Sic Bo savjeti i tajne otkrivene

Sic Bo

2022-04-11

Benard Maumo

Sic Bo aka Tal Sai aka Dal Slu popularna je igra kockanja na podovima kasina Macaua i Las Vegasa. Igra se pomoću tri kocke, a igrači se klade na rezultat jednog bacanja. 

Sic Bo savjeti i tajne otkrivene

No, osim što je popularan na podovima azijskih kockarnica, Sic Bo je također uobičajena pojava najbolja online kasina. Dakle, jeste li zainteresirani za igranje Igra Sic Bo na liniji? Evo nekih Sic Bo savjeti kako bi vam pomogao da češće pobjeđujete.

Kako igrati igru Sic Bo?

Ako možete igrati craps, onda se nećete mučiti na Sic Bo stolu. Kao i craps, to je igra na sreću u kojoj se bacaju kocke, a ishod je određen. Ali tu sličnost prestaje. U Sic Bou svaki rezultat može biti ili poraz ili pobjeda. Ovo je u suprotnosti s craps-ovima gdje određene oklade zahtijevaju određena bacanja za pobjedu.

Pravila klađenja u Sic Bou su relativno jednostavna. Vaš cilj je predvidjeti zbroj tri kockice koje je bacio krupije. Dakle, jednostavno odaberite iznos oklade za svako bacanje i pričekajte ishod. Međutim, imajte na umu da Sic Bo dopušta nekoliko oklada na svako bacanje, dodajući uzbudljiv element a Sic Bo strategija.

Što se tiče opklade, Sic Bo ima puno opcija. Na primjer, možete se kladiti na neparne ili parne zbrojeve i dobiti paran broj od 1:1. Također se možete kladiti na dvije kombinacije kockica i uživati u isplati 6:1. Najviše isplativa oklada su određene trojke gdje se odabrani broj pojavljuje na sve tri kockice. Omjer isplate? Zapanjujućih 180:1!

Sic Bo strategija za početnike

Kao početnik, važno je razumjeti da je Sic Bo isključivo vezana uz sreću, baš kao i svaka druga igra kockanja. Kao takva, nijedna dokazana strategija ne može povećati vaše šanse za pobjedu smanjenjem prednosti kuće. No, srećom, ništa nije nedostižno u svijetu online kockanja.

Uspješni igrači Sic Boa su strpljivi. Kao takav, pristupite igri oprezno klađenjem na veće koeficijente s minimalnim okladama i niže koeficijente s velikim ulozima. Ovaj obrambeni pristup omogućuje vam da produžite životni vijek vašeg bankrolla dok istovremeno povećavate svoje šanse za osvajanje pristojne svote. Ali zapamtite, prednost kuće će se vjerojatno povećati s većim izgledima.

Još jedna strategija Sic Boa koju vrijedi razmotriti je klađenje na kombinirane oklade. U ovoj vrsti oklade predviđate da će se ubaciti dva određena broja. Evo u čemu je stvar; ove oklade imaju prednost od 2,75%, što na papiru može biti prilično malo. Ali ako uzmete u obzir gubitke po satu, ovo može biti mali prozor koji vam je potreban da biste češće dobivali. Stoga češće koristite ove oklade. 

Također, općenito je pogrešna ideja kladiti se na previše pozicija. Većina online kockarnica obično dopušta igračima klađenje na najviše 16 pozicija po bacanju. No, iako ćete vjerojatno dobiti nekoliko oklada, izgubit ćete još više. Jednostavno rečeno, nemojte biti pretjerano ambiciozni. 

Primjenjuje li se Martingale sustav?

Martingale je sustav klađenja koji uključuje udvostručenje veličine oklade svaki put kada dođe do gubitka. To se događa sve dok ne upišete pobjedu i nadoknadite svoje gubitke. Sustav klađenja Martingale toplo se preporučuje u igrama vjerojatnosti poput bacanja novčića i kockica poput Sic Bo i craps. To je zato što postoji 50/50 šanse za pobjedu i gubitak.

Evo primjera; uložiš 10 dolara i izgubiš. Zatim, Martingale savjetuje da udvostručite taj iznos. Ako opet izgubite, to vam daje gubitak od 30 dolara. Ali nemojte još stati; kladiti još 40 dolara. Ako ste sretni da osvojite svoju četvrtu okladu od 80 USD, to vam daje malu profitnu maržu od 10 USD. 

Ali to je lako na papiru jer korištenje Martingale sustava na Sic Bou je igranje s vatrom. Prvo, trebat će vam dovoljno velik bankroll da izdržite nekoliko izgubljenih sesija. I drugo, nema jamstva da će sljedeći ishod rezultirati pobjedom. Dakle, nemojte se kladiti u ništa što ne možete izgubiti.

Koji su sretni brojevi u Sic Bou?

Kao što je već rečeno, imate jednake šanse da dobijete određeni broj u bacanju. No izgledi za bacanje određenog broja su 1 prema 6. Recimo samo, kada su bačene tri kockice, imate 50% šanse da dobijete jedan broj. 

Ali čak i uz to, 12 i 9 daju igračima najbolju moguću priliku za pobjedu. To je zato što imaju isplate bliske njihovim vjerojatnostima, što je 6:1. Međutim, to je samo zabluda kockara, jer u ovoj igri ništa nije sigurno.

Spreman za igru?

Sve kasino igre temelje se na sreći, uključujući blackjack i poker. Stoga igrajte iz zabave i uživajte u svakom trenutku. Nemojte igrati da biste osvojili veliki novac na Sic Bou, jer su vaše šanse za poraz jednake pobjedi, ako ne i veće. Ali ukupno gledano, igra Sic Bo savršena je ako želite isprobati nešto novo.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti