Elementi rizika i prednost u igranju u online kockarnicama

Igre

2021-08-12

Ethan Tremblay

Kada surfate kroz horde igre koje nude online kockarnice, primijetit ćete da svaka igra nema istu metodu igranja. Neke igre se kladite jednom i gotovi ste. U drugim igrama možete staviti više oklada unutar jednog kruga. Kao rezultat toga, da biste uspješno povećali svoje šanse za pobjedu i pametno igranje, morate razumjeti dva koncepta. Rub kuće i element rizika.

Elementi rizika i prednost u igranju u online kockarnicama

House Edge

House edge je jednostavno stavljen broj koji određuje kolika je vjerojatnost da ćete pobijediti protiv kuće. Što je niži rub kuće, veće su vaše šanse za pobjedu. Ako automat za igre na sreću ima prednost od 5% to znači da imate 95% šanse da osvojite novac. No, prednost kuće je primjenjiva samo za klađenje jedan i gotovo. Za višestruke oklade u jednoj rundi, moramo razumjeti element rizika.

Element rizika

Element rizika izračunava prednost kuće kada se radi o višestrukim okladama. House edge ne može izračunati vaše šanse za pobjedu u takvim situacijama. Jer ima previše nepoznatih čimbenika. Element rizika uzima u obzir prosječan broj postavljenih oklada i izglede na dobitak.

Kao i kod kuće ruba, što je niži postotak elementa rizika, to vam je bolje. Da biste zaradili veću zaradu od svojih oklada, morate dobro razumjeti elemente rizika, kao i prednost.

House Edge protiv elementa rizika

Ispod je popis za usporedbu prednosti kuće u odnosu na element rizika kada se razmatraju stolne igre s višestrukim klađenjem:

  • Caribbean Stud (House Edge: 5,22%, Element rizika: 2,56%)
  • Neka se vozi (House Edge: 3,51%, Element rizika: 2,85%)
  • Mississippi Stud (House Edge: 4,91%, Element rizika: 1,37%)
  • Poker s tri karte (House Edge: 3,37%, Element rizika: 2,01%)
  • Wild Hold'em Poker (House Edge: 6,86%, Element rizika: 3,23%)

Dakle, što biste trebali odabrati?

Sada se postavlja pitanje, ako prednost kuće nije prikladna za točan izračun šansi za vašu pobjedu za igre koje uključuju višestruke oklade, trebate li uzeti u obzir element rizika? Odgovor je da. Budući da je veća vjerojatnost da ćete pobijediti u igricama ako uzmete u obzir element rizika iznad ruba kuće.

Također vam pokazuju da igra za koju ste mislili da bi bila previše riskantna za igranje prema rubu kuće nije tako loša kada se uzme u obzir element rizika.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti