1xBet surađuje s Danijem Alvesom kako bi postao ambasador

Vijesti

2022-11-21

Najodlikovaniji svjetski nogometaš, Dani Alves, sada je s 1xBet. Dani Alves postaje ambasador provjerene kladionice.

1xBet surađuje s Danijem Alvesom kako bi postao ambasador

 Svjetski poznati brazilski nogometaš Dani Alves postao je globalni ambasador brenda kladionica 1xBet. Strane su potpisale sporazum do 2024. godine, označavajući početak dugog i uspješnog partnerstva.

 "Znate, 1xBet i ja smo jako slični. Oni, poput mene, teže biti najbolji i imaju najviše ciljeve. Uspio sam osvojiti više od 40 trofeja u svojoj karijeri - vjerujem da će naši zajednički trijumfi s 1xBet također donijeti mnogo novih postignuća.

Jako sam sretan što sam postao ambasador jednog tako vrhunskog brenda. Pred nama je puno uzbuđenja i ugodnih iznenađenja. Nemojte to propustiti!"  

- Nastavio je Dani Alves

 "Vjerujem da će naše partnerstvo s Danijem biti jednako uspješno kao i njegova igračka karijera

- Predstavnik 1xbeta komentira početak suradnje s nogometašima.

Brazilac je osvojio 43 trofeja u više od 20 godina u igri, što ga čini najnagrađivaniji nogometaš svijeta. Osvojio je mnoge naslove igrajući za Barcelonu i PSG, koji su partneri s 1xBet. 

Također, Dani Alves je uspješno igrao za poznate momčadi kao što su Juventus, Sevilla, São Paulo i, naravno, brazilska reprezentacija. Prošlog ljeta pridružio se meksičkom klubu Pumas. Sada s 39 godina još uvijek igra na visokoj razini, tako da će trijumfa biti još!

Kladionica je pripremila mnoštvo fantastičnih ponuda i događaja za svoje kupce i ljubitelje Danija. 

Inače, ima desetke milijuna pristalica! Samo na Instagramu sportaš ima više od 37 milijuna pretplatnika. To je dvostruko više od stanovništva Bahije, brazilske države u kojoj je rođen.

Slijedite Danija Alvesa i 1xbet na društvenim mrežama te sudjelujte u promocijama i aktivacijama! Mnogo mogućnosti — 1xBet!

Najnovije vijesti

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga
2023-09-14

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Vijesti