Najbolji online kockarnice za klađenje na esport

Sportsko klađenje

2021-09-01

Katrin Becker

Klađenje na internetu je velika industrija! Bez obzira na čijoj ste strani stola, tržište koje se neprestano širi prepuno je mogućnosti. Na internetskom klađenju se može zaraditi, posebno kada je u pitanju sportsko klađenje. Tržište slijedi jedno jednostavno pravilo života: ako je nešto konkurentno, ljudi će se na to kladiti.

Najbolji online kockarnice za klađenje na esport

Ne čudi to online sportsko klađenje prihod vrtoglavo raste, uz tehnološku pomoć koja cijelo iskustvo klađenja čini lakšim nego ikad prije. Brzom rastu internetskog klađenja nedvojbeno je pridonio porast digitalizacije. Međutim, također je otkrio novi podžanr na vrlo raznolikom tržištu: klađenje na esport!

Popularnost klađenja na esport raste, i to na eksponencijalnoj krivulji. Želite li znati koja su online kasina najbolja za esport? Ovaj članak bi vam mogao biti od pomoći.

Top 5 stranica za klađenje na esport

Imamo niz fantastičnih platformi za klađenje na esport. Mnoge od ovih web stranica nude većinu igara koje spadaju u žanr igara klađenja na novac, dajući vam priliku da isprobate nešto novo.

Bet365

naći ćeš širok raspon esporta u ovom casinu. Imaju veći izbor esporta i sporta od mnogih drugih stranica na istom području. Bejzbol, košarka, pikado, golf, konjske utrke, tenis i boks samo su neki od sportova na koje se možete kladiti. Možete se kladiti na esportove kao što su Counter-Strike, DOTA 2, StarCraft i League of legends, ako više volite igre koje se odvijaju na virtualnom bojnom polju.

William Hill

Iako William Hill možda nemaju najopsežniji popis esportova, ali uključuju pregršt najpopularnijih. Budući da je to dobro poznato i popularno mjesto za kockarnicu/kladionicu, najvjerojatnije će početi nuditi više alternativa u bliskoj budućnosti. CS, DOTA 2, Hearthstone i League of Legends su među dostupnim igrama. Kada se kladite na William Hill, možete se kladiti na to za koga mislite da će pobijediti u jednoj utakmici ili na cijelom turniru.

Betsson

Betsson je švedska tvrtka koja posluje online od 2001. godine i izrasla je u jednu od najvećih kladionica na svijetu. Na Betssonu se možete kladiti na FIFA-u, League of Legends, DOTA 2 i CS, a ako volite nogomet, stigli ste na pravo mjesto.

22BET

22BET je još jedna poznata usluga klađenja. Nogomet i košarka, kao i DOTA 2, League of Legends i CS su među njihovim esport igrama. Ako se još niste prijavili na 22BET, postoji velika mogućnost da će vam dati veliki bonus dobrodošlice.

BetWay

BetWay ima širok raspon mogućnosti klađenja na esport. Također se stalno širi, što znači da se njihova esport i druga ponuda igara često ažuriraju. Ako ste novi član BetWaya, oni daju ponudu dobrodošlice koja uključuje neke besplatne oklade. Možete se kladiti na naslove poput Rocket League, Over watch, StarCraft 2, World of Warcraft, World of Tanks, Call of Duty i nekoliko drugih na ovoj web stranici.

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti