Empire777 Pregled kasina - Games

Age Limit
Empire777
Empire777 is not available in your country. Please try:
Metode depozita
MasterCardVisaNeteller
Trusted by
PAGCORCuracao

Games

Empire777 ima bogat portfelj kada su igre u pitanju. Možete pronaći automate, stolne igre i još mnogo toga, a izbor vam nikada neće nedostajati. Ako vam je ovo prvi put da igrate u online kasinu, Empire777 će vam omogućiti da većinu igara igrate besplatno kako biste mogli naučiti konopce prije nego što odlučite igrati za pravi novac.

Baccarat

Baccarat je klasična igra koju morate isprobati barem jednom. Kada vidite koliko je igra jednostavna, a ipak donosi takvo uzbuđenje, stalno ćete se vraćati po još.

Morate naučiti neka osnovna pravila prije nego što se odlučite igrati za pravi novac jer samo tako možete poboljšati svoje izglede za pobjedu. U početku, baccarat stol može izgledati komplicirano, ali pričekajte da naučite pravila i sve će vam postati jasno.

Cilj igre je dobiti ruku koja je što bliža 9. Najbolja ruka ima vrijednost 8 i 9, a ova ruka se zove 'Prirodna' i ništa je ne može pobijediti.

Karte u ovoj igri imaju neznatno različite vrijednosti i one su sljedeće, asovi su procijenjeni na 1, 10s, Jack, Queen i King su procijenjeni na nulu, a karte od 2 do 9 imaju svoju nominalnu vrijednost.

Igra počinje tako što djelitelj dijeli dvije karte igraču i bankaru.

Prije nego što dobijete svoje karte morate staviti svoju okladu, a možete se kladiti ili na igrača ili djelitelja. Postoji i treća opcija gdje se možete kladiti da će ruka završiti neriješeno. Ovo je rizična oklada, ali isplata ove oklade je najveća. Dakle, ako ste početnik, savjetujemo vam da igrate na sigurno, ali ako imate sreće, onda se odlučite za to.

Ako dobijete dvije karte čija je ukupna vrijednost dvoznamenkasti broj onda će druga znamenka ostati kao ukupna vrijednost vaše ruke. Na primjer, ako dobijete 7 i 5, što je ukupno 12, tada će ukupna vrijednost ruke biti 2.

Također možete dobiti treću kartu kako biste poboljšali vrijednost svoje ruke. Ako vi ili bankar imate ukupnu vrijednost 8 ili 9, ovo je prirodna ruka i pobjednik je onaj tko je ima. Ako imate ruku s ukupnom vrijednošću između 0 i 5, tada možete izvući treću kartu. Kada ne izvučete treću kartu, bankar će stajati na 6 ili više, a oni će izvući 5 ili manje. Ali, kada igrač uzme treću kartu, tada su pravila za bankara malo drugačija i sljedeća su:

· Ako je bankarov zbroj manji ili jednak 2, tada će bankar izvući treću karticu.

· Ako je bankarov zbroj 3, tada će izvući treću kartu kada treća karta igrača nije 8.

· Ako je bankarov zbroj 4, tada će izvući treću kartu kada treća karta igrača nije 0, 1, 8 ili 9.

· Ako je bankarov zbroj 5, tada će izvući treću kartu kada je treća karta igrača 4, 5, 6 ili 7.

· Ako je bankarov zbroj 6, onda će izvući treću kartu kada treća karta igrača bude 6 ili 7.

Sva ova pravila mogu na prvu zvučati zbunjujuće, ali dobra vijest je da ih ne morate poznavati da biste uspješno igrali svoju ruku.

Postoje različite varijacije Baccarata koje možete igrati na Empire777, a neke od njih uključuju:

Punto Banco (američki)

Chemin de Fer ("Chemmy")

Baccarat en Banque ("à deux tableaux")

Super Pan 9

Baccarat s tri karte

Kako osvojiti Baccarat online?

Postoje različite strategije klađenja u koje se igrači zaklinju, ali 1324 sustav je vjerojatno najpopularniji.

Ovo je strategija u kojoj igrači slijede redoslijed klađenja kako bi maksimizirali dobitnu isplatu.

