Mješina

February 3, 2021

Uobičajene greške u Blackjacku među početnicima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Na liniji mješina je jedan od najplaćenijih kasina igre igrati. Zabavna je, jednostavna za igru, a izgledi su povoljni. Ali da bi dobili nešto od igranja blackjacka, igrači moraju koristiti savršenu strategiju. Ako nemate ispravan plan, možete napraviti skupu pogrešku koja može iscrpiti vaš bankroll u trenu. Dakle, koje su najčešće greške u blackjacku koje treba izbjegavati u 2021.? Hajde da vidimo!

Uobičajene greške u Blackjacku među početnicima

#1. Odabir stola s nepovoljnim pravilima

Neki stolovi za blackjack imaju skup pravila koja mogu otežati osvajanje pobjede. Stoga, prije nego što krenete dalje, odaberite tablicu s najboljim praksama. Izbjegavajte tablice isplata s isplatama 6:5 i umjesto toga odlučite se za stol s 3:2 ili 15 USD po 10 USD. To je zato što stol s isplatom 6:5 ima povećanu prednost kuće od 1,40%. Drugim riječima, dobit ćete samo 12 dolara za okladu od 10 dolara. Sve u svemu, provjerite središte stola da biste znali nudi li isplate 6:5 ili 3:2.

#2. Počevši od najviših minimalnih oklada

Prije nego što odaberete sjedalo i stol, prvo saznajte minimalni ulog. Ovo je obično dostupno s desne strane trgovca. Dakle, ako ste zeleni, potražite najniži mogući ulog. Obično većina blackjack igara nudi minimalne oklade od 10 do 15 dolara, iako neke mogu pasti čak 3 ili 5 dolara. Plan igre je započeti s onim niskim ulozima prije postupnog povećanja uloga.

#3. Praviti se važan

Lako je biti uhvaćen u vibru i razmetati se svojim novcem. Neki igrači udaraju iznad svoje težine i čine glupe pogreške samo zato što žele kockati. Iako je online blackjack igra koja se može dobiti, zapamtite zašto igrate. Nemojte pogriješiti impresionirati strance pored sebe, jer možete izgubiti sve u trenu. Kao što je ranije rečeno, ako ste početnik, držite oklade na minimumu.

#4. Ne udvostručavanje

Znati kada udvostručiti je inteligentan potez, posebno ako postoje šanse da će vas sljedeća karta gurnuti blizu 21. Na primjer, preporučljivo je koristiti alternativu udvostručavanja ako je ukupna ruka 11 i djelitelj ima razumne šanse za udaranje na meku 17 ruku. Ovo pravilo vrijedi za varijante blackjacka koje koriste S17 pravilo. Udvostručenje može biti dobitna strategija ako djelitelj nema Asa. Dakle, odaberite ovaj potez ako je djeliteljeva karta 5 ili 6, a ukupna vaša ruka 9 ili 10.

#5. Osiguranje u krivo vrijeme

Najviše online kasina ponuditi igračima osiguranje kada djelitelj ima asa (10 u nekim igrama) kao gornju kartu. No, iako je utješno osigurati se od djeliteljevog asa, šanse da je njegova/njezina ruka blackjack je oko 9:4. Dakle, ono što može izgledati kao slatki dogovor može se pokazati kao trik za povećanje prednosti kuće. Sada znate zašto veterani blackjack igrači zanemaruju ovu opciju.

#6. Pokušavamo doći do 21

Do sada ste već morali znati da je pobijediti djelitelja siguran način pobjede u blackjacku. Međutim, većina igrača misli da moraju dosegnuti blizu 21 da bi završili ovu misiju. Iako je to do neke mjere točno, zapamtite da igrate protiv djelitelja umjesto rezultata. Na primjer, ako imate 12, a djeliteljeva gornja karta je 5, oni moraju izvući najmanje dvije karte da bi dobili tvrdih 17. Na sreću, mogu propasti zbog mnogih kombinacija karata.

Zaključak

Sigurno ćete napraviti nekoliko skupih pogrešaka kada igrate blackjack online. Međutim, učite iz pogrešaka, bilo da ste profesionalac ili početnik. Potražite stol za blackjack s povoljnim pravilima, znajte kada udvostručiti, prestanite uzimati nepotrebno osiguranje, između ostalog. Ali što je najvažnije, igrajte u pouzdanim i reguliranim online kockarnicama.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje
2024-04-06

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje

Vijesti