Croatian Gambling Association

Osnovan 2015. godine, Hrvatska udruga za igre na sreću (poznata i kao HUPIS) do sada je imala ograničen utjecaj u sektoru online kockanja. Međutim, kako vladina udruga regulira web-lokacije online casina koje nude igre poput automata i pokera uživo, njezin utjecaj sigurno će rasti na hrvatskom lokalnom tržištu i drugdje diljem svijeta. Regulator ima ovlasti nad svim kockarskim poslovima u zemlji, a sve veći broj online kockarnica traži licencu od Hrvatskog saveza za igre na sreću. Na našim stranicama možete pronaći potpuni popis kockarnica koje su već licencirane u Hrvatskoj, uključujući recenzije i ljestvice kako bi igrači mogli napraviti informirani izbor.

Croatian Gambling Association
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Online kockarnice s licencom Hrvatskog saveza za igre na sreću

Utjecaj koji je HUPIS imao na tržište online kockanja do sada je bio prilično ograničen, stvoren je tek 2015. i trenutno djeluje u manjem opsegu od ostalih državnih regulatora. No, unatoč nedavnom ulasku na tržište, Hrvatska udruga za igre na sreću već se brzo širi i sve veći broj online kockarnica (osobito onih sa sjedištem u Hrvatskoj) traži dozvolu od tijela. Ovdje ćemo nastaviti održavati ažurirani popis hrvatskih licenciranih online kockarnica, stoga nastavite provjeravati jer sve više kockarnica stalno dobiva licencu, a ovaj regulator postaje sve važniji.

HUPIS je sada hrvatski regulator za sve priređivače igara na sreću u Hrvatskoj, što znači da online kockarnice već čekaju odobrenje licence ili će uskoro tražiti odobrenje. Mnogi su već stekli licencu, a kupci u Hrvatskoj to koriste kao način uspostavljanja poštenosti i pouzdanosti poslovanja. Primarna svrha Hrvatskog saveza za igre na sreću je osigurati sigurnost igrača, a istovremeno osigurati da kockarnice rade u skladu s lokalnim zakonima.

O licenci Hrvatskog društva za igre na sreću

Pokrenut 2015. godine, Hrvatski savez za igre na sreću regulira tržište igara na sreću kako bi zaštitio korisnike i osigurao da svi operateri svoje usluge igara na sreću pružaju na zakonit način. Kako bi stekli hrvatsku licencu, online kockarnice moraju proći temeljit postupak koji zahtijeva da dokažu da su već u skladu sa svim relevantnim zakonima o kockanju te moraju pokazati da se igre koje pružaju pošteno i sigurno upravljaju. Podaci o igračima moraju biti zaštićeni prema visokim standardima, a HIPAS ima ovlasti progoniti i sankcionirati sve operatere kockanja koji krše bilo koje propise. Zbog široke ovlasti nad hrvatskom industrijom kockanja, sve veći broj online kockarnica sa sjedištem u zemlji ili uslužnim hrvatskim igračima nastoji dobiti licencu od HIPAS-a.

Očuvanje sigurnosti igrača u Hrvatskoj

Državni regulatori kao što je Hrvatski savez za igre na sreću važan su alat u zaštiti igrača dok kockaju i igraju druge igre na sreću. HIPAS provjerava sigurnost i poštenost online kockarnica, čime se sprječava da stanovnici Hrvatske budu prevareni ili nerazumno tretirani. Usklađenost sa zakonima o kockanju osigurava se provedbenim mjerama, čime se održavaju pošteni i zakoniti operateri online kasina. Igrači mogu provjeriti koliko je casino posao vrijedan povjerenja tako da provjere posjeduju li valjanu licencu od HIPAS-a. Ako igraju u kockarnicama sa sjedištem u inozemstvu, igrači mogu provjeriti ima li drugih licenci koje je izdala vlada ili članstvo u industrijskim tijelima koje stječu poštovanje od strane tvrtki i kupaca.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak