Online Baccarat savjeti - ostvarite pobjednički niz!

Baccarat

2020-10-21

Baccarat je i dalje jedan od najtraženijih online kasina igre. Što se tiče toga, Baccarat stol u Macauu i diljem Azije je najpopularnija stolna igra. U ovom ćemo se članku više osvrnuti na samu igru i osnovno znanje o igrici. Baccarat igra se online na sličan način kao u kockarnici uživo, s cipelama od 6 ili 8 špilova i kartama pomiješanim u rundama.

Online Baccarat savjeti - ostvarite pobjednički niz!

Punto Banco je daleko najčešća verzija. Međutim, postoje mnoge varijante uključujući bočnu okladu koja plaća 30:1 i EZ Baccarat varijantu, gdje je rub kuće blokiran određenom bankovnom rukom koja obično pobjeđuje. Igra počinje klađenjem na to tko je najbliži vrijednosti 9, bankar ili igrač, ili je ruka završena u neriješenom rezultatu? Oklade plaćaju 8:1 za izjednačenje. Kada se uspostavi izjednačenje, oklade igrača i bankara vraćaju svoju okladu.

Baccarat stol

Ovo je mješina-kao igra na stolu. Kockarnice na zemlji imat će do 14 pozicija za klađenje, dok online Baccarat kasina obično imaju tri glavne oklade. Dostupne su tri jednostavne oklade uključujući Bankar, Igrač i Neriješeno. Ruke iz cipele koja se sastoji od šest do 8 špilova karata predaju se bankarima i igračima.

Svaki ponuđač kasino softvera implementira svoj vlastiti stil, dok temeljna pravila ostaju ista online ili u zemaljskom kasinu. Cipela se premješta od jednog igrača do drugog u nekim kockarnicama na zemlji. Neka internetska kockarnica također nude djelitelje uživo uz virtualne dilere.

Ruke igrača i bankara

U iznimnim situacijama vrijednost treće karte određuje ili bankar ili igračeva ruka. Ruka igrača: ako je ruka 6 ili više na početku, igrač više ne može dobiti treću kartu. Igrač izvlači još jednu kartu ako je početna vrijednost manja. Bankarska ruka: Bankarska ruka stoji i ne dobiva drugu kartu ako je početna vrijednost ruke 7 ili više. Uz to, ako ruka ima vrijednost 0, 1 ili 2, tada će se izvući još jedna karta. Izvlačenje treće karte ovisi o igračevoj vrijednosti ruke za ruke između 3 i 6. Ako je ruka 8 ili 9 u dvije karte, igrač ili bankar je "Natural" i više se ne daju karte.

Kako igrati Baccarat

Cilj igre je kladiti se na ruku za koju smatrate da je bankar ili igrač najveće vrijednosti, oklada da su obje ruke izjednačene. Oklada za izjednačenje je, međutim, najgora oklada na stolu, čak i s 8:1, na rubu kuće od 14,4 posto. Najveća ukupna vrijednost ruke je Devetka s karticama (kraljevi, dame, jakne) i desetka ima vrijednost nula.

Kada se vrijednost ruke poveća za više od 10, vrijednost počinje ponovno od nule, na primjer (5 + 7 = 12, konačna vrijednost = 2). Kada ruka počne, oklade se ne mogu podići ili ukloniti. Povratne oklade igrača 1:1 i izjednačena isplata 8:1 na dobitne oklade. Međutim, potrebno je imati na umu da kockarnice naplaćuju proviziju na dobitne bankovne oklade, što obično mijenja koeficijent na okladu bankara na 1:0,95 (19 do 20), to je obično oko pet posto.

Baccarat savjeti i trikovi

Desetke i karte s licem su nulte vrijednosti, asovi su jedan, sve ostale karte su nominalne vrijednosti. Svaki igrač i bankar imaju dvije karte, a u nekim igrama se daje i treća karta. Pobjeđuje ruka najbliža devetci. Kada je vrijednost ruke 10 ili više, stvarna vrijednost baccarata oduzima se od deset bodova. Opklade bankara ili igrača plaćaju 2:1, umanjeno za dobitničku bankovnu proviziju.

Neka posebna pravila daju prednost bankarima da osvoje više nego igračima, to je obično, što je statistički najbolje okladiti čak i na niži povrat po pobjedi, 4 do 5 puta u odnosu na špil. Stvarni postotak provizije može varirati od kasina do kasina. Kada se kladite na Banker ili Player, vaša će oklada biti vraćena bez gubitka ako rezultat bude izjednačen.

Najnovije vijesti

Glavne činjenice o kockanju koje će vas oduševiti
2023-03-21

Glavne činjenice o kockanju koje će vas oduševiti

Novosti