Morat ćete povećati ili smanjiti iznos klađenja ovisno o tome hoćete li pobijediti u rundi ili ne.

Započet ćete krug klađenjem s 1 jedinicom, 3 jedinice, zatim snizite na 2 jedinice i završite povećanjem na 4 jedinice.

Trebali biste slijediti ovaj obrazac kada dobijete okladu, a kada izgubite, trebali biste se vratiti na početak slijeda klađenja. A kada završite slijed klađenja i pobijedite, trebali biste početi od početka.

Martingale strategija je sljedeća najbolja strategija koju možete koristiti kada igrate Baccarat. Ovo je progresivni sustav klađenja koji je prilično jednostavan i prvi put je korišten na ruletu, ali i ovdje može dobro doći. Ovdje morate udvostručiti svoju okladu dok ne dobijete dobitnu ruku, a kada to učinite, vratit ćete sve svoje gubitke.

Baccarat brojanje karata je prošlost. Ovo je strategija koja se nekada koristila za igre kao što su Blackjack i Baccarat, ali sada je to nemoguće. Naime, podijelili ste svoje karte i morate odrediti koliko su velike šanse igrača za pobjedu.

Baccarat Attack Strategy je moderna verzija Martingale sustava u kojoj umjesto kontinuiranog povećanja iznosa oklade trebate čekati pobjednički niz. Nakon što izgubite, trebali biste se vratiti na raniji niži iznos klađenja.

Utor

Online video slot igre su daleko najpopularnije igre koje možete pronaći na Empire777. Iz tog razloga, casino nudi ogroman broj slotova među kojima možete birati.

Da biste poboljšali svoje šanse za pobjedu, morate bolje razumjeti kako funkcioniraju online automati. Prva stvar koju trebate razlikovati je da postoje različiti dijelovi automata i koje su njihove funkcije.

· Iznos oklade – Ovaj gumb će vam omogućiti da odredite koliko kredita želite uložiti za svako okretanje.

· Spin – Ovo je gumb na koji trebate kliknuti da biste zavrtjeli bubnjeve utora.

· Automatsko okretanje – Ovaj gumb će vam omogućiti da automatski vrtite bubnjeve za unaprijed postavljeni broj okretaja.

· Isplatne linije – Ovo je broj aktivnih isplatnih linija na koje se trenutno kladite.

· Vrijednost kovanice – Ovo je vrijednost novčića.

· Kredit – Ovo je iznos novca koji je ostao na vašem računu.

· Oklada – Ovo je iznos na koji se kladite po okretu.

· Informacije – Ovdje možete pronaći upute za igranje i druge pojedinosti.

Postoje različite slot igre koje možete igrati. Progresivni automati su daleko najpopularniji i iz jednostavnog razloga nude iznose koji mijenjaju život ako pogodite pravu kombinaciju. Ipak, morate biti oprezni kada su u pitanju ove igre, one nude velike isplate, ali ovo su igre visoke volatilnosti što znači da neće plaćati često.

Također možete sudjelovati u slot turnirima koji su slični svim drugim turnirima, ali u ovom slučaju igrat ćete online video igre na automatima.

Klasični slotovi su stare tradicionalne igre koje imaju 3 bubnja i nekoliko isplatnih linija. Nostalgični igrači odlučuju igrati ove igre jer ih vraćaju u vrijeme u kojem su stvari bile jednostavnije. Štoviše, ove igre nude velike isplate pa ih i vi trebate isprobati.

Video Slotovi su modernije igre modernog dizajna i inovativnog igranja. Ove vrste igara imaju više od 100 isplatnih linija u nekim slučajevima i nude mnogo simbola i mini-igara.

Fruit Machines također se smatraju klasičnim automatima i sadrže simbole voća.

3D slotovi su vrlo realistični i imaju neki cool dizajn i grafiku. Ove vrste igara također imaju značajke koje će vas impresionirati kao što su Chat i Više jezika.

Jackpot automati su igre koje nude jackpot nagrade.

Poker

Poker je zanimljiva igra s mnogo različitih dostupnih varijacija. Ovdje ćemo se usredotočiti na Texas Hold'em jer nakon što naučite igrati ovu igru nećete imati problema igrati i druge varijacije. Također, Texas Hold'em je varijacija koju možete igrati ako se također pridružite turnirima.

Svaki igrač ovdje dobiva 2 karte, nazvane Hole Cards, a djelitelj će podijeliti 5 zajedničkih karata okrenutih prema gore u sredini stola. Ove karte dijele svi igrači. Možete koristiti jednu ili obje svoje karte i kombinirati ih sa zajedničkim kartama kako biste napravili najbolju poker ruku.

Kada vidite svoje karte, morate odlučiti hoćete li se kladiti ili provjeriti. Jednom kada se igrač odluči kladiti, ostali igrači moraju Call, Fold ili Raise.

· Kada zovete, to znači da dajete istu okladu kao i prethodni igrač.

· Kada odustanete, to znači da ne nastavljate igrati igru i odustajete od svojih karata i žetona koje ste stavili u pot.

· Kada povisite, to znači da ste sigurni u svoju ruku, tako da podižete ulog i svi ostali igrači vas moraju pratiti.

Postoje tri kruga klađenja, flop, turn i river. Flop je nakon što je prva runda klađenja završena i djelitelj daje 3 karte licem prema gore. Red je nakon drugog kruga klađenja, a djelitelj stavlja 4. zajedničku kartu licem prema gore. River je nakon treće runde klađenja, gdje se 5. i posljednja zajednička karta dijeli licem prema gore.

Za pobjedu morate stvoriti najbolju poker ruku. Od presudne je važnosti naučiti poker ruke prije nego što odlučite igrati za pravi novac, a one su sljedeće:

· Royal Flush je ruka koja se sastoji od karata u istoj boji od 10 do asa.

· Straight Flush je druga najviša poker ruka koja se sastoji od pet karata u nizu s istom bojom.

· Four of a Kind je ruka koja se sastoji od četiri karte iste vrijednosti i jedne druge karte.

· Full House je ruka koja se sastoji od 3 karte iste vrijednosti i jednog para.

· Flush je ruka koja se sastoji od bilo kojih 5 karata iste boje.

· Straight je ruka koja se sastoji od 5 karata u nizu s mješovitim bojama.

· Trojka vrste je ruka koja se sastoji od 3 karte istog ranga.

· Dva para je ruka koja se sastoji od 2 seta para jednake vrijednosti.

· Par je ruka koja se sastoji od 2 karte jednakog ranga.

· Visoka karta je kada ne možete formirati nijednu od gore navedenih kombinacija, a vaša najviša karta je jedina vrijedna karta.

Moguće je da dva igrača mogu imati istu ruku i jedini način da saznate tko je pobjednik je gledanje njihove najveće vrijednosti karte.

Kao što smo već spomenuli, osim Texas Hold'ema postoje različite varijacije pokera. U nastavku ćemo navesti neke od njih:

· Poker s 3 karte – U ovoj varijanti igrači i djelitelj koriste 3 karte i ideja je imati bolju ruku od ostalih igrača. Najviša karta je Straight Flush, a slijede Three of a Kind, Straight, Flush i Pair.

· Omaha je poker varijanta Hold'ema i ovdje svaki igrač počinje s 4 rupe karte umjesto 2. Ova igra također koristi standardni špil od 53 karte.

· Stud poker s 5 karata je najraniji oblik stud pokera. Ovo je otvorena igra u kojoj je većina karata igrača prikazana na stolu. Dakle, igrači znaju karte drugog igrača pa se mogu kladiti u skladu s tim. Svi igrači imaju 1 kartu koja je zatvorena i prikazana je samo na showdownu.

· Seven-Card Stud Poker je varijacija pokera koja je bila najpopularnija prije Texas Hold'ema. Do 8 igrača može igrati ovu igru i svaki od njih dobiva 7 karata i mogu koristiti poker ruke od 5 karata kako bi odredili pobjednika.

· Open Face Chinese Poker je igra u kojoj igrači naizmjence izvlače karte kako bi napravili najbolju ruku. U ovoj igri nema oklada i igrači igraju za bodove.

Mješina

Blackjack je jedna od najpopularnijih kartaških igara koja se igra stoljećima. Ova igra je također bila poznata kao 21 jer je cilj igre dobiti ruku najbližu 21. Igra je vrlo jednostavna za igranje, iako vam tablica na prvi pogled može izgledati zbunjujuće.

