5 savjeta za pobjedu u najboljim kladionicama danas

Sportsko klađenje

2021-10-29

Zahvaljujući internetu i računalnoj tehnologiji, ljubitelji sportskog klađenja sada se mogu kladiti i pobjeđivati na najboljim kladionicama i online kasina. Od tenisa i ragbija do nogometa i boksa, stranice za kockanje nude višestruka tržišta.

5 savjeta za pobjedu u najboljim kladionicama danas

No, frustrirajuće, gubici su češći među igračima nego pobjede unatoč ogromnom potencijalu pobjede. Dakle, što bi igrači mogli raditi krivo? Ovaj vodič za sportske kladionice sadrži više savjeta koji će vam pomoći da se vratite u neugodne situacije.

Savjet br. 1. Naučite osnove

Ako ste zeleni u sportsko klađenje, učenje osnova je jednostavno. Ali ne brinite jer upoznavanje s osnovama sportskog klađenja neće trajati pola dana.

Prvo počnite s učenjem dostupnih sportskih događaja i načina na koji se igraju. S ovim stvarno ne treba pretjerivati. Dovoljno je znati kako se izračunavaju rezultati i broj igrača u svakoj momčadi.

Zatim nastavite s učenjem dostupnih vrsta tržišta klađenja i načina isplate. U većini slučajeva kladionice nude sljedeće vrste oklada:

  • Pobjeda/neriješeno/pobjeda
  • Preko/ispod
  • Obje ekipe daju gol
  • Prva momčad koja je zabila
  • Strijelac bilo kada
  • I više.

Savjet #2. Napravite proračun za sportsko klađenje

Iako su svi ovdje navedeni savjeti od vitalnog značaja za vaše šanse za pobjedu, nijedan nije važniji od kreiranja proračuna. Bez obzira na to koliko ste bogati, izdvajanje budžeta za kockanje jednostavno je neophodno.

Kao što je gore rečeno, gubitak u svijetu kockanja je češći od dobitka. Stoga se uvijek trebate pripremiti za loše vijesti, jer vrući favoriti mogu razočarati.

Stvar je osigurati da možete udobno živjeti bez novca izgubljenog na kockanju. Stoga imajte dnevni, tjedni ili čak mjesečni proračun za sportsko klađenje. Osim toga, imajte ograničenje stop-loss kako biste izbjegli trošenje cijelog bankrolla u jednom meču ili danu.

Savjet br. 3. Ostavite emocije vani

Jeste li ponosni navijač Manchester Uniteda? Pa, glupo je inzistirati na ulaganju novca u ovu momčad čak i kada izgledi jasno idu u prilog opoziciji. Drugim riječima, izostavite emocije iz sportskog klađenja čak i ako to znači odabir najvećih rivala svoje omiljene momčadi.

Da biste spasili svoju kožu, istražite statistike kao što su međusobni susreti, dostupni igrači, nedavna forma, domaći/u gostima i tako dalje. Zapamtite, glavni razlog zbog kojeg ste se pridružili sportskom klađenju je osvajanje novca, a ne podrška svom timu.

Savjet #4. Nikada ne ignorirajte Underdogs

Ovo je kao nastavak gornjeg savjeta broj tri. Dok su jača momčad vrući favoriti za pobjedu u okladi, autsajderi bi mogli iznervirati. Zanimljivo, istraživanja vam u ovom slučaju niti neće puno pomoći.

Na primjer, ako je tim A pobijedio u pet uzastopnih mečeva, a tim B izgubio tri u kasu, tim B je underdog. Kao takve, kladionica će im dati duge koeficijente. Što će se dogoditi ako uložite u ovaj tim kako biste preokrenuli svoje bogatstvo? Dobar iznos!

Savjet br. 5. Nemojte loviti gubitke

Kao i kada igrate u najboljim online kockarnicama, uvijek je preporučljivo ne loviti gubitke na sportskim kladionicama. No, iznenađujuće, to je nešto čemu većina ljubitelja sportskih klađenja ne može odoljeti. Često igrači postavljaju višestruke velike oklade nakon naknadnih bolnih gubitaka. Ali u stvarnosti, ovo samo izjeda vaš dragocjeni bankroll. Važno je zapamtiti da su svi oblici kockanja uglavnom vezani uz sreću. Stoga, znajte kada podići bijelu zastavu i pokušajte sljedeći dan. Ostanak u blizini samo će dovesti do još više gubitaka.

Zaključak

Dovoljno rečeno, sportsko klađenje može biti vrlo isplativo pod uvjetom da zauzmete pravi pristup. Prvo, marljivo istražite i kladite se na prava tržišta. Također, ponekad su izgledi varajući. Kao, nema smisla zanemariti momčad koja je izgubila pet mečeva uzastopno. Sve u svemu, napravite te pametne oklade i zabavite se.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti