Nova mjesta koja si ne možete priuštiti da propustite - listopad 2020

Slots

2020-10-22

U listopadu se pojavilo mnogo novih slotova online casino na tržištu, nevjerojatno postoje neki od njih koji su se istaknuli posebnim značajkama i što je najvažnije, pobjednički likovi su previše raskošni da bi ih itko mogao propustiti. Pogledat ćemo izdanja u proteklom tjednu koja možete učiniti svojim novim favoritima.

Nova mjesta koja si ne možete priuštiti da propustite - listopad 2020

Million 777 od Red Rake Gaminga

Red Rake Gaming je iznova izmislio klasičnu kategoriju automata s nečim kao nikad prije, to je igra pod nazivom milijun 777. U takvom razdoblju velikih višesmjernih utora koji izazivaju divljenje, Red Rake Gaming je doista upravljanje brodom zajedno s njihovim najnovijim utorom za Million 777. Jedinstvenost ovog legendarnog utora uključuje blistavih milijun potencijalnih isplatnih linija.

Igra je pokrenuta na mreži 6×10 kolutova. Retro ikone kao što su grožđe, jagode i dinje mogu se koristiti za konstruiranje uzdužnih isplatnih linija. Uz to, nemaju sve konfiguracije bubnja ikone, tako da ne možete pokrenuti relativno sličan broj dobitnih linija za svaki okret.

Posebne značajke Pazite na 777 zlatnika. Svaki put kada uhvatite jednu od njih, ona će se spojiti u zasebnu bočnu ploču pored kolutova. Dovršite mjerač i aktivirat ćete 777 Mini-igru. Možete čak dobiti množitelje bogatstva ili aktivirati bonus za besplatno okretanje. Osim toga, možete pokrenuti mini-igru i osvojiti do 300x svog uloga.

Pokrećete se s tri besplatna okretanja i tri postavljena novčića. Ako se bubnjevi okreću, isplivat će više zlatnika, a svaki će odražavati vrijednost nagrade. Ili dobivate potpunu nagradu na kraju runde ili aktivirate poseban jackpot: to je u tri kategorije: Minor, Major ili Grand.

Million 777 također nudi sretne množitelje u vrijednosti od 2x do 10x, opciju besplatnog okretanja ili gotovinski način rada. A ako to nije dovoljno, utor Million 777 također ima posebne M simbole koji mogu potaknuti okretanje koluta ili značajku Frenzy.

Ready, Set, Cash by Skywind

Ovaj slot s pet kotača ima 20 postavljenih isplatnih linija i više nego dovoljno zvona, lubenica i trešanja da Novomatic počnu sliniti. Iako je Skywind popularan za prilagođene igre poput The Last Kingdom, oni i dalje stvaraju nevjerojatan niz klasičnih utora jarkih boja. Bilo da ste iskusili njihov Respin Mania i Viva Fruit Vegas, znat ćete da Skywind ima izvanrednu stručnost o tome kako napraviti snažan nostalgični slot.

Posebne značajke

Pomiješajte tri broja da biste otključali veliki broj okretaja. Možete otključati od 5 do 20 besplatnih igara gdje god. Tijekom ovog procesa otkrit ćete i divlje simbole; oni mogu doprinijeti množiteljima svim vašim bonus dobicima. Udarite tri ili četiri gotovinska simbola tijekom osnovne igre i dobit ćete gotovinski bonus. Ako pritisnete 3-9 ikona gotovine, osvojit ćete između 1x do 2000x svog ukupnog uloga.

Cosmic Heart od High 5 Games

Cosmic Heart je slot koji odgovara svakoj kvaliteti modernog izdanja automata. Ima fluorescentnu grafiku, atmosferski zvuk i možda fascinantnu bonus značajku koja može promijeniti svako okretanje. Cosmic Heart je slot s 4×5 bubnjeva s 20 isplatnih linija. Ali to je slot s pet bubnjeva s razlikom. Iznad bubnjeva su kolica s ekskluzivnim simbolima koja se pomiču ulijevo sa svakim okretanjem. Posebne značajke Značajke uključuju randomizirane divlje oznake, pretvaranje wild-ova u besplatne vrtnje, odabir bonusa ili gotovinskih bodova. Funkciju aktivirate pritiskom na žutu galaksiju na bilo kojem mjestu na kolutu ispod pratećeg simbola dodatnog bonusa. Plava zvijezda iznad koluta s galaksijom otključava bonus. Odaberite zelene dragulje za prikaz novčanih iznosa dodanih množitelju bonusa.

Bonusni množitelj će se povećati za jedan nakon što napravite sedam izbora. Također možete otkriti tamnoplavu zvijezdu koja smanjuje broj odabira. Runda je gotova dok ne pogodite nulu.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti