Bet365 - Withdrawals

Age Limit
Bet365
Bet365 is not available in your country. Please try:
Metode depozita
MasterCardVisa
Trusted by
UK Gambling Commission

Withdrawals

Kada uplatite depozit debitnom karticom, sva vaša povlačenja bit će obrađena pomoću iste kartice kad god je to moguće. Bet365 ne naplaćuje nikakve naknade kada koristite ovu metodu. Kartice koje su izdane u Ujedinjenom Kraljevstvu obrađuju isplate u roku od 1 do 2 radna dana, dok kartice koje nisu izdane u Ujedinjenom Kraljevstvu mogu potrajati do 5 radnih dana.

Kada želite izvršiti isplatu potrebno je otići na izbornik Usluge i odabrati Povući. U slučaju da postoje neki problemi prilikom povlačenja s debitne kartice, svi vaši dobici mogu vam biti vraćeni putem bankovnog prijenosa.

Ostali načini isplate uključuju: · Kreditna kartica · Bankovni prijenos/bankovni prijenos · PayPal · Skrill · Neteller · Prepaid paysafecard bonovi · Čekovi

Vrijeme povlačenja

Vrijeme povlačenja ovisi o metodi koju koristite. · Za debitne kartice može potrajati između 1 i 5 radnih dana da primi sredstva. Minimalni iznos koji možete podići je 5 USD, a maksimalni je 20.000 USD. · Za kreditne kartice može potrajati između 1 i 5 radnih dana za primanje sredstava. Minimalni iznos koji možete podići je 5 USD, a maksimalni iznos je 20.000 USD. · Za bankovni prijenos može potrajati između 2 i 10 radnih dana da primite vaša sredstva. Minimalni iznos koji možete podići je 5 USD, a maksimalni je 100.000 USD. · Za PayPal vrijeme obrade je unutar 24 sata. Minimalni iznos koji možete podići je 10 USD, a maksimalni iznos je 5.500 USD. · Za Skrill vrijeme procesa je unutar 24 sata. Minimalni iznos koji možete podići je 5 USD, a maksimalni je 25.000 USD. · Za Neteller vrijeme obrade je unutar 24 sata. Minimalni iznos koji možete podići je 5 USD, a maksimalni je 25.000 USD. · Ako koristite čekove, vrijeme obrade je između 5 i 28 radnih dana. Minimalni iznos koji možete podići je 1.500 USD, a maksimalni iznos je 80.000 USD.

Bonus za povlačenje

Da biste izvršili isplatu morate imati gotovinu na svom računu. Sredstva koja imate mogu biti podložna zahtjevima klađenja, tako da je bolje očistiti bonus prije nego što zatražite povlačenje. Prosječni zahtjev za klađenje na Bet365 je 20x što nije toliko što moramo priznati. Pod uvjetom da su zahtjevi za klađenje ispunjeni, možete izvršiti povlačenje u nekoliko jednostavnih koraka: · Morate biti prijavljeni na svoj račun i kliknuti na karticu Usluge i odabrati Isplata. · Unesite iznos koji želite podići. · Kliknite Potvrdi Proces povlačenja je vrlo jednostavan kao što vidite, ali ipak postoje stvari koje morate uzeti u obzir prilikom povlačenja. Sva povlačenja obrađuju se na isti način koji ste koristili za uplatu. Na primjer, ako ste uplatili depozit koristeći Skrill, možete ponovno izvršiti povlačenje koristeći Skrill. Ponekad isti način isplate nije dostupan, u tim slučajevima možete izvršiti povlačenje bankovnim prijenosom. Ovdje ćete morati poslati svoje bankovne podatke na stranici 'Povlačenje'. Igračima je dopušteno otkazati svoj zahtjev za povlačenje ako to žele. To se može učiniti samo prije početka postupka povlačenja. Uvijek možete provjeriti status svog povlačenja kada posjetite stranicu Članovi i kliknete na Povlačenje na čekanju.

Valute

· argentinski pezos (ARS) · australski dolar (AUD) · bugarski leva (BGN) · brazilski reali (BRL) · kineski renminbi (RMB) · češka kruna (CZK) · danska kruna (DKK) · euro (EUR) · mađarska forinta (HUF) · Islandska kruna (ISK) · Indijske rupije (INR) · Japanski jen (JPY) · Meksički pezos (MXN) · Novozelandski dolar (NZD) · Norveška kruna (NOK) · Poljski Zlotych (PLN) · Rumunjski novi Lei (RON) · švedska kruna (SEK) · švicarski franak (CHF) · britanska funta (GBP) · američki dolar (USD)

Total score8.0
Prednosti

Brze činjenice o casinu

Year foundedYear founded: 2001
BonusiBonusi (3)
Bonus dobrodošliceBonus na depozitBonus za utakmicu
DržaveDržave (121)
Albanija
Alžir
Andora
Argentina
Armenija
Austrija
Azerbajdžan
Bahami
Bahrein
Bangladeš
Barbados
Belize
Benin
Bermuda
Bjelorusija
Bocvana
Bolivija
Bosna i Hercegovina
Brazil
Bugarska
Burkina Faso
Cipar
Crna Gora
Danska
Džibuti
Egipat
Ekvador
Etiopija
Fidži
Finska
Gabon
Gambija
Gana
Gruzija
Gvatemala
Gvineja
Honduras
Hrvatska
Indija
Indonezija
Irska
Island
Italija
Jamajka
Japan
Jordan
Južna Koreja
Kamerun
Kanada
Katar
Kazahstan
Kenija
Kina
Kirgistan
Kolumbija
Kostarika
Kuba
Kuvajt
Laos
Latvija
Lesoto
Libanon
Liberija
Litva
Luksemburg
Madagaskar
Makedonija
Malavi
Maldivi
Malezija
Mali
Malta
Maroko
Mađarska
Meksiko
Moldavija
Mongolija
Mozambik
Namibija
Nepal
Niger
Nigerija
Nikaragva
Njemačka
Norveška
Novi Zeland
Obala Bjelokosti
Oman
Pakistan
Palestinski Teritorij
Panama
Paragvaj
Peru
Ruanda
Rusija
Salvador
Saudijska Arabija
Senegal
Sijera Leone
Slovačka
SlovenijaSrbija
Surinam
Svazi
Tajland
Tajvan
Tanzanija
Togo
Tunis
Uganda
Ujedinjeno KraljevstvoUkrajina
Urugvaj
Vijetnam
Zambija
Zelenortski Otoci
Čile
Španjolska
Šri Lanka
Švedska
Švicarska
IgreIgre (13)
JeziciJezici (14)
Danski
Engleski
Kineski
Mađarski
Nizozemski
Njemački
Norveški
Poljski
Portugalski
Rumunjski
Ruski
Talijanski
Španjolski
Švedski
LicenceLicence (3)
Metode depozitaMetode depozita (4)
Partnerski programiPartnerski programi (1)
Bet365 Affiliates
SoftverSoftver (7)
ValuteValute (2)
Američki dolar
Euro
Vrste podrškeVrste podrške (2)