Play'n GO izdaje Hugo Carts za još jednu divlju avanturu

Slots

2021-11-10

Hugo je nesumnjivo popularan lik na igraćim konzolama i računalima. Ovaj smiješni lik glumi u video igrama od 90-ih. Pa, vraća se nakon što je Play'n GO 26. kolovoza 2021. objavio da će ovaj ljupki lik ići uživo u vaš omiljeni online kasino putem Hugo Cartsa. Dakle, jeste li spremni za beskrajnu ludnicu?

Play'n GO izdaje Hugo Carts za još jednu divlju avanturu

Pregled utora Hugo Carts

Play'n GO je nedavno najavio izlazak Hugo Carts online automata. Hugo i Hugolina (njegova supruga, naravno) zauzeti su pod zemljom iskopavajući nešto zlata u ovoj zabavnoj igrici.

Uz to, igra se igra na mreži 5x4 i nudi do 1024 pobjedničkih načina. Zanimljivo je da se načini za pobjedu mogu povećati, zahvaljujući posebnim modifikatorima, kao što ćete saznati kasnije.

Da bi generirali dobitnu kombinaciju, igrači Hugo Cartsa moraju na isplatnu liniju spustiti 5, 4 ili 3 odgovarajuća simbola s lijeva na desno. Imajte na umu, međutim, da koluti moraju biti jedan uz drugi. Također, kombinacija počinje od krajnje lijevog koluta.

U međuvremenu, simboli male vrijednosti su 10, J, Q, K i A. Također ćete naići na mnoge rudarske alate kao što su kacige, lopate, svjetiljke i sjekire. Kaciga je premium simbol, koji igračima daje 3x, 2x ili 1,5x množitelja za sletanje 5, 3, odnosno 4.

Osim toga, igra dolazi s divljim simbolom predstavljenim dinamitnim štapićima. Zamjenjuje sve ostale ikone osim vrećice zlata, koja je raspršena. Scatter isplaćuje 10x, 5x ili 3x početni ulog za sletanje 5, 4 ili 3 njih.

Hugo Carts Bonus značajke

Kao i drugi Play'n GO online automati u najboljem slučaju online kasina, Hugo Carts sadrži mnoge bonus značajke ispod haube. Prvo, tu je značajka Re-Spin, koja se aktivira nakon sletanja bilo kojeg od tri lika. Zatim, kada slete na tri srednja koluta, mogu se dogoditi sljedeće stvari:

  • Hugo – igrači dobivaju ponovno okretanje i 2 do 5 simbola divljeg zlata nasumično na bubnjevima.
  • Hugolina – Slijetanje Hugoova žena daje vam 2 do 5 množitelja simbola, povećavajući pobjedničke načine. Maksimalna vrijednost množitelja je 10x početni ulog.
  • Scylla – Kao i ostali, slijetanje ovog simbola daje respin. Ali u ovom slučaju igrači dobivaju 5 do 9 misterijskih simbola. Zatim se ove ikone mijenjaju u odgovarajuće simbole plaće.

Iznad svega, Hugo Carts online slot dolazi sa značajkom besplatnih okretaja koja se aktivira slijetanjem scatter simbola. Dobivanje 5, 4 ili 3 scatter ikone daje 11, 9 ili 7 bonus okretaja. Također, sletanje 5, 4 ili 5 scattera tijekom bonus rundi aktivira retrigger. To daje igračima još jednu rundu bonus okretanja.

Također je važno napomenuti da je jedan simbol znaka prethodno odabran nasumično besplatnih okretaja početak. To vam daje množitelj do 10x od početnog uloga na svakom besplatnom okretanju.

Hugo Carts Variance, RTP i Bet Limits

Ovaj automat za igre na sreću ima visoku varijantu jer dobici mogu biti rjeđi. Međutim, to čini s razumnim prosječnim RTP-om od 96,23%.

Što se tiče razina oklada, igrači mogu staviti $0,10 do $100 uloga po okretu. Također dolazi s funkcijom AutoPlay s do pet unaprijed postavljenih nizova. Još jedna stvar, maksimum koji igrač može ponijeti kući je impresivnih 25.000x njihov ukupni ulog.

Konačna ocjena Hugo Cartsa

Play'n GO je sigurno napravio solidan posao na Hugo Carts. Igra je relativno jednostavna, s poznatim likovima i živopisnom grafikom.

Također, ova lagana igra iznimno je nagrađivana, zahvaljujući maksimalnom množitelju od 25 000x. Međutim, možda će vam trebati veliki novčani iznos jer je ova igra slot s velikom varijansom. Zabavi se!

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti