Cagayan Economic Zone Authority

Cagayan Economic Zone Authority je državna korporacija stvorena za razvoj provincije Cagayan na Filipinima. Osnovana je od 1997. godine i nastavlja razvijati sve vrste projekata za promicanje gospodarstva na tom području.

Neke od gospodarskih djelatnosti uključuju turizam, industrijske i interaktivne igre. Gospodarska zona ima sličnu carinu kao i druga važna gospodarska središta kao što su Hong Kong, Singapur i Lubuan, Malezija. Strateški položaj i poslovne prilike ovog područja privlače mnoge investitore.

CEZA je gospodarska zona i također uključuje a Uprava za igre na sreću. Zona regulira licence za igre koje daje za online kockarnice i zemaljske igre na sreću. Nema potrebe da takva kockarnica dobiju licencu od PAGCOR-a.

CEZA je podržana najsuvremenijom telekomunikacijskom mrežom i drugom važnom infrastrukturom za interaktivno igranje igara. Sportsko klađenje, kockarnice i igre slučajnih brojeva (RNG) su licencirane od strane CEZA-e.

Zona također ima za cilj regulaciju online kasina i provoditi licence. Podržava odgovorno kockanje i etičko ponašanje operatera. To ga čini pravednijim za igrače koji koriste online automate i druge casino igre.

CEZA je važan izdavatelj licenci u azijskoj regiji i nastavit će nuditi igračima i investitorima mnoge poticaje.

Cagayan Economic Zone Authority