Prvo morate uložiti okladu, a zatim će djelitelj podijeliti dvije karte svakom igraču i sebi. Dobit ćete obje svoje karte okrenute licem prema gore i ovdje nema razloga za brigu jer igrate protiv djelitelja, a ne protiv drugih igrača. Djelitelj će sa sobom nositi jednu kartu okrenutu prema gore i jednu kartu licem prema dolje. Nakon što vidite svoje karte, a ako nemate Blackjack, što je karta od 10 vrijednosti i as, morate napraviti svoj sljedeći potez. Imate sljedeće opcije, pogoditi, stajati, podijeliti, udvostručiti ili kupiti osiguranje. Kada završite sa svojom rukom, djelitelj djeluje posljednji i uvijek mora pogoditi ruku koja je manja od 16 i stajati kada ima ruku s ukupnom vrijednošću 17 ili više.

Dobra stvar ovdje u ovoj igri je da ne morate imati ruku koja ima ukupno 21 da biste pobijedili, samo morate imati ruku koja je viša od djeliteljeve, a da ne propadnete.

Karte u Blackjacku imaju nešto drugačije vrijednosti nego u drugim igrama. Asovi su u ovoj igri poput karte jokera, jer mogu imati vrijednost od 1 ili 11, a možete koristiti što vam je bolje za ruku. Jack, Queen i King vrednuju se 10, a karte od 2 do 10 imaju svoju nominalnu vrijednost.

Ovo su sve opcije koje imate kada dobijete svoje dvije početne kartice:

· Možete stajati, što znači da vam ne treba dodatna kartica.

· Možete pogoditi, što znači da ćete dobiti dodatnu kartu, a možete pogoditi onoliko puta koliko trebate.

· Double down je opcija koja vam omogućuje da udvostručite okladu kada dobijete dobre karte. Morate staviti još jednu okladu jednaku vašem početnom okladu i za to ćete dobiti samo jednu dodatnu karticu.

· Možete podijeliti svoju ruku ako dobijete dvije karte iste vrijednosti. Igrat ćete kao dvije odvojene ruke i morat ćete dodati još jednu okladu jednaku vašoj početnoj. I ovaj potez će udvostručiti vaše šanse da pobijedite djelitelja.

· Možete se predati, a kada to učinite, dobit ćete polovicu svoje uloge natrag i odustati od svoje ruke.

Rulet

Rulet je još jedna vrlo popularna igra i iz tog razloga možete pronaći mnogo različitih varijacija iste. Općenito, postoje tri klasične varijacije igre, europski, francuski i američki rulet. Ove igre se ne razlikuju puno, sve verzije imaju brojeve od 1 do 36, gdje europski i francuski rulet imaju dodatnu nulu, a američki rulet jednu nulu i dvostruku nulu.

Jedan od razloga zašto je ova igra toliko popularna je činjenica da je jednostavna za igranje, ali nudi obilje prilika za pobjedu. Ovdje možete postaviti mnogo različitih oklada i nakon što odlučite koji je vaš sretni broj ili grupa brojeva, stavljate žetone i djelitelj će baciti loptu u kotač ruleta koji se vrti. Kada se kotač prestane vrtjeti, lopta će sletjeti u jedan džep i ako ste pogodili broj, dobit ćete svoju isplatu.

Postoje dvije glavne vrste oklada u ruletu. Prve se zovu unutar oklade i možete ih postaviti na jedan ili više brojeva. A druge se zovu vanjske oklade, i to su oklade na veće grupe brojeva. Unutarnje oklade se dalje dijele na sljedeće oklade:

· Izravna oklada je oklada na jedan broj. Ne postoji ograničenje koliko podijeljenih oklada možete staviti u jednom kolu. Dakle, ako se ne možete odlučiti za jedan sretni broj, možete odabrati nekoliko njih.

· Podijeljena oklada je oklada na dva broja, a ako lopta padne na bilo koji od brojeva, dobit ćete isplatu.

· Ulična oklada je oklada na tri broja, a da biste položili ovu okladu morate staviti žetone na vanjsku granicu tri broja.

· Oklada na kut je oklada na četiri broja koji tvore kvadrat na stolu.

