu iracionalnu godinu?

Zašto se vrijednost Bitcoina (BTC) smanjuje?

Od 19. svibnja bilo je mnogo negativnih vibracija oko kriptovalute. Sve je počelo kada je Teslin izvršni direktor, Elon Musk, putem Twittera objavio da proizvođač električnih automobila obustavlja BTC plaćanja. Bilo je čak i špekulacija da je Tesla već prodao svoj BTC vrijedan 2,5 milijardi dolara. Nakon objave, vrijednost Bitcoina je pala za oko 10%.

Kao da to nije bilo dovoljno za borbu Bitcoin, Kina je objavila da je svojim financijskim institucijama ograničila pristup kripto poslovanju. Zauzvrat je vrijednost novčića pala za još 7%. Od tada, Bitcoin i drugi digitalni novčići su bili u prometu.

Predviđanje za Bitcoin 2021

Trenutačno se čini da su kripto stručnjaci podijeljeni oko smjera kojim će ovaj digitalni novčić krenuti 2021. Međutim, najnoviji skok cijene BTC-a dao je nadu onima koji tvrde da bi tržišna vrijednost mogla probiti stakleni strop i dosegnuti 100 tisuća dolara.

Prema Pankaju Balaniju, izvršnom direktoru i suosnivaču Delta Exchangea, Bitcoin će početi rasti i mogao bi dostići razinu od 45 tisuća dolara u narednim danima. No, ne vjeruje da je tržište još sasvim stabilno.

S druge strane, Previsioni Bitcoin predviđa da bi tržišna vrijednost mogla doseći 48.605 dolara do kraja srpnja/lipnja. Christopher Brown iz Faith Financea još je optimističniji, koji kaže da bi Bitcoin mogao do kraja lipnja dosegnuti rekordno visoku razinu. Samo zapamtite da su sve ovo samo nagađanja jer ništa nije bačeno u kamen.

Dakle, hoće li BTC porasti na 100 tisuća dolara do kraja godine?

Kao što je rečeno, uzmite gornja predviđanja s rezervom. To je zato što je kripto industrija podložna velikoj volatilnosti, što je, zapravo, njezin glavni nedostatak. Ako još uvijek sumnjate, provjerite performanse ovog digitalnog novčića u posljednjih nekoliko tjedana. Ovo je dokaz da je debela koža neophodna ako planirate igrati pomoću kriptovalute u svom omiljenom online kasinu ili investirati u njega.

U vrijeme pisanja ovog teksta, Bitcoin je dobivao udarce na nestabilnom tržištu, dosegavši maksimalnu vrijednost od 39.133,21 USD. To je otprilike 40% pad u odnosu na impresivne brojke objavljene u travnju 2021. Ipak, povećanje je moguće u narednim tjednima, a većina stručnjaka predviđa 45 USD do kraja mjeseca. Dakle, postoji razlog da bi BTC ove godine mogao dostići predviđenih 100 tisuća dolara.

Budućnost online kockarnica

Čak i uz trenutni pad tržišta, Bitcoin ostaje vrijedna investicija za svakog igrača online kasina. To je zato što snaga valute nema premca u odnosu na fizičke valute. U biti, potencijalni dobici i za igrače i za operatere su ogromni.

Na primjer, Bitcoin transakcije uživaju u faktoru anonimnosti. Sada to znači da dobici prikupljeni od BTC transakcija ne podliježu oporezivanju od strane nadležnih tijela. Nadalje, kockarnice s kriptovalutama rade u područjima gdje je online kockanje ilegalno. Sve u svemu, igranje online casino igara s digitalnim kovanicama i dalje je sigurna i unosna opcija.

Zaključak

2021. je bila jedna od najtežih godina za industriju kriptovaluta. Ali ako se tržište uspjelo izvući iz pada iz 2017., koji je bio još ozbiljniji, onda biste trebali ostati bikovski. Nikad ne znaš; Bitcoin bi mogao premašiti granicu od 100 tisuća dolara do kraja godine.

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti