Kahnawake Gaming Commission

Kahnawake Gaming Commission je zapravo kanadsko regulatorno tijelo koje daje licence za ispravnu regulaciju raznih online kockarnica, poker soba i više sportskih kladionica. Kahnawake Gaming Commission nudi jednostavnu i fleksibilnu opciju za osiguranje i održavanje online kockarnica za milijune kupaca u kojima mogu igrati i uživati. Komisija je smještena na teritoriju Mowhawk u Quebecu, Kanada, i prvenstveno daje licence online kockarnicama u regiji.

Od 1999. Komisija za igre na sreću Kahnawakea licencira stotine web-mjesta za online kockanje i sportskih kladionica, čime ih učvršćuje kao izvrsnu opciju za buduće tvrtke za rad. Više detalja o ovoj proviziji možete pronaći u nastavku.

Najnovije vijesti

Popis najboljih licenci za kockanje u 2021
2021-01-18

Popis najboljih licenci za kockanje u 2021

Ako se želite pridružiti golemom svijetu online casino igara, ključno je naučiti kako prepoznati najbolja mjesta za kockanje. To je zato što morate igrati na poštenoj, sigurnoj i zaštićenoj platformi da biste zaradili novac. Srećom, većina renomiranih online kockarnica licencirana je i regulirana od strane pouzdanih jurisdikcija za kockanje. Dakle, želite li igrati u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u, Kanadi ili bilo kojoj drugoj zemlji, ovaj vas članak upoznaje s vodećim regulatorima online kasina.