· Oklada s pet brojeva također poznata kao oklada 'Čudovište' nalazi se samo na američkom kotaču dvostruke nule. Ova oklada se smatra jednom od najgorih oklada koje možete staviti kada igrate rulet.

· Oklada na šest brojeva je oklada na vanjske granice šest brojeva. Vanjske oklade se postavljaju na veću grupu brojeva i one su sljedeće:

· Oklada na stupac je oklada da će jedan od stupaca brojeva imati pobjednički broj. Svoje žetone možete staviti na dno stupca za koji mislite da će pobijediti.

· Dozen oklada je oklada da će dobiti jedan od desetak brojeva na rasporedu.

· Neparna ili Parna oklada je oklada da će lopta pasti na neparan ili paran broj.

· Visoka ili niska oklada je oklada da će loptica pasti na bilo koji manji broj, koji uključuje brojeve od 1 do 18, i da će lopta pasti na visoki broj koji uključuje brojeve od 19 do 36.

· Crveno ili crno je oklada da će lopta pasti u crveni ili crni džep. Francuski rulet nudi neke dodatne oklade koje možete postaviti, a poznate su kao Najavljene oklade i uključuju sljedeće oklade:

· 'Neighbours of Zero' je oklada koja pokriva 17 brojeva na kotaču, a svi brojevi su blizu nule. Za ovu okladu trebat će vam 9 žetona, a izgledi za pobjedu su 45,9%. Isplata ove oklade uglavnom ovisi o brojevima, ali u nekim slučajevima može ići i do 24:1.

· 'Thirds of the Wheel' je oklada koja pokriva 12 brojeva s isplatom od 17 prema 1.

· 'Zero games' je oklada koja pokriva samo 7 brojeva, a izgledi za pobjedu ove oklade su 18,9% i isplata je 26 prema 1.

· Oklada 'The Orphans' pokriva ostale brojeve koji nisu spomenuti u gornjim okladama. Isplata ove oklade može biti 35 prema 1, ili 17 prema 1, opet ovisno o dobitnim brojevima.

Igre za pravi novac

Empire777 nudi mnogo različitih igara koje možete igrati za pravi novac. Najveći broj igara su online video slot igre. Dobra stvar je što su igre podijeljene u kategorije pa bi vam bilo lakše kretati se po stranici i pronaći ono što tražite.

Još jedna vrlo popularna kategorija su stolne igre i možete igrati neke od sljedećih:

Mješina

Baccarat

Rulet

Poker

Sic Bo

Drži ih

Igre s kotačima

Višeručno

Video poker

Igre imaju brzo i glatko sučelje i igrivost te nude široku okladu tako da svaki igrač može pronaći nešto u svom rasponu.

Live casino je također prilično poznat i možete pronaći igre od Top Trend, Evolution, GamePlay i drugih provajdera. Na ovaj način ćete imati priliku igrati svoju omiljenu igru i doživjeti iskustvo što je bliže pravom, baš kao što igrate u stvarnom casinu.

Total score7.8
Prednosti
Mane
- Nisu svi načini plaćanja dostupni u svim zemljama

Brze činjenice o casinu

Year foundedYear founded: 2015
BonusiBonusi (10)
Besplatan novac bonusBesplatne vrtnjeBonus bez depozitaBonus dobrodošliceBonus kodoviBonus za registracijuBonus za utakmicuCashback bonusReload bonusTjedni bonus
DržaveDržave (10)
Brunej
Indija
Indonezija
Japan
Južna Koreja
Kina
Malezija
Mjanmar
Singapur
Vijetnam
IgreIgre (10)
JeziciJezici (7)
Engleski
Indonezijski
Japanski
Kineski
Korejski
Malazijski
Tajlandski
LicenceLicence (2)
Metode depozitaMetode depozita (15)
American Express
Bank Draft
Bank Wire Transfer
Bank transferCredit Cards
Debit Card
DuitNow
EcoPayz
Help2Pay
JCB
MasterCardNeteller
PassNGo
Prepaid Cards
Visa
SoftverSoftver (23)
ValuteValute (7)
Američki dolar
Euro
Indonezijska rupija
Južnokorejski von
Malezijski ringit
Tajlandski baht
Vijetnamski dong
Vrste podrškeVrste podrške (2)