Mješina

March 6, 2022

Kako napraviti bankroll za online Blackjack klađenje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Online blackjack je klasična stolna igra koju nikada nećete propustiti ni u jednom online kasinu. Ova igra igra igrače protiv djelitelja jer obojica ciljaju na 21. Ali većina igrača blackjacka previše je fiksirana na brojanje karata i drugih sustava klađenja da zaboravljaju na upravljanje bankrollom u blackjacku. 

Kako napraviti bankroll za online Blackjack klađenje

Bez radnog novca, možete se pozdraviti s bilo kojim online casino blackjack uspjeh. Ali imajte na umu da je upravljanje bankovnim računom samo odgovorno igranje. Pojednostavljeno rečeno, upravljanje bankrollom je nemoćno kada je u pitanju smanjenje prednosti kuće. 

Što je blackjack bankroll upravljanje?

Dvije vitalne stvari važne su profesionalnim igračima online kasina. Prvo, moraju pronaći dobru igru, koja blackjack u ovom slučaju ispunjava sve okvire. Zatim izračunaju iznos novca koji će upotrijebiti u online kasinu. Dakle, da to stavimo u jasniju perspektivu, kladionica je novac koji se izdvaja isključivo za kockanje. Bankroll upravljanje, s druge strane, dijeli i razborito upravlja ovim novcem.

Na primjer, možete odlučiti izdvojiti 500 USD za svoje tjedne kockarske eskapade. Ali kako biste izbjegli trošenje novca na jednu sesiju, pazite da se ne koristi više od 20% po sesiji. Ili, neka postane tradicija da odete čim dodate ili izgubite određeni postotak svog bankrolla. To je bankroll management!

Ograničenja na stolu i novčani iznosi za blackjack

Dugoročna vizija postavlja pametne online blackjack igrače od prosječnih Joesa u kasinu. Ovi igrači znaju da se loše vibracije mogu dogoditi u bilo kojem trenutku, trošeći cijeli vaš budžet u tom procesu. Stoga, kako bi izbjegli sjedenje na hladnoći, pažljivo biraju granice stola. U klađenje na blackjack, to se u osnovi odnosi na maksimalne i minimalne oklade po ruci.

Ideja je odabrati stol za blackjack koji čak dopušta okladu od 0,10 dolara. Ako igrate u kockarnici uživo, dobra je cijena između 1 i 10 dolara. Igranje za takvim stolom omogućuje vam da prilagodite svoju igru, ovisno o situaciji. Sada razmislite o ovome; igranje igre blackjacka u većini kasina u Las Vegasu košta najmanje 20 dolara. Ali možete uložiti 5 dolara u kockarnici uživo. To je dobar razlog da igrate online.

'Zli' rub kuće

Sviđalo se to vama ili ne, rub kuće nužno je zlo u online blackjacku i drugim online kockarnicama. Stoga je najvažnije razumjeti to i kako funkcionira. Rub kuće jednostavno se odnosi na matematičku prednost koju igra blackjack daje kući. Ova prednost osigurava da kuća nikada ne izgubi bez obzira na to dobivate li ruku ili ne.

Na primjer, ako igra mješina ima prednost od 2% , to znači da kuća osvaja 2 USD svaki put kada uložite 100 USD. Dakle, praktično govoreći, prednost kuće sustiže vaše oklade što ih više ulažete. Zato neki gurui za klađenje savjetuju početnicima da odu čim upišu pristojan dobitak.

Uz to, rub kuće može povećati ili slomiti igračevu banku. To je zato što ovaj matematički postotak može odrediti vaš gubitak po satu, ovisno o vašem stilu igranja. Na primjer, pretpostavimo da igrate 100 ruku na sat, a svaka košta 20 dolara. Ako se držite gornjeg primjera, vaš gubitak po satu bit će 100 ruku x 20 dolara po ruci x 2% ruba kuće = 40 dolara. Dakle, očito je da veća prednost kuće rezultira značajnijim gubicima po satu.

Procijenite svoj stil igranja

Prije nego i pomislite na stvaranje kockarske banke, znajte kakav ste igrač. Jeste li skloni riziku ili ste konzervativni igrač? Igrate li koristeći sustave klađenja? Ovo su neka očita pitanja na koja trebaju odgovore svakog discipliniranog igrača. Očito će igračima koji vole preuzimati ogromne rizike trebati veći novčani iznos. Ali iako su gubici ovdje bolni, nagrada u većini slučajeva može biti potresna.

Što se tiče vještina, blackjack omogućuje igračima da vježbaju strategije klađenja kako bi smanjili prednost kuće. Na primjer, koristite brojanje karata da predvidite ishod sljedeće ruke. Ova strategija može smanjiti rub kuće na manje od 0,50% ako se pravilno koristi. 

Još jedna strategija klađenja koja se pokazala uspješnom je Martingale sustav. Ovdje igrači nastavljaju udvostručavati veličinu oklade nakon gubitka sve dok ne zabilježe pobjedu i povrate izgubljeno mjesto. Ipak, zapamtite da ova taktika klađenja djeluje samo kratkoročno. Dakle, igrajte za stolovima s vrlo niskim granicama klađenja za maksimalan uspjeh.

Sve se radi o zabavi!

Odvajanje novca za online blackjack klađenje je nedvojbeno najodgovornija stvar. Ali misliti da vam to može pomoći da češće pobjeđujete je samo san. Bilo koji kockarski meč je uglavnom o sreći nego o strategiji. 

Bankroll za klađenje samo će vas zaštititi od šokova hladnih nizova gubitaka, što je sigurna oklada. Dakle, nemojte žrtvovati zabavu za štedljivo upravljanje bankrollom. Ako uočite dobru situaciju, nema štete u tome da ste malo preambiciozni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje
2024-04-06

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje

Vijesti