1xBet obećava 1 milijun eura humanitarne pomoći Ukrajini

Novosti

2022-04-05

Eddy Cheung

1xBet, globalna kladioničarska i tehnološka tvrtka sa sjedištem na Cipru, napravio je a Donacija od milijun eura u dobrotvorne svrhe i humanitarne organizacije kao odgovor na rastuću humanitarnu krizu u Ukrajini. 

1xBet obećava 1 milijun eura humanitarne pomoći Ukrajini

Nadalje, 1xBet nastavlja pružati potpunu podršku svojim stotinama zaposlenika u Ukrajini i nastavit će to činiti i u budućnosti. Čini sve da zaštiti njihovu sigurnost i sigurnost njihovih obitelji.

Predstavnik 1xBeta izjavio je da su svi u tvrtki duboko zabrinuti događajima u Ukrajini i da se nadaju da će se pronaći diplomatsko rješenje za mir u zemlji. 

"Duboko smo ožalošćeni krizom u Ukrajini i nadamo se mirnom rješenju što je prije moguće", rekao je glasnogovornik. "U zemlji imamo mnogo zaposlenika čija su sigurnost i dobrobit naš glavni prioritet, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo njima i njihovim najmilijima."

Glasnogovornik je također izjavio da će 1xBet pružiti potporu potrebnu za suradnju s ukrajinskim dobrotvornim organizacijama: "Osim toga, nadamo se da će obećanje koje smo danas objavili osigurati pružanje hitne praktične podrške mnogim drugim Ukrajincima. Naše misli i molitve ostaju s milijunima ljudi u zemlji u ovom vrlo teškom trenutku."

Više informacija o obećanju od milijun eura bit će objavljeno kasnije.

1xBet obećava 1 milijun eura humanitarne pomoći Ukrajini

Slika: Kijev, glavni grad Ukrajine

O 1xBet

1xBet, sa sjedištem na Cipru, vrhunska je, nagrađivana međunarodna kladionica, i tehnološka tvrtka. 1xBet posluje u preko 20 zemalja diljem Latinske Amerike, Europe, Afrike i Azije, zapošljavajući preko 5000 ljudi. Tvrtka je prepoznata i dobila više počasti na SBC Awards, International Gaming Awards i Global Gaming Awards.

1xBet je također veliki sponzor premijernih nogometnih liga, kao što su La Liga u Španjolskoj i Serie A u Italiji, te je službeni sponzor Afričkog kupa nacija. 1xBet je službeni kladioničarski partner raznih vrhunskih klubova kao tvrtka koja surađuje samo s najboljima.

Igrači se mogu kladiti prije utakmice na razne aktivnosti, a među najistaknutijim su nogomet, UFC i esport. Svakog dana dostupno je oko 1000 događaja iz više od 90 sportova.

Kao čvrsto uvjerenje u odgovorno kockanje, 1xBet je donio strogu politiku usmjerenu na minimiziranje negativnih učinaka problematičnog kockanja, istovremeno njegujući sigurno i ugodno iskustvo za sve svoje klijente. 1xBet ne pruža svoje proizvode ili usluge u Rusiji ili Ujedinjenom Kraljevstvu.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti