Objašnjene najbolje oklade na craps

Craps

2021-11-26

Benard Maumo

Craps je jedna od najjednostavnijih i najzbunjujućih online casino igara. S jedne strane, igrači ne moraju učiti nikakve strategije jer samo trebate baciti kockice i krenuti. No, s druge strane, sam broj craps oklada može biti zbunjujući čak i za najiskusnije igrače. U nastavku je kratak pregled najpametnije craps oklade u najboljim online kockarnicama.

Objašnjene najbolje oklade na craps

Prolazna linija

Ako pročitate većinu craps savjeta na internetu, bit će vam rečeno da je ova oklada neophodna za preživljavanje u svijetu crapsa. To je zato što oklada na prolaznu liniju podržava šutera i daje vam 1,41% prednosti kuće, što je jedna od najnižih u kući.

U ovoj okladi, igrači podržavaju strijelca da dobije 11 ili 7 prije 12, 3 ili 2 na izlaznom bacanju. Spuštanjem kocke na 11 ili 7 dobiva se oklada Pass Line, dok gubite ako kocka padne na 12, 3 ili 2. Ako kocka padne na drugi broj, ova oklada ostaje aktivna.

Ne prelazite liniju

Još jedna craps oklada koju vrijedi staviti je Don't Pass Line, što je sušta suprotnost okladi Pass Line. U ovoj opkladi ćete predvidjeti da će strijelac dobiti automatsku pobjedu bacanjem 12, 3 ili 2. Međutim, ako strijelac baci 11 ili 7, gubite okladu Don't Pass Line.

Kao i oklada Pass Line, oklada ostaje aktivna ako strijelac ubaci drugi broj osim onih o kojima je gore raspravljano. Također, prednost kuće je u ovom slučaju još niža, jer ćete uživati u stopi od 1,36%.

Postavljanje kvota/besplatnih kvota

Postavljanje koeficijenata je nastavak oklade na okladu ne prođe nakon utvrđivanja poena. Ova oklada dobiva ako strijelac dobije 7 prije nego što se baci određeni broj poena. Suprotno tome, gubi se ako se broj bodova baci prije 7.

Zanimljivo je da ova oklada ima nultu prednost. To je zato što je statistički pošteno. Stoga ne čudi da su oklade Laying the Odds iznimno popularne među većinom igrača crapsa.

Dođi Bet

Come Bet je craps oklada napravljena nakon što je točka prolazne linije već određena. U suštini, to je oklada Pass Line napravljena nakon izlaska. Nakon bacanja i kreiranja broja bodova, možete napraviti Come Bet. Ako je vaše sljedeće bacanje 11 ili 7, osvajate čak i novac. Međutim, gubite ako je 12, 3 ili 2.

Dakle, kao što možete vidjeti, ova oklada je kao da igrate dvije utakmice odjednom. Naravno, zbog toga može biti izazovno pratiti sve svoje poteze na stolu. Ali nagrada od 1,41% kućnog ruba je vrijedna truda.

Klađenje na 8 ili 6

Do ovog trenutka već morate znati da je 7 najčešći craps roll. Međutim, možete se kladiti i na strijelca koji baca 8 ili 6. Čak je moguće kladiti se na oba broja i udvostručiti svoju vjerojatnost pobjede.

U ovoj okladi, izgledi za bacanje 8 ili 6 su 13,89%. Ovo je drugo nakon vjerojatnosti bacanja 7, koja iznosi 16,67%. Uz to, prednost kuće je primamljivo niska i iznosi 1,5%.

Zaključak

Jeste li sada spremni igrati craps online? Nadam se! Oklade na craps super je jednostavno, iako će vam možda trebati osnovno znanje o pravilima igranja da biste započeli s igrom. Ne brinite, međutim, jer djelitelji uživo uvijek rado nude novim igračima korisne savjete za craps. Zato se zabavite i sretno!